Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Κουτιου

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν βγαινει το μπροστινο ε??κακο αυτο...κατι αλλο το 80αρι σβουρακι πισω απο μητρικη το εβαλες??του εχεις και τους 7 120 αριδεσ μεσα?απο θορυβο τι λεει¨?

Το μπροστινο καπακι βγαινει ,αλλα θελει πολυ τραβηγμα γιατι εχει 6 πλαστικες σφηνες .Εγω εχω το κουτι που δινει το e-shop : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669 .Απο ανεμιστηρες εχω μονο αυτους που εχει απο τον κατασκευαστη ,δηλαδη μπροστινο ,πισω και πλαινο .Ειναι λιγο θορυβωδες ,δε μπορω να πω,αλλα επειδη εχει φιλτρα για τη σκονη δεν εχει χρειαστει να το καθαρισω εσωτερικα παρα ελαχιστα .Ειναι καλο κουτι παντως, δε θα ειναι κακη αγορα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Alexpeykh όταν λες θορυβώδες εννοείς ότι σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ...κρεβατοκάμαρα και να λειτουργεί βράδυ ε?

Και εγώ που το ήθελα για να βάλω έναν i5 , μια 5770 σε gigabyte mobo ώστε να μπορώ να παίζω κανα παιχνιδάκι ότα κοιμάται η συμβία να το ξεχάσω?

Αν κάποιος μπορεί να προτύνει ένα σχετικά αθορυβο κουτί θα με υποχρέωνε.

Εγω παλι δεν νομιζω οτι ειναι οι μαμα ανεμιστηρες του κουτιου αλλα καποιο ανεμιστηρι που ισως κανει φασαρια.

Κυριως του επεξεργαστη κανουνε φασαρια...

Την περισσοτερη φασαρια πρεπει να την κανει το default ανεμιστηρακι της intel για τον quad core που εχω, αλλα και οι 3 12αρηδες που εχει δεν ειναι και αθορυβοι. Επειδη το pc ειναι σε αλλο δωματιο, ο θορυβος δε με απασχολησε ποτε.Εκτος απο αυτο ,υποκειμενικο ειναι και το τι θεωρει καποιος θορυβωδες.

Alexpeykh όταν λες θορυβώδες εννοείς ότι σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ...κρεβατοκάμαρα και να λειτουργεί βράδυ ε?

Και εγώ που το ήθελα για να βάλω έναν i5 , μια 7770 σε gigabyte mobo ώστε να μπορώ να παίζω κανα παιχνιδάκι ότα κοιμάται η συμβία να το ξεχάσω?

Πιο πολύ θα την ενοχλεί το κλίκ κλίκ του πόντικα παρά τα ανεμηστήρια.

Πάντως η καλύτερη λύση για τις συζήγους είναι οι ωτοασπίδες.;)

ρε παιδια εχω φαει το κοσμο να βρω ενα 80αρι slim σβουρακι!!εχει κανεις απο εσας κατι υποψην?? αυτο εδω μπαινει αραγε??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806166

όταν λες θορυβώδες εννοείς ότι σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ...κρεβατοκάμαρα και να λειτουργεί βράδυ ε?

Και εγώ που το ήθελα για να βάλω έναν i5 , μια 5770 σε gigabyte mobo ώστε να μπορώ να παίζω κανα παιχνιδάκι ότα κοιμάται η συμβία να το ξεχάσω?

αυτο απο μενα εξαιρετικα αθορυβο και πιστεψε με εχω μεγαλο κολυμα με την φασαρια τωρα για την κρεβατοκαμαρα για μενα παλι ειναι οκ

Παιδια θελω να παρω και εγω ενα κουτί καλό και να ειναι αθορυβο!!!

Θέλω η πλαγια αριστερη πλευρα να ειναι διαφανες καπως σαν και αυτό:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650613&u=THERMALTAKE-VG7000BWS-SOPRANO-RS-101-BLACK-WINDOW

Δίνω 60-100 ευρω

Το θέλω για τα παρακατω hardware!

Thanks!!!:-)

το HAF 922 και το coolermaster cm-690 (τα εχουμε ξαναποσταρει τα links) πιστευω πως ειναι τα 2 καλητερα κουτια σε αυτα τα χρηματα...διαλεγεις και περνεις...

Συγνωμη φιλε μου, μηπως υπαρχει κάνα αλλο που να ειναι αθόρυβο,καλο και η αριστερη πλευρα του να ειναι σαν και αυτο διαφανες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806556&u=COOLERMASTER-RC-631-KWN1-GP MYSTIQUE-BLACK-WINDOW

ας ειναι και 100ευρω αλλα να ειναι σαν και αυτο διαφανες!!!!

ευχαριστω για την βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...