Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Κουτιου

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμ...πολυ καλο το coolmaster αφου ξεψαχνησα το ιντερνετ...απλα το μονο + που μου φαινεται στο aerocool ειναι το ενσωματομενο συστημα διαχειρησης στα σβουρακια...

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές τα ανεμηστηράκια που μπαίνουν στα κουτιά από τους κατασκευαστές είναι αθόρυβα,ειδικά τα ψόφια coolermaster...

Δημοσ.

Επειδη εχω το haf 922 εβαλα και 2 12cm coolermaster ultra silent fan στο πλαι και εχω πολυ καλη ψυξη και σχεδον καθολου θορυβο. Μεσα στεγαζονται core I5 , XFX 5870, Hd WD 640 Black ,therlmatake 750W.Το UPS που εχω ποιο πολυ Θορυβο κανει.

Αν θες δες και αυτο το review

http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_haf_922/

Δημοσ.

δλδ μεταξυ coolmaster και aerocool το πρωτο ειναι καλητερο...?ασχετος που το 2ο ειναι πιο φτηνο εχει μεγαλητερους σβουρους και ενσωματομενο φαν controller

Δημοσ.

Φίλε οτι πληρώσεις περνεις.Πήρε και ένας φιλος ενα full case με 2 25cm φαν με ρυθμιστες στα 70€ και οταν το ειδα ηταν σαν τενεκες ασε που ειχε προβλημα στην τοποθετηση του τροφοδοτικου.

Δημοσ.
Φίλε οτι πληρώσεις περνεις.

Ακριβως.

Μην κανεις καποιες υποχωρησεις μονο και μονο λογω εμφανισης ή καποιους παραπανω ανεμιστηρες ή,ή,ή...

Καποια στιγμη ειχε πεσει στα χερια μου ενα κουτι innovator..

Εκανε καπου στα 30 ευρω..

Λεω νταξει για κατεβαστηρι καλο ειναι.

Οταν ομως κοπηκα δυο φορες βαζοντας το τροφοδοτικο και μια βαζοντας την μητρικη απο τις ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ λαμαρινες που ειναι σαν ξυραφια καταλαβα ποσο μετραει να ειναι ποιοτικο το κουτι.

Δημοσ.
Οσο καλο και να ειναι το CM δε νομιζω να ειναι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-7FN-Aluminum-Black-Case-PC-7FN.htm τοσο καλο..

Οταν ηθελα να παρω κουτι ,το lian li και το Coolermaster ειχαν την ιδια τιμη και επελεξα το Coolermaster,το οποιο ειναι πολυ καλο κουτι.Αυτο ομως που με ενοχλει πολυ ,ειναι το οτι μου σπαει τα νευρα καθε φορα που θελω να καθαρισω τον μπροστινο ανεμιστηρα. Το μπροστα καπακι δεν εχει βιδες και δε βγαινει με τιποτα! Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο ,αλλα αν μπορουσα να ξαναδιαλεξω μαλλον θα επερνα το Lian Li .

Δημοσ.
Οταν ηθελα να παρω κουτι ,το lian li και το Coolermaster ειχαν την ιδια τιμη και επελεξα το Coolermaster,το οποιο ειναι πολυ καλο κουτι.Αυτο ομως που με ενοχλει πολυ ,ειναι το οτι μου σπαει τα νευρα καθε φορα που θελω να καθαρισω τον μπροστινο ανεμιστηρα. Το μπροστα καπακι δεν εχει βιδες και δε βγαινει με τιποτα! Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο ,αλλα αν μπορουσα να ξαναδιαλεξω μαλλον θα επερνα το Lian Li .

δεν βγαινει το μπροστινο ε??κακο αυτο...κατι αλλο το 80αρι σβουρακι πισω απο μητρικη το εβαλες??του εχεις και τους 7 120 αριδεσ μεσα?απο θορυβο τι λεει¨?

Δημοσ.

Το 80αρι πισω απο την μητρικη ειναι slim.

Δηλαδη θα πρεπει να εχει παχος μολις 15 χιλιοστα(τη στιγμη που τα κοινα 80αρια εχουνε 25 χιλιοστα παχος!!)

Που σημαινει οτι θα πρεπει να ψαχτεις παρα πολυ για να βρεις.

Δημοσ.

οραια εχω καταληξει στο coolmaster τα διληματα μου ειναι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669

η

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Cm-690-Rc-690-Kkn1-Gp-Black-CM-RC-690-KKN1-GR.htm

ποιο ειναι πιο ομορφο?σιγουρα το 1 με του2 πλαινους θα προσφερει παραπνω..αλλα με το τζαμι μου φαινεται πιο ομορφο?εσεις πιο εχετε?η coolmaster λεει οτι πανω περνει μεχρι 2 14 αριδες και στο πλαι και πατωμα 12 αριδες...αλλα σε ενα φορουμ διαβαζα οτι και πατωμα και πλαι μπορει να παρει 14αριδες ισχιει αυτο??

Δημοσ.

Εγω εχω αυτο με το παραθυρο...

Παιρνει 3 exhaust(1χ120 πισω,2χ140 πανω)

3intake(1χ120 μπροστα,1χ120 κατω και ενα 120αρι στο πλαι κατω απο το τζαμακι.Στην δευτερη περιπτωση που ειναι χωρις το τζαμακι παιρνει 2χ120 στο πλαι.)

Επσης παιρνει και το 80αρι πισω απο την μητρικη αλλα δεν εχω βρει κατι τετοιο..:)

---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ----------

Στο πατωμα ναι οντως μπορει να μπει 140αρης......:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...