Προς το περιεχόμενο

Τι μπορεί να φταίει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχήν να πω πως δεν έχω την μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση που υπάρχει με τα δίκτυα, οπότε μη σας φανούν περίεργα αυτά που λέω.

Εχω conn-x dsl 8αρα και modem / router της Philips το CGA5722n/TE που μου έχουν δώσει αυτοί και έχω συνδέσει πάνω ενσύρματα 3 pc και το Ps3.

Το πρόβλημά μου είναι πως όταν ανοίγω τον torrent client ξεσυνδέεται από το Internet (transmission και utorrent σε mac) και μετά από λίγο συνδέεται πάλι και κατεβάζει. Επιπλέον, όταν παίζω pro στο Ps3 αρκετά συχνά έχω lag.

Τι μπορεί να φταίει; Το modem ή η γραμμή μου; Ή μήπως οι torrent clients;

Το download μου κλειδώνει συνήθως μεταξύ 6.300 και 7.500 (ανάλογα τα κέφια του μόντεμ) και το upload μόνιμα στο 381.

Attenuation έχω 20 dB upstream και 40 dB downstream. Noise Margin έχω 4294967276 dB upstream και 11 dB downstream.

Σημείωση: όταν έκανα την αναβάθμιση της γραμμής (σε 8αρα από 2 που είχα πριν) μου έκανε disconnect συνέχεια και κάποιο παλικάρι από τον ΟΤΕ μου είπε ότι μου αύξησε το θόρυβο για να μην αποσυνδέεται.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Καταρχήν να πω πως δεν έχω την μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση που υπάρχει με τα δίκτυα, οπότε μη σας φανούν περίεργα αυτά που λέω.

Εχω conn-x dsl 8αρα και modem / router της Philips το CGA5722n/TE που μου έχουν δώσει αυτοί και έχω συνδέσει πάνω ενσύρματα 3 pc και το Ps3.

Το πρόβλημά μου είναι πως όταν ανοίγω τον torrent client ξεσυνδέεται από το Internet (transmission και utorrent σε mac) και μετά από λίγο συνδέεται πάλι και κατεβάζει. Επιπλέον, όταν παίζω pro στο Ps3 αρκετά συχνά έχω lag.

Τι μπορεί να φταίει; Το modem ή η γραμμή μου; Ή μήπως οι torrent clients;

Το download μου κλειδώνει συνήθως μεταξύ 6.300 και 7.500 (ανάλογα τα κέφια του μόντεμ) και το upload μόνιμα στο 381.

Attenuation έχω 20 dB upstream και 40 dB downstream. Noise Margin έχω 4294967276 dB upstream και 11 dB downstream.

Σημείωση: όταν έκανα την αναβάθμιση της γραμμής (σε 8αρα από 2 που είχα πριν) μου έκανε disconnect συνέχεια και κάποιο παλικάρι από τον ΟΤΕ μου είπε ότι μου αύξησε το θόρυβο για να μην αποσυνδέεται.

δεν ξερω γιατι ξεσυνδεεται αν και το baudtec δεν ειναι οτι καλυτερο.εγω απλα θα σου πω ενα διο αλλα πραγματα.α.το

4294967276 dB upstream den υπαρχει στην πραξη.β.βαλε κανα thomson γιατι με 40 attenuation>.......επισης δοκιμασε με αλλο torrent client και δες για αναβαθμιση firmware.

Δημοσ.

Καταρχήν, σ΄ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Αλλαξα torrent client, μείωσα τα max connection του και σταμάτησε τα disconnect όταν τον ανοίγω. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Από εκεί και πέρα, σκοπεύω να αγοράσω και νέο modem αφού με αυτό της Philips όλο τα χειρότερα διαβάζω.

Ενας φίλος από εδώ μέσα μου πρότεινε το SpeedTouch TG585v7. Είναι καλό; Οταν έλεγες σε ένα άλλο ποστ σου ότι κάνει καλή διαχείριση της γραμμής, τι ακριβώς εννοούσες; Πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στους υπολογιστές;

Δημοσ.

πολυ σταθερο σε θεματα αποσυνδεσεων.δεν ειναι το πιο γρηγορο.ενα Linksys Θα κλειδωσει πιο ψηλα την γραμμη και εχει καλυτερο ασυρματο απο ενα thomson.απλα ειναι πολυ σταθερο σαν ρουτερ.εγω χρησιμοποιω το 787 και το 585 και δεν εχω κανενα προβλημα παντως.εχω δοκιμασει και linksys wag200 Πχ και με αυτο ολα οκ.αλλα το baudtec,philps και κατι τετοια αστα να πανε.ΑΝ ΕΧΕΙΣ παραπανω απο 30 attenuation χτυπα Thomson αλλιως και το Linksys Θα παιξει μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...