peravrexei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς καμιά τέτοια εφαρμογή ας είναι και σε excel (έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν ) γιατί με έχουν ρημάξει με το petrol θέρμανσης;
lion2486 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απ' ότι έχω κοιτάξει λίγο το θέμα, νομίζω ότι γίνεται ένα απλός πολ/σμός με τα χιλιοστά του κάθε διαμερίσματος... Αυτό μπορεί να γίνει και σε excel...
mpentenis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ειναι ειναι τοσο απλος, χρειαζεται καποιες σταθερες τις οποιες παιρνεις απο τον μηχανικο αν δεν κανω λαθος....
peravrexei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 υπολογίζεις το προπληρωμένο πετραίλαιο το χρόνο που έχει δουλέψει το καλοριφέρ κλπ αλλά πως φτιάχνεται το ecxelaki;
mpentenis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=463&whichpage=1 εκει μεσα σου αναφέρει πως υπολογίζεται, καπου στο γραφειο εχω τον τυπο ετοιμο μιας και ειχα φτιαξει παλιοτερα για ενα φιλο το ιδιο πραγμα... πρέπει να γνωρίζεις ομως σταθερές για να κανεις δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.