antonis.kar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το Mio moov 400 έχει 99 στο getitnow, τι λέτε;
bikey77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά είναι, του πέρασα και iGo 8.3 και είναι ταχύτατο. Δυστυχώς οι χάρτες & to software που περιέχονται στη συσκευή είναι χάλια και σου δίνουν την εντύπωση ότι φταίει η συσκευή για τις επιδόσεις, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το μείον για μένα είναι η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης αλλά τα 2GB ενσωματωμένης μνήμης που έχει είναι αρκετά ακόμα και αν κάποιος θέλει περισσότερα από ένα προγράμματα πλοήγησης, χάρτες κλπ κλπ.
seatibiza1978 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα φιλοι μου!!! μηπως εχεις περασει χαρτες ευρωπης στο Μ400???εγω προσωπικα θελω της Αγγλιας.ξερεις μηπως να μου πεις απο που να τους κατεβασω και πως να τους εγκαταστησω? ευχαριστω
FFighter Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα φιλοι μου!!!μηπως εχεις περασει χαρτες ευρωπης στο Μ400???εγω προσωπικα θελω της Αγγλιας.ξερεις μηπως να μου πεις απο που να τους κατεβασω και πως να τους εγκαταστησω? ευχαριστω ποιο προγραμμα δουλευεις? 99 ευρω πανακριβο το getitnow το ειχε βαλει τελος της προηγουμενης βδομαδας 49....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.