Προς το περιεχόμενο

Windows 7 x64 και ImgBurn

GCMH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με το Imgburn και τα Windows 7 x64; Προσπαθώ να γράψω κάτι αρχεία σε ένα DVD και ενώ όλα φαίνονται ότι πάνε καλά, το δισκάκι στο τέλος είναι άδειο! Άγραφο τελείως.

Έχω επιλέξει να καίγεται κατευθείαν στην συσκευή και όχι σε εικόνα. Πριν είχα Vista 32 και όλα έβαιναν καλώς.

Γι΄αυτό πριν ξεκινήσω ταρζανιές και να αλλάζω τα SPTI και δε συμμαζεύεται, λέω να ρωτήσω εδώ μήπως και υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει.

Ευχαριστώ...

• Moderators
Δημοσ.

ΙmgBurn ως ενα και μοναδικο προγραμμα εγγραφης και windows 7 χ64 χωρις κανενα προβλημα here.

Κατι απο τις ρυθμισεις του ισως?

Δημοσ.

Τι να πω; Δεν είχα πειράξει τίποτα. Προεπιλεγμένα όλα από την εγκατάσταση... άντε να σιγούρεψα κάποια πράγματα όπως την συσκευή εγγραφής...

Δημοσ.

Υπάρχει άλλο θέμα... και το ενσωματωμένο των Windows έχει πρόβλημα... Πρέπει να ελέγξω σε άλλο υπολογιστή τα δισκάκια. Και πρέπει να δω για ασυμβατότητες, είναι φορητός ο υπολογιστής και υπάρχουν ορισμένα θεματάκια με τα 64 bit.

Ευχαριστώ φίλοι! Μπορεί να επανέλθω....

Δημοσ.

Λοιπόν εγκατέστησα με wubi τo Ubuntu. Έκαψα χωρίς πρόβλημα ένα DVD, πράγμα που σημαίνει ότι φταίνε τα Windows 7. Η συσκευή είναι μια TSSTcorp CDDVDW TS-L632H.

Ακούω προτάσεις :fear: ....

Δημοσ.

Κοίτα, είναι ένας φορητός από πλαίσιο, στην ουσία ένας Clevo M765S, με το SiS M672. Οδηγούς από τη σελίδα της Clevo. Ειδικά για το τσιπσετ, ο τελευταίος οδηγός από τη σελίδα της SiS.

Δημοσ.
Κοίτα, είναι ένας φορητός από πλαίσιο, στην ουσία ένας Clevo M765S, με το SiS M672. Οδηγούς από τη σελίδα της Clevo. Ειδικά για το τσιπσετ, ο τελευταίος οδηγός από τη σελίδα της SiS.

Αν και γνωρίζω εκ των προτέρων ότι μπορεί να μη συνεισφέρει τίποτε ουσιαστικό, έτρεξες τον Hardware and Devices troubleshooter; Απλώς για να πούμε ότι το καλύψαμε κι αυτό. :-)

Δημοσ.

Υπάρχει οδηγός για το chipset από το Windows Update; Αν ναι, δοκίμασε και με αυτόν. Αλλιώς, πέρνα (αν βρεις) κάποια παλιότερη έκδοσή του από την SiS, ειδικά αν είναι WHQL ενώ ο τωρινός δεν είναι.

Δημοσ.

Μπα και σήμερα κάτι τρέχει με το Ubuntu. Βάζω κενό δισκάκι και δεν το αναγνωρίζει όπως εχθές... κάτι τρέχει με τον οδηγό. Πρέπει να είναι μηχανικό το πρόβλημα. Και δεν ξέρω εάν αξίζει για τόσο ευτελές φορητό να τρέχω σε σέρβις.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες που μου δώσατε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...