Προς το περιεχόμενο

5850 και 60fps παντου.

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Official patch περνας σε παιχνιδι με το Original .exe, και μετα βαζεις το πειραγμενο .exe που ταιριαζει την εκδοση του patch που μολις περασες.

Αλλα καλο θα ηταν να κοψουμε καπου εδω την συζητηση για τα πειραγμενα...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγγνωμη , αλλα να ρωτησω κατι? Προφανως εχεις TFT οθονη , αρα εγγενη συχνοτητα σαρωσης τα 60fps. Αρα γιατι θες να δεις πανω απο 60? Στα 60 εχεις τελειο αποτελεσμα. Και super-smooth και καθολου tearing. Μεινε οπως εισαι

• Moderators
Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα αναφερθηκε, εφοσον ειναι σταθερα στα 60 καλο θα ηταν να συνεχισει να εχει ενεργοποιημενο το VSYNC κι ας μην εχει παραπανω FPS.

Παιδια, παιχνιδια βαζουμε για να παιζουμε, οχι για να μετραμε fps...

Δημοσ.

εγω το εχω παντα enable γιατι αμα το εχω κλειστο καθε φορα που ειμαι στα option και δεν εχει γραφικα και ειμαι 999 fps σφυριζει η καρτα γραφικων :P

• Moderators
Δημοσ.
Προσωπικα το v-sync το εχω παντα κλειστο,οταν ειναι enabled εχει mouse delay και δεν ειμαι fast.

Σε racing παιχνιδια δεν εχω παρατηρησει να ειμαι πιο αργος λογω delay της τιμονιερας, οποτε τι να σου πω...

εγω το εχω παντα enable γιατι αμα το εχω κλειστο καθε φορα που ειμαι στα option και δεν εχει γραφικα και ειμαι 999 fps σφυριζει η καρτα γραφικων :P

Φυσιολογικο ειναι αυτο, μη σε απασχολει :P

• Moderators
Δημοσ.

Απο τα ελαχιστα που εχω παιξει δεν ειχε καποια διαφορα παντως.

Αν και θυμαμαι περιπτωσεις παλαιοτερα που αλλαζα ας πουμε το refresh rate ή ΑΑ μεσα σε καποια παιχνιδια και οντως φαινοταν σα να καθυτερουσε να αποκριθει το ποντικι, ακομα και μεσα στα μενου τους.

Δε νομιζω να εχει να κανει με το vsync αυτο.

Τεσπα, δε παιρνω και ορκο αφου δε συνηθιζω να σκοτωνω virtually :P

Δημοσ.

Και ομως το v-sync φταιει.Εβαλα λιγο το Halo 1 μετα απο τοσα χρονια και δοκιμασα με v-sync on και off.Απλα καμια σχεση,μπορει να εχει tearing αν ειναι OFF αλλα το gameplay ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Δημοσ.
Ότι παιχνίδι και να βάλω τα fps δεν πάνε πάνω απο 60 ,κολλάνε εκεί .Καμιά ιδέα ?

οτι παιχνιδι και να βαλεις?απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα?δοκιμασε κανα gta iv δεν νομιζω να βγαζεις 60 fps σε ολη την διαρκεια αν ειναι ετσι ρε συ η 5850 θα ητανε η καλυτερη καρτα.εγω με 5770 crossfire και με rivatuner tripple Βuffering on και vsync on στα high στο gta iv Και παλι ειμαι απο 25 στις πιο απαιτιτικες στιγμες μεχρι 60 fps οχι και ακατεβατα

Δημοσ.
οτι παιχνιδι και να βαλεις?απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα?δοκιμασε κανα gta iv δεν νομιζω να βγαζεις 60 fps σε ολη την διαρκεια αν ειναι ετσι ρε συ η 5850 θα ητανε η καλυτερη καρτα.εγω με 5770 crossfire και με rivatuner tripple Βuffering on και vsync on στα high στο gta iv Και παλι ειμαι απο 25 στις πιο απαιτιτικες στιγμες μεχρι 60 fps οχι και ακατεβατα

Εννοούσα ότι σε ελφριά παιχνίδια δεν ανεβαίνει πάνω απο 60 .Τώρα οκ το vsync έφταιγε .Όσο για την καρτα τη δοκίμασα πριν στο crysis με χ8 ΑΑ όλα enthusiast σε 1680χ1050 και έπαιζε απο 25 μέχρι 40 .Τι παιχνίδι και αυτό, μόνο γραφικά ,δε μάρεσε .

Δημοσ.

ναι ρε συ μπορει να μην βλεπει αλλα υπαρχει καποια βελτιωση οσων αφορα την μια vga..μπορει να μην το υποστηριζει 100% εγω το βλεπω οταν τρεχω και benchmark του παιχνιδιου

Δημοσ.
Εννοούσα ότι σε ελφριά παιχνίδια δεν ανεβαίνει πάνω απο 60 .Τώρα οκ το vsync έφταιγε .Όσο για την καρτα τη δοκίμασα πριν στο crysis με χ8 ΑΑ όλα enthusiast σε 1680χ1050 και έπαιζε απο 25 μέχρι 40 .Τι παιχνίδι και αυτό, μόνο γραφικά ,δε μάρεσε .

Απο το GTA IV το προτιμω μια φορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...