moldovan20 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ότι παιχνίδι και να βάλω τα fps δεν πάνε πάνω απο 60 ,κολλάνε εκεί .Καμιά ιδέα ?
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Cpu bottleneck μήπως? Από τι αποτελείτε το υπόλοιπο σύστημα σου?
perryleros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι. Στα options του παιχνιδιού απενεργοποίησε την επιλογή: VSYNC (ή αλλιώς Wait for vertical Sync) Αν την έχεις απεενργοποιημένη, τότε κοίτα να είναι απενεργοποιημένη και στο control panel της κάρτας γραφικών σου (Catalyst Control Center) Ελπίζω να σε βοήθησα.
moldovan20 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω κάποια ρύθμησει θα είναι λογικά. Amd 965 ,4gb ram , msi790fx Ναι. Στα options του παιχνιδιού απενεργοποίησε την επιλογή: VSYNC (ή αλλιώς Wait for vertical Sync) Αν την έχεις απεενργοποιημένη, τότε κοίτα να είναι απενεργοποιημένη και στο control panel της κάρτας γραφικών σου (Catalyst Control Center) Ελπίζω να σε βοήθησα. Μάλλον αυτό θα είναι εγώ το ενεργοποίησα νόμιζα ήταν για τα κένα .
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καλυτερα θα ειναι να το εχεις ενεργοποιημενο....
perryleros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ο λόγος που τα FPS είναι 60 είναι το VSYNC. Καλό να το έχεις ενεργοποιημένο όταν παίζεις γιατί είναι πιο ομαλή η εικόνα. (Δεν τρεμοπαίζει) Για benchmarking το κλείνεις το vsync να δείς πόσα fps πιάνεις max.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απο τη στιγμη που βλεπεις ακατεβατα 60 τοτε το V-Sync ειναι σιγουρα καλυτερα να μενει αναμενο γιατι το screen tearing σπαει νευρα (αναλογα το παιχνιδι) και αποσυντονιζει.
tarantules Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Στο Grid που έχω βάλει σε ένα φίλο μου και ανα τακτά χρονικά διαστήματα κάνει στιγμιαίο κόλλημα η οθόνη.Σαν πάγωμα για κάποια msec και στιγμιαία ξεκολάει αλλά είναι εκνευριστικό και σε αποσυντονίζει.Λέτε να φταίει κάποια ρύθμιση από το vsync?Έχω δοκιμάσει να κατεβάσω την ποιότητα αλλα συνεχίζει να το κάνει.Drivers της κάρτας οι Catalyst 9.12.Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις μέσα από το παιχνίδι αλλά τίποτα.Και τα ΑΑ κατέβασα αλλά τίποτα. Defrag έχω κάνει επίσης. Τα specs του είναι (Core 2 Duo 2,8GHz 3,5 GB DDR2 ATI 4850 1024MB DDR3). Στο δικό μου μηχάνημα με Core 2 Duo 2,33GHz 3,5 GB DDR2 ATI 4850 512 MB DDR3 παίζει νεράκι χωρίς κανένα κόλλημα.Τι να φταίει?Έχω πελαγώσει
pcos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 για τι τροφοδοτικα μιλαμε στα συστηματα? υπαρχει πουθενα overclock? (cpu-gpu) Kαι δες θερμοkρασιες που πιανει με το furmark. αν και προβλημα με drivers μυριζει. δεν εχει σχεση με vsync, στα αλλα παιχνιδια τι κανει?
tarantules Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω κοιτάξει για τροφοδοτικό αλλά επειδή το σύστημα είναι 6μηνών καινούριο λογικά θα έχει καλό τροφοδοτικό.(Λογικά).Επίσης από τη στιγμή που παίζει νεράκι το Call of Duty Warefare 2 που είναι πολύ απαιτητικό (και μάλιστα όλα στα full) δεν δικιολογείται τέτοια συμπεριφορά. Driver είχε τους καινούριους της ΑΤΙ όταν αγοράστηκε (παλιοί πλέον γιατί το είχε 6 μήνες ανενημέρωτο) και του έβαλα τους 9.12 τους τελευταίους.Το πρόβλημα παραμένει όμως όπως και με τους προηγούμενους. Overclock δεν έχει γίνει.Θερμοκρασίες δεν έχω κοιτάξει αλλά εαν είχε πρόβλημα θα είχε κολλήματα και το COD 2.Το μόνο που μένει είναι να το απεγκαταστήσω και να του το ξαναπεράσω το παιχνίδι μπας και γίνει κάτι. Τόσα χρόνια ασχολούμε με τους υπολογιστές τέτοιο κουλό δεν έχω ξανασυναντήσει πάντως....
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Αποκλειεται να ειναι απο drivers γιατι και εγω με 9.12 τρεχω σε Win 7 64bit και 5850 με core 2 duo E8200 και 4GB RAM με μια MB της πλακας και τροφοδοτικο 650W και δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο στο Grid. Nερακι οπως λες και εσυ. Edit: μυριζομαι κατι με το λειτουργικο. Κανε μια εγκατασταση-επιδιορθωση windows και ξαναπερνα φουλ καθαρα τους 9.12.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα επιδιορθωθει. Ειναι θεματακι με το Grid, το εκανε και σε εμενα και σε HD3870 σε 1280x1024 και σε HD4870 σε 1920X1200. Σα να "αργει" για περιπου ενα δευτερολεπτο σε ορισμενα σημεια ορισμενων πιστων, και μετα σα να "ξεκολλαει και να ξαναεπιταχυνει ομαλα" δεν ειναι? PS: Εκτος αν το φτιαξαν με patch στο Grid ή με τους 9.12, που δε νομιζω γιατι ειναι αρκετα παλιο παιχνιδι.
tarantules Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ναι έτσι ακριβώς κάνει... Στο δικό μου pc όμως γιατί δεν το κάνει? Δεν κολλάει πουθενά... Patch δεν ξέρω εαν μπορώ να περάσω σε σπασμένο GRID.Νομίζω όταν πρωτο βγήκε προσπάθησα να του βάλω patch και δεν το πήρε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να περασεις patch σε σπασμενα παιχνιδια αλλα θα πρεπει να βρεις πιο καινουργια version crack για να παιξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.