Προς το περιεχόμενο

275 @ 105c

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 gainward gtx275 sli

σε rampage 2 extreme και το πρόβλημα ειναι πως η επανω υπερθερμαίνετε λογο οτι δεν εχει απόσταση απο την κατω καρτα. βασικα αυτο το συστημα ψυξης το χρησιμοποιούν και αλλες μαρκες χωρις προφανώς να εχουν κανει κάποια τεστ. που μπορώ να βρω το κλασσικό cooler αυτο που εχει και η asus 275? στα μαγαζια τα γνωστα αποτι ειδα τιποτα.

εχετε να προτείνετε cooler που να μην χρειαζεται και 3η pci

Δημοσ.

μήπως έχει μαζέψει σκόνη?διότι το σύστημα ψύξης που έχουν oi gainward νομίζω είναι καλύτερο απο το reference..αν δε σου κάνει κόπο βγάλτες καθαρισέ τες και βάλτες ανάποδα και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες

Δημοσ.

το δοκίμασα και αυτο αλλα καμια διαφορά οσο για την σκονη εχει μια μικρη διαφορά αλλα και παλι οχι τιποτα το σπουδαίο 95-98c kai μετα απο 10 μερες 101-105

---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:39 ----------

τωρα τις εχω στην πρωτη και 3η pci-e με αποτέλεσμα xamhloteres επιδόσεις αλλα κρύες

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:41 ----------

ενα ακομα λαθος σε αυτο το σύστημα ψύξης ειναι πως τον ζεστο αέρα τον πετάει μεσα στο κουτι

Δημοσ.

Τα συστήματα ψύξης της Gainward ( όχι τα reference ) δεν είναι και πολύ καλά,ακουγόντουσαν παράπονα...

ΔΕΝ πουλιέται ξεχωριστά το reference cooler της GTX275,βάλε αγγελία μήπως δίνει κανένας...

Δημοσ.

σαν σύστημα ειναι τρομερο αλλα σε sli και με την 2η καρτα απο κατω ακριβώς δεν μπορουν να ρουφήξουν αερα τα ανεμιστηρακια

Δημοσ.

Εγώ παλιά χρησιμοποιούσα ένα ανεμιστηράκι το οποίο έμπενε σε pci και απλά πέταγε αέρα από τις pci έξω από το κουτί.. Δέν ξέρω όμως αν έχεις χώρο να τη βάλεις.

Δημοσ.

δυστιχος φιλε δεν βολεβει. το προβλημα ειναι πως στα χ58 mobo τις pci-e 16 τις εχουν πολυ κοντα και υπερθερμενονται οι καρτες

http://myplaisio.gr/news/arctic-cooling-accelero-xtreme-gtx-pro-h-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-geforce-gtx-285-275-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-260-gpu-%CE%BC%CE%B1%CF%82

αυτη 3ης pci θελει?????

---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ----------

αν εχει kapoios reference cooler για την 275 ας στηλει ενα mail στο [email protected] μιας και δεν βλέπω να βγάζω ακρη. και με το κόστος που εχει ενα water block αγοράζεις μια ακομα κάρτα. ασε που δεν εχω αντλία

Δημοσ.

και τα 2 fun στις καρτες ουρλιάζουν η επάνω 4200 και η κάτω κάρτα 4000. αλλα τίποτα. εβαλα καινούρια θερμοεπαγωγης την καθάρισα εβαλα και λιγο στραβά την 2η να εχει 2mm παραπάνω απόσταση και έπεσα στους 98c στους 101 ρίχνει την gpu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...