popeye68 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Όλοι λένε για τα καινούρια windows 7 και το πόσο καλά είναι πόσο ελαφριά είναι ότι έχουν όλους τους drivers. Τελικά αξίζουν είναι καλύτερα από τα καταπληκτικά xp. Φαντάζομαι θα είναι καλύτερα από τα vista τα οποία ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της microsoft. Εσείς τι πιστεύεται αξίζουν τελικά; Τα Windows 7 αξίζουν και παραξίζουν! Εύκολα στην χρήση και προ παντός έχουν πολλά καινούργια tips που δεν τα έχουν τα xp και τα vista. Εγώ έχω τα Windows 7 Home Premium 32bit ένα μήνα περίπου και ακόμη και τώρα ανακαλύπτω καινούργια tips!
yorke8 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Έχω τα win 7 64 και όλα καλά και ανθηρά , αλλά ώρες ώρες το μόνο κακό είναι ότι αφού κλείσω τον firefox μου κολλάει ο windows explorer . Κατά τ'άλλα τα θεωρώ κορυφαία !!!!
_eLpiS_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Τα εχω απο τη πρωτη beta που βγηκε! Βαλτα!
Voodooman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Α, τώρα που το θυμήθηκα. Πέρα από κάποιες ασυμβατότητες με προγράμματα, λίγες αλλά υπαρκτές, με έχουν ρημάξει στα restarts. Δεν έχω δει ούτε μία μπλε οθόνη, δεν έχει κολλήσει το μηχάνημα ούτε μία φορά, αλλά όταν κάτι, οτιδήποτε, πάει στραβά, τότε τρώω restart κατευθείαν. Δεν υπάρχει πια κανένα άλλο μέτρο ασφαλείας, μόνο το restart;
Centurion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Τα 7ρια σίγουρα αξίζουν και μπορείς να τα βάλεις άφοβα.Σίγουρα είναι καλύτερα από τα vista και πιο ελαφριά και πιο λειτουργικά.Αλλά δεν θέλω να ακούω ότι τα vista ήταν αποτυχία κτλ.Απλά βγήκαν πιο νωρίς από ότι έπρεπε και δεν τα πρόσεξαν όσο θα έπρεπε. Δλδ νομίζετε ότι τα xp ήταν άψογα στην αρχή?Θυμάμαι που είχα τα xp home και με καινούργιο μηχάνημα στην εποχή του.Όλο κολλήματα, errors, blue screens και από ασφάλεια μηδέν.Όλο και κάτι πήγαινε στραβά.Αλλά μετά τα service packs ήταν σταθερότατα.Το ίδιο ισχύει και για τα vista. Οπότε το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι όλα τα OS λειτουργούν καλά εφ' όσον δεν τα πειράζεις χωρίς να ξέρεις.
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Τα 7ρια σίγουρα αξίζουν και μπορείς να τα βάλεις άφοβα.Σίγουρα είναι καλύτερα από τα vista και πιο ελαφριά και πιο λειτουργικά.Αλλά δεν θέλω να ακούω ότι τα vista ήταν αποτυχία κτλ.Απλά βγήκαν πιο νωρίς από ότι έπρεπε και δεν τα πρόσεξαν όσο θα έπρεπε.Δλδ νομίζετε ότι τα xp ήταν άψογα στην αρχή?Θυμάμαι που είχα τα xp home και με καινούργιο μηχάνημα στην εποχή του.Όλο κολλήματα, errors, blue screens και από ασφάλεια μηδέν.Όλο και κάτι πήγαινε στραβά.Αλλά μετά τα service packs ήταν σταθερότατα.Το ίδιο ισχύει και για τα vista. Οπότε το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι όλα τα OS λειτουργούν καλά εφ' όσον δεν τα πειράζεις χωρίς να ξέρεις. Τα Vista δεν ήταν ασταθή, ούε είχαν σοβαρά προβλήματα (εννοείται καμία σχέση με τα ΧΡ στις αρχές τους). Απλά ήταν ιδιαίτερα δύσχρηστα, και με πολύ φορτωμένο φραφικό περιβάλλον, να μη θέλεις να ανοίξεις τον υπολογιστή να δουλέψεις.
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πιστεύω ότι τα 7 αξίζουν. Έχω δει αρκετούς να λένε ότι είναι ανώτερα από τα xp και αφού είναι πιο ελαφριά, είναι σίγουρα φοβερά.
irahara Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή εκτός από τα καλύτερα γραφικά τι παραπάνω έχουν σε σχέση με τα xp που να αξίζουν το ποσό που πρέπει να δαπανήσω για να τα αποκτήσω;
Voodooman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή εκτός από τα καλύτερα γραφικά τι παραπάνω έχουν σε σχέση με τα xp που να αξίζουν το ποσό που πρέπει να δαπανήσω για να τα αποκτήσω; Αν τα XP σου δουλεύουν καλά, τότε ο μόνος λόγος που μου έρχεται άμεσα στο μυαλό είναι η υποστήριξη για DX10/11, και αυτό μόνο αν παίζεις παιχνίδια. Ούτε και εγώ τα βρήκα τα 7 64bit τίποτα το φοβερό, πέρα από το DX, το μόνο πράγμα που με βόλεψε και που το βρήκα ως μεγάλη βελτίωση είναι αυτό το search που έχουν, όπου και να είσαι πληκτρολογείς μία λέξη και σου εμφανίζει οτιδήποτε σχετικό με αυτήν. Γράφεις πχ printer και σου βγάζει μία λίστα με ό,τι σχετικό υπάρχει μέσα στο λειτουργικό με τον printer σου, φακέλους, μηχανήματα, τα πάντα. Και οι αισθητικές αλλαγές δεν είναι και τελείως άχρηστες, όλα φαίνονται πιο καλοοργανωμένα, πιο ξεκάθαρα. Και τελικά, όλα γίνονται πιο ομαλά, smooth, σε σχέση με τα XP. Ξεκίνησα να γράψω ως θετικό μόνο το DX και τελικά κατέληξα να βρω πολύ περισσότερα στην πορεία! Είναι καλό λειτουργικό.
geioannou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πιστεύω ότι τα 7 αξίζουν. Έχω δει αρκετούς να λένε ότι είναι ανώτερα από τα xp και αφού είναι πιο ελαφριά, είναι σίγουρα φοβερά. οταν λες πιο ελαφρια απο ποια εννοεις ? απο τα ΧΡ, η απο τα Vista ?
ntg1980 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Κράτα στο pc σου ό,τι θεωρείς πως σε βοηθάει καλύτερα να κάνεις τη δουλειά σου. Η σύγκριση μεταξύ λειτουργικών, πόσο μάλλον 2 λειτουργικών με τόσες διαφορές και 10 χρόνια διαφορά (XP & 7) δεν έχει νόημα...
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 οταν λες πιο ελαφρια απο ποια εννοεις ?απο τα ΧΡ, η απο τα Vista ? απο τα vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.