Προς το περιεχόμενο

Windows 7 αξίζουν τελικά;

katchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι λένε για τα καινούρια windows 7 και το πόσο καλά είναι πόσο ελαφριά είναι ότι έχουν όλους τους drivers. Τελικά αξίζουν είναι καλύτερα από τα καταπληκτικά xp. Φαντάζομαι θα είναι καλύτερα από τα vista τα οποία ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της microsoft. Εσείς τι πιστεύεται αξίζουν τελικά;

Δημοσ.

Φίλε kostasplak1986 συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος μέρος αλλά είμαι λίγο άσχετος. Τώρα σε σχέση με τα windows 7 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλά άτομα αλλά δεν ήμουν σίγουρος για κάποιες περιπτώσεις για αυτό υπέβαλα αυτην την ερώτηση. Πάντως τα έχω δοκιμάσει και εγώ και μου άρεσαν και στο γραφικό περιβάλλον αλλά και στην ταχύτητα γιατί ήταν αρκετά γρήγορα.

Δημοσ.

Αφου δοκιμασες και σου αρεσαν τοτε οτι και να πουμε σημασια εχει τι αρεσει σε εσενα... Καποιος πολυ τυπικος ανθρωπος που κανει τα βασικα μπορει να θεωρει και τα βιστα πολυ καλο λειτουργικο, αφου του αρεσει εμας μας περισσευει... ;-)

Δημοσ.

Καλά είναι μωρέ. Σκοπός είναι το λειτουργικό να περνάει απαρατήρητο και να μη σου δημιουργεί προβλήματα, από αυτήν την άποψη είναι μια χαγά.

Δημοσ.

Τα Windows 7 είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό. Η μόνη σχέση που έχουν με τα βιστα είναι στην εμφάνιση και σε ελάχιστα features. Δυστυχώς πολλές φορές αναγκάζομαι να καθήσω σε βίστα για λίγη ώρα σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή και μου βγαίνει η πίστη μέχρι να βρω αυτό που θέλω. Όσο για τα ΧΡ καλά χρυσά αλλά πολύ παρωχημένα πλέον, και σε λειτουργικότητα και σε απόδοση.

Δημοσ.

Εγώ που τα έχω κανα 3 μηνο δεν έχω κανενα πρόβλημα σε "Βάρος", drivers, προγράμματα, παιχνίδια κλπ κλπ.

Αρα αποψή μου είναι οτι αξίζουν

Δημοσ.

Σε σχέση με τα vista εγώ πιστεύω πως ήταν μια μεγάλη αποτυχία πρώτα από όλα ήταν πολύ βαριά για κάποιους υπολογιστές δεν είχαν τα απαιτούμενα drivers παρουσίαζαν ένα σωρό προβλήμα. Εγώ πήρα το laptop που έδειναν μαζί με τη cyta τη σύνδεση. Έχει τα vista basic. Συνεχώς πρόβλημα τη 1 δεν δούλευαν η θύρες usb την άλλη δεν εμφάνιζε το cd-rom την άλλη δεν μπορούσα να διαγράψω αρχεία. Και το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να τα αλλάξω γιατί έχανα την εγγύηση του υπολογιστή. Επίσης μου αργεί πάρα πολύ σε πολλά πράγματα. Φαντάζεστε.

Δημοσ.

αποκλείεται να χάνεις την εγγύηση του υπολογιστή σου αν αλλάξεις λειτουργικό.Αν θές να είσαι 1000% σίγουρος κάνε μια εικόνα του σκληρού σου και βάλε τα 7.όποτε θες μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να τον επαναφέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν με τα vista

Δημοσ.
αποκλείεται να χάνεις την εγγύηση του υπολογιστή σου αν αλλάξεις λειτουργικό.Αν θές να είσαι 1000% σίγουρος κάνε μια εικόνα του σκληρού σου και βάλε τα 7.όποτε θες μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να τον επαναφέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν με τα vista

Και όμως αυτό το πρόβλημα με την εγγύηση το είχα πάντως σε λίγο καιρό τελειώνει και θα πάω να βάλω ή τα 7 ή τα xp. Αυτό με την εικόνα το είχα δοκιμάσει αλλά μου παρουσίασε ένα πρόβλημα και δεν το συνέχισα.

Δημοσ.

Ναι, δεν χάνεις την εγγύηση λόγω αλλαγής λειτουργικού. Πάντως για το ότι δεν λειτουργούσαν usb/cdrom, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφταιγαν τα vista.

Δημοσ.
Ναι, δεν χάνεις την εγγύηση λόγω αλλαγής λειτουργικού. Πάντως για το ότι δεν λειτουργούσαν usb/cdrom, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφταιγαν τα vista.

Με την εγγύση ο πατέρας μου μου είχε πει πως δεν θα ισχύει αν αλλάξω λειτουργικό μάλλον κάτι παραπάνω θα είχε η συγκεκριμένη. Και όμως από το vista ήταν γιατί όταν έκανα 2 3 επανεκιννήσεις του υπολογιστή ξαναδούλεψαν οι usb. Σε υπολογίστη 15 χρόνων που έχω δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα με το usb. Σε σχέση με το cd - rom μου το απενεργοποίησε ενώ αυτό δούλευε κανονικά.Εγώ πιστεύω πως ήταν μια αποτυχία. Δεν ξέρω τι θεωρείτε οι υπόλοιποι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...