Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναγνωριση σκληρου δισκου!

georgegen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα...εχω το εξης προβλημα.εβαλα σε ενα pc windows 7,τα οποια ειναι δοκιμασμενα κ δουλευουν μια χαρα.μετα απο λιγες μερες το pc κολλησε κ μετα μου ζητουσε να κανω reboot.προσπαθησα λοιπον να κανω εγκατασταση των vista κ ενω ολα πηγαιναν κανονικα σε καποια φάση δεν μου αναγνωριζε τον σκληρο δισκο...ανοιξα το pc και αλλαξα slot τον σκληρο.μετα στο bios μου τον αναγνωριζε αλλα στην εγκατασταση οταν εκανα format στο 1 διαμερισμα (εχω χωρισει τον σκληρο σε 2 διαμερισματα,το 2 για αρχεια κ το 1 για τα windows) δεν μου τον αναγνωριζε παλι.τον ανοιξα για 1 τελευταια φορα,του αλλαξα slot κ μετα στην εγκατασταση των vista μου εδειχνε 1 μονο διαμερισμα κ οτι εχω ολο το χωρο του δισκου κενο ενω ειχα περιπου 100 GIGA με αρχεια...ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ καπως γιατι μαλλον εχω κανει μαλακια κ εχασα τα αρχεια μου..........

Δημοσ.

Ω ρε παλληκάρι, να σε βοηθήσουμε, αλλά σαν τον πρόεδρο(sic) του Εδεσσαϊκού τα λες..........

Τεσπα. ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ, ΕΧΕΙΣ;

Απάντα για να πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

...εννοώ "όπως τα έχεις κάνει", ΑΝ υπάρχουν ακόμα αρχεία, μπορείς να δοκιμάσεις να τα ανακτήσεις, και γι' αυτή τη διαδικασία χρειάζεσαι άλλο δίσκο - στον οποίο κατ' αρχάς θα βάλεις Windows, και θα ΕΧΕΙ και μέχρι και 200GB ελεύθερο χώρο, για να δεχτεί τα ανεκτημένα. Και φυσικά, μιλάμε για εΣωτερικό δίσκο.

(...τεσπα, ΑΝ έχεις έστω 200GB ελεύθερα σε εΞωτερικό, κάτι μπορεί να γίνει - αλλά γίνεται πιο μπερδεγουέι το πράμμα. Πες και βλέπουμε.

...αλήθεια, από ΠΟΥ γράφεις τώρα; )

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω αλλο εΣωτερικο...δεν ειναι δικο μου το pc αλλα μιας φιλης μου...αν βρω αλλο εσωτερικο κ βαλω windows πως μπορω να ανακτησω τα αρχεια απο τον αλλο?

Δημοσ.

Βρες τον πρώτα, και θα το δούμε μετά πώς μπορείς να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ να τα ανακτήσεις.

(μέσω προγράμματος γίνεται, αλλά θέλει διαδικασία)

*...μην τον "πειράζεις" άλλο τον δικό σου τον δίσκο (μην διαννοηθείς πχ να πας να βάλεις Windows, γιατί τα ξεχνάς έτσι οριστικά τα αρχεία)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...