alcamus06 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Έχω βρει ένα μοντέλο της lenovo στο amazon.co.uk 250 ευρω φνηνότερα απο ότι στην Ελλάδα.Πήρα τηλέφωνο την lenovo στην Ελλάδα και μου είπαν πως αν το μοντέλο πωλείται και στην Ελλάδα ναι τότε ισχύει η εγγύηση και το service.(αυτο που θελω κυκλοφορεί και εδω).Θεωρείται αξιόπιστο το amazon.co.uk;Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία θα ήθελα να μου πει.Σας ευχαριστώ
P270 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οσο δεν παει αλλο δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα αλλα δεν ξερω αν το στελνει γιατι γενικα το amazon δεν στελει ηλεκτρονικα ειδικα το usa
oriok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 για το amazon.co.uk δεν τίθετε καν θέμα αξιοπιστίας. Όσο για το αν στέλνει ηλεκτρονικά στην ελλάδα , ΝΑΙ στέλνει , έχει εδώ και λίγο καιρό που στέλνει Όλα όσα λένε sold by amazon.co.uk στέλνονται σίγουρα στην Ελλάδα, τώρα για τα άλλα που λέει sold by κάποιον άλλο , δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα το στείλει.Εκεί πρέπει να το βάλεις στο καλάθι το προιόν και όταν πάς να δηλώσεις διεύθυνση , άν δεν σου βγάλει μήνυμα ότι δεν το στέλνει στην ελλάδα τότε έρχετε και αυτό κανονικά Για το παρακάτω περίμενε καλύτερα να ακούσεις και άλλες γνώμες επίσης επειδή θές laptop, δές και το θέμα της εγγύησης.Λόγω του ότι είναι co.uk σημαίνει ότι το αγόρασες απο χώρα ευρωπαικής ένωσης πρέπει να ισχύει και εδώ η εγγύηση. Αλλά όταν σου χαλάει κάτι μερικές εταιρίες για να καλύψουν την εγγύηση θέλουν πρώτα να το πάς στο κατάστημα που το αγόρασες(amazon.co.uk) και ύστερα αυτοί να το στείλουν σε αυτούς.Αυτό δεν ισχύει σε όλους π.χ. στην toshiba εγώ πήγα κατευθείαν το laptop στην αντιπροσωπεία και όχι εκεί που το αγόρασα.
kostasplak1986 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Υπερ-αξιοπιστο και στελνει Ελλαδα...
oriok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 γίνεται να μας δώσεις link με το μοντέλο; να σου πώ κάτι επειδή έχω ψάξει αρκετά πράγματα στο amazon.co.uk και σε βλέπω δύσπιστο για την τιμή Πολλές φορές κάνει προσφορές σε προιόντα και λόγω του ότι είναι μεγάλο κατάστημα κάνει καλές προσφορές.Πρίν μερικούς μήνες κοιτούσα κάτι netbook το οποίο τα εδώ μαγαζιά το είχαν 490 ευρώ. Στο amazon έκανε με μετατροπή σε ευρώ περίπου 380 ευρώ η κανονική του τιμή και με προσφορά πήγενε στα 340 ευρώ. Γενικά νομίζω συμφέρει όταν έχει προσφορές , γιατί χωρίς την προσφορά βάζοντας και έξοδα αποστολής βγαίνει το ίδιο με τις εδώ τιμές
nikgik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 να σου πώ κάτι επειδή έχω ψάξει αρκετά πράγματα στο amazon.co.uk και σε βλέπω δύσπιστο για την τιμήΠολλές φορές κάνει προσφορές σε προιόντα και λόγω του ότι είναι μεγάλο κατάστημα κάνει καλές προσφορές.Πρίν μερικούς μήνες κοιτούσα κάτι netbook το οποίο τα εδώ μαγαζιά το είχαν 490 ευρώ. Στο amazon έκανε με μετατροπή σε ευρώ περίπου 380 ευρώ η κανονική του τιμή και με προσφορά πήγενε στα 340 ευρώ. Γενικά νομίζω συμφέρει όταν έχει προσφορές , γιατί χωρίς την προσφορά βάζοντας και έξοδα αποστολής βγαίνει το ίδιο με τις εδώ τιμές Σορρυ Δεν το ειπα επειδή είμαι δυσπιστος. Το είπα επειδή ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη προσφορά. Εχω αγοράσει από amazon.co.uk αγγλικά βιβλία σχετικά με επιχειρήσεις και είναι πολύ φθηνότερα απο παπασωτηρίου, σχεδον μισοτιμής. Απλά σχετικά με τα ηλεκτρονικά δεν έχω δει τόσο μεγάλες διαφορές σε συγκριση πχ με πλαισιο. Μιλάω για προϊόντα που δεν τιτλοφορούνται ως προσφορές.
alcamus06 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ...Αλλά όταν σου χαλάει κάτι μερικές εταιρίες για να καλύψουν την εγγύηση θέλουν πρώτα να το πάς στο κατάστημα που το αγόρασες(amazon.co.uk) και ύστερα αυτοί να το στείλουν σε αυτούς.Αυτό δεν ισχύει σε όλους π.χ. στην toshiba εγώ πήγα κατευθείαν το laptop στην αντιπροσωπεία και όχι εκεί που το αγόρασα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Όχι δεν είμαι δύσπιστος σε ότι αφορά τη τιμή.Απλά ήθελα να ξέρω αν είναι ασφαλές να παραγγείλω.Θα πάρω άλλο ένα τηλ που μου έδωσε η lenovo να σιγουρευτώ για την εγγύηση και δευτέρα το παραγγέλνω.Γιατί αν είναι να πρέπει να πάω αγγλία για να το στείλουν αυτοί δεν παίζει... Ενδιαφέρομαι για ένα Lenovo IdeaPad το οποίο αυτή τη στιγμή ελλάδα είναι στα 559euro με προσφορά και χωρίς στα 599 και το βρίσκω εκεί με 499.99 USD=353.388 EUR.Εϊναι 200+ ευρώ που κερδίζω,δεν μου περισσεύουν και η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή. Εϊμαι και εγώ της άποψης πως καλύτερα λίγο παραπάνω να το πληρώνεις εδω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά μιλάμε η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη γνώμη ας μου πει. Το μοντέλο δεν το αναφέρω γιατί έχω καταλήξει εκεί και το θέμα μου δεν είναι η το μοντέλο αλλά η αγορά απο έξω. Σας ευχαριστώ
kostpap Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Όχι δεν είμαι δύσπιστος σε ότι αφορά τη τιμή.Απλά ήθελα να ξέρω αν είναι ασφαλές να παραγγείλω.Θα πάρω άλλο ένα τηλ που μου έδωσε η lenovo να σιγουρευτώ για την εγγύηση και δευτέρα το παραγγέλνω.Γιατί αν είναι να πρέπει να πάω αγγλία για να το στείλουν αυτοί δεν παίζει...Ενδιαφέρομαι για ένα Lenovo IdeaPad το οποίο αυτή τη στιγμή ελλάδα είναι στα 559euro με προσφορά και χωρίς στα 599 και το βρίσκω εκεί με 499.99 USD=353.388 EUR.Εϊναι 200+ ευρώ που κερδίζω,δεν μου περισσεύουν και η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή. Εϊμαι και εγώ της άποψης πως καλύτερα λίγο παραπάνω να το πληρώνεις εδω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά μιλάμε η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη γνώμη ας μου πει. Το μοντέλο δεν το αναφέρω γιατί έχω καταλήξει εκεί και το θέμα μου δεν είναι η το μοντέλο αλλά η αγορά απο έξω. Σας ευχαριστώ Να ρωτήσω κάτι; Στο amazon.co.uk ή στο amazon.com ; Ρωτάω γιατί η τιμή που δίνεις είναι σε δολάρια.
v-tidus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μεταφορικα υπολογισες??? σιγουρα δεν θα ειναι 10 δολλαρια....
oriok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πρόσεχε δίνεις τιμή σε USD μήπως δεν είσαι στο amazon.co.uk και είσαι στο .com ??????? Αν είσαι στο .com ΜΗΝ αγοράσεις γιατί θα πληρώσεις τα κερατιάκα σου στο τελωνείο και θα σου βγεί πολύ πιο ακριβό από ότι άν τον έπαιρνες απο ελλάδα. Αν θές να αγοράσεις κάτι αγόρασε το απο τό amazon.co.uk ( αν σε συμφέρει η τιμή ), εκεί σίγουρα δεν έχεις τελωνείο. Οι τιμές που έχει το .com και το co.uk διαφέρουν μεταξύ τους
alcamus06 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι έχετε δίκιο ήθελα να γράψω Pounds.σας ευχαριστώ έκανα λάθος άρα η τιμή παίζει στα ίδια πάνω κάτω.Εϊχα κάνει παραγγελία πρόσφατα από Αυστραλία και τα μπέρδεψα με δολλάρια.Αλλά και πάλι χρήσιμες οι πληροφορίες για το amazon γιατί παίζουν και καλές προσφορές από ότι είδα,αν τελικά το πάρω απο εκεί θα αφήσω και σχετικά σχόλια.Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντησή σας όλους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 κατά πάσα πιθανότητα πιο αξιόπιστο από ΟΛΑ τα καταστήματα της Ελλάδας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.