Johnis:) Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν έψαξα και βρήκα πως περίπου οι περισσότεροι που έχουν απο αυτές τις συσκευές: ...τις έχουν "σπασμένες". Εγώ ο ίδιος έχω iPod touch και δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω έτσι, απλά ρωτάω, κάνει καλό; Δηλαδή, θέλω να πω συμφέρει ή όχι να το κάνει κάποιος; Λογικά απο οικονομική άποψη συμφέρει (μπορείς να 'χεις όποιο app θέλεις δωρεάν),αλλά υπάρχει περίπτωση να σου πάθει τίποτα η συσκευή; Υπάρχει κανείς που το 'χει δοκιμάσει και έχει εμπειρία; Έχει κανείς επειχηρήματα; Το βίντεο που με ενέμπνευσε για αυτό το θέμα είναι το παρακάτω:
darklordvader77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το hack κανει καλο στην τσεπη σου(αν εισαι τοσο τζαμπατζης πια κ θες ολο το Appstore δωρεαν),και παραμετροποιει (αναλογως τι θα του βαλεις ) εξ ολοκληρου την συσκευη. (themes,icons,bar,download manager,torrent manager κτλ.) Αν δεν προσεξεις ομως τι θα του βαλεις, του κανει "κακο" σε θεμα Software (μικρο-κολληματα,μη προβλεπομενο κλεισιμο εφαρμογων κτλ )το οποιο διορθωνεται με ενα απλο Restore. Με αλλα λογια,μεχρι να μαθεις πειραματικα τι ειναι κακο/καλο θα του κανεις 2-3 Restore.. Αλλα αυτα ισχυουν αν ΔΕΝ προσεξεις!
ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Με το Jailbreak, μπορεις να βαζεις cracked applications του App Store, 3rd Party apps(π.χ. απο Cydia) και να βαζεις themes κτλ. Προσωπικα πιστευω οτι συμφερει. Οχι μονο για τα applications που δεν πρεπει να πληρωνεις αλλα και για τα packages/sources του Cydia. Εμενα πριν 2-3 μερες οταν εκανα remove to Winterboard κατι επαθε και εκλεισε. Το ανοιγα, εδειχνε το Apple Logo και μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα εκλεινε. Απλα το εκανα Restore και ολα καλα. Δηλαδη, δεν υπαρχει περιπτωση να παθει καποιο προβλημα και να μην λυνεται. Με ενα Restore γινεται οπως ηταν οταν το αγορασες. Οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Phantolino Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω συμφερει αρκει να ξερεις τι θελεις και τι κανεις αν και πλεον ειναι πολυ ευκολη διαδικασια. Οι δυνατοτητες και το customization που σου προσφερει παντως ειναι αρκετα (και φτηνα) για να το κανεις κατα την γνωμη μου συν οτι προσθετεις λειτουργιες ευκολα που θαπρεπε να εχουν οι συσκευες (βλεπε ibluetooth).
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ποιος ο λογος να γινει η ερωτηση με μορφη παρουσιασης? Υπάρχει κανείς που το 'χει δοκιμάσει και έχει εμπειρία; Έχει κανείς επειχηρήματα; Να υποθεσω πως εκανες τον κοπο να ψαξεις εδω μεσα και δεν βρηκες καποιον...? Αν δεν προσεξεις ομως τι θα του βαλεις, του κανει "κακο" σε θεμα Software (μικρο-κολληματα,μη προβλεπομενο κλεισιμο εφαρμογων κτλ ) Το αυτο. Το"hack"δεν προκαλει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα προβλημα στο iphone σου.Το τι θα κανεις εσυ μετα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και υπεθυνος εισαι εσυ και μονο.
inSync Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απλά αν χρειαστεί να το πας στο service (φτου φτου κακά, χτύπα ξύλο κτλ κτλ) κάνε του πρώτα ένα restore (εφόσον η κατάσταση της συσκευής θα στο επιτρέπει!)
Κomos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν έψαξα και βρήκα πως περίπου οι περισσότεροι που έχουν απο αυτές τις συσκευές: ...τις έχουν "σπασμένες". Εγώ ο ίδιος έχω iPod touch και δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω έτσι, απλά ρωτάω, κάνει καλό; Δηλαδή, θέλω να πω συμφέρει ή όχι να το κάνει κάποιος; Λογικά απο οικονομική άποψη συμφέρει (μπορείς να 'χεις όποιο app θέλεις δωρεάν),αλλά υπάρχει περίπτωση να σου πάθει τίποτα η συσκευή; Υπάρχει κανείς που το 'χει δοκιμάσει και έχει εμπειρία; Έχει κανείς επειχηρήματα; Το βίντεο που με ενέμπνευσε για αυτό το θέμα είναι το παρακάτω: κανει οσο κακο κανει να βαζεις πειρατικα windows στο pc σου και πειρατικα παιχνιδια προγραμματα
aris1986 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 κανει οσο κακο κανει να βαζεις πειρατικα windows στο pc σου και πειρατικα παιχνιδια προγραμματα Kαθολου δλδ. Προχωραααα
kpartsi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μόνο να προσθέσω ότι δεν είναι 100% αλήθεια ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση με ένα restore λύνεται κάποιο πρόβλημα... Έχουν υπάρξει περιπτώσεις bricked iPhone που δεν ήταν δυνατό να επανέρθουν παρά μόνο στο service... Συμβαίνει σπάνια αλλά μπορεί να συμβεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.