linuxovios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πριν από μερικά χρόνια (δεν ξέρω αν κάποιοι από σας ξέρατε τι είναι pc τότε), οι μεγάλοι και τρανοί επώνυμοι (IBM, compaq, gateway κτλ) αρνούνταν να στείλουν τα pc τους για τα συγκριτικά τεστ εγχώριων περιοδικών γιατί ισχυρίζονταν ότι δεν παίζουν στο ίδιο επίπεδο. Φυσικά η αλήθεια ήταν ότι τα "συναρμολογούμενα" ξέσκιζαν σε επιδόσεις τα "επώνυμα" για πολύ λιγότερα χρήματα. Τέλος πάντων όταν οι "επώνυμοι" ξεμουλάρωσαν , άρχισαν να στέλνουν μερικά κομμάτια για συγκριτικά, οπότε και αποδείχτηκε ότι τα "συναρμολογούμενα" ήταν κατά πολύ ταχύτερα. Τότε οι εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι για να γλύψουν και λίγο τους "επώνυμους" έλεγαν "ναι μεν, αλλά δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος". Ε λοιπόν, αυτούς τους τύπους μου θυμίζετε. Δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος... Ποια ποιότητα ρε σεις? Πλάκα κάνετε? Το ίδιο fail rate έχουν όλα , το ίδιο άθλιο support υπάρχει παντού (και μια βόλτα στο forum του insomnia θα σας πείσει ότι "είναι να μη σου χαλάσει το laptop". Άμα χαλάσει και μπλέξεις με service... καλά ξεμπερδέματα. Όσο για τις οθόνες και για το ποια είναι καλύτερη, είναι τουλάχιστον αστεία όσα γράφονται. Σύγκριση με το μάτι του καθενός δε γίνεται, αλλά με specs, συγκεκριμένα tools και συγκεκριμένους χώρους. Για την αυτονομία που αναφέρατε, έχει καθαρά σχέση με τον εξοπλισμό του laptop και τα cells της μπαταρίας και ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον κατασκευαστή Και για την ψύξη τα ίδια. Καλύτερη λέει η SONY ή κάποιος άλλος. Σε ποια μοντέλα? Με ποιο cpu? Με ποιο OS? Σε ποια κατάσταση χρήσης? Όσο για τις 12ετείς εμπειρίες και τα πράσινα άλογα, αυτά είναι απέλπιδες προσπάθειες να στηρίξουν τα ανεπαρκή επιχειρήματα κάποιων. Στο χώρο μου υπάρχουν και "σπουδασμένοι" πληροφορικάριοι και δεν γνωρίζουν ούτε το 1/100 όσων ξέρει ένα 14χρόνο πιτσιρίκι που ασχολείται με hacking για παράδειγμα. Και στο κάτω κάτω δε γνωρίζω τις επαγγελματικές σας ιδιότητες, ούτε και αν είστε καταστηματάρχες που προσπαθείτε να προωθήσετε μια μάρκα laptop. Άρα τα επιχειρήματα τύπου " είμαι 12 χρόνια / περνάνε 20 laptop από τα χέρια μου και ξέρω" ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ σε ένα forum. Αυτά είναι προσωπικές απόψεις και μόνο. Αν έχετε να πείτε κάτι για οθόνες ή support services, πέρα από προσωπικές απόψεις, ΔΩΣΤΕ link με έγκυρα review που γίνονται με επιστημονική μεθοδολογία. Όλα τα άλλα είναι για να πείθονται τα "ψαράκια"
GoldenEye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πριν από μερικά χρόνια (δεν ξέρω αν κάποιοι από σας ξέρατε τι είναι pc τότε), οι μεγάλοι και τρανοί επώνυμοι (IBM, compaq, gateway κτλ) αρνούνταν να στείλουν τα pc τους για τα συγκριτικά τεστ εγχώριων περιοδικών γιατί ισχυρίζονταν ότι δεν παίζουν στο ίδιο επίπεδο. Φυσικά η αλήθεια ήταν ότι τα "συναρμολογούμενα" ξέσκιζαν σε επιδόσεις τα "επώνυμα" για πολύ λιγότερα χρήματα. Τέλος πάντων όταν οι "επώνυμοι" ξεμουλάρωσαν , άρχισαν να στέλνουν μερικά κομμάτια για συγκριτικά, οπότε και αποδείχτηκε ότι τα "συναρμολογούμενα" ήταν κατά πολύ ταχύτερα. Τότε οι εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι για να γλύψουν και λίγο τους "επώνυμους" έλεγαν "ναι μεν, αλλά δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος". Ε λοιπόν, αυτούς τους τύπους μου θυμίζετε. Δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος... Ποια ποιότητα ρε σεις? Πλάκα κάνετε? Το ίδιο fail rate έχουν όλα , το ίδιο άθλιο support υπάρχει παντού (και μια βόλτα στο forum του insomnia θα σας πείσει ότι "είναι να μη σου χαλάσει το laptop". Άμα χαλάσει και μπλέξεις με service... καλά ξεμπερδέματα. Όσο για τις οθόνες και για το ποια είναι καλύτερη, είναι τουλάχιστον αστεία όσα γράφονται. Σύγκριση με το μάτι του καθενός δε γίνεται, αλλά με specs, συγκεκριμένα tools και συγκεκριμένους χώρους. Για την αυτονομία που αναφέρατε, έχει καθαρά σχέση με τον εξοπλισμό του laptop και τα cells της μπαταρίας και ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον κατασκευαστή Και για την ψύξη τα ίδια. Καλύτερη λέει η SONY ή κάποιος άλλος. Σε ποια μοντέλα? Με ποιο cpu? Με ποιο OS? Σε ποια κατάσταση χρήσης? Όσο για τις 12ετείς εμπειρίες και τα πράσινα άλογα, αυτά είναι απέλπιδες προσπάθειες να στηρίξουν τα ανεπαρκή επιχειρήματα κάποιων. Στο χώρο μου υπάρχουν και "σπουδασμένοι" πληροφορικάριοι και δεν γνωρίζουν ούτε το 1/100 όσων ξέρει ένα 14χρόνο πιτσιρίκι που ασχολείται με hacking για παράδειγμα. Και στο κάτω κάτω δε γνωρίζω τις επαγγελματικές σας ιδιότητες, ούτε και αν είστε καταστηματάρχες που προσπαθείτε να προωθήσετε μια μάρκα laptop. Άρα τα επιχειρήματα τύπου " είμαι 12 χρόνια / περνάνε 20 laptop από τα χέρια μου και ξέρω" ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ σε ένα forum. Αυτά είναι προσωπικές απόψεις και μόνο. Αν έχετε να πείτε κάτι για οθόνες ή support services, πέρα από προσωπικές απόψεις, ΔΩΣΤΕ link με έγκυρα review που γίνονται με επιστημονική μεθοδολογία. Όλα τα άλλα είναι για να πείθονται τα "ψαράκια" εχεις απολυτο δικιο για την υποκειμενικοτητα των λεγομενων καποιων οταν δεν μιλανε με στατιστικα αλλα εισαι πολυ λαθος οταν βαζεις ολους τους κατασκευαστες στο ιδιο τσουβαλι και συγκρινεις build to order με καλη γραμμη παραγωγης μεγαλων εταιριων. οταν μιλας για ιδιο fail rate σε ολους τους κατασκευαστες και για αθλιο σερβις παντου και για τα συναρμολογουμενα οτι ειναι καλυτερα τοτε λυπαμαι οποιο και αν ειναι το υποβαθρο εμπειριας και γνωσης εχεις για το θεμα απλα παει περιπατο και δεν πειθεις για τις αποψεις σου και μαλλον δεν εχεις δει πανω απο δυο εταιριες. η μεχρι τωρα εμπειρια μου συμφωνει και με τα αποτελεσματα της ερευνας που παραθετω και με τα οσα ακουω στην αγορα το 90% των θεματων στηριζεται στην αντιπαραθεση υποκειμενικων αποψεων, οποτε να και η ερευνα που ελεγα αλλα εκανα την βλακεια να μην βαλω λινκ http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ http://laptopblog.gr/laptop-news/%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-laptop http://i190.photobucket.com/albums/z269/daizoula/Laptop-Reliability-1.jpg http://i190.photobucket.com/albums/z269/daizoula/Laptop-Reliability-2_0.jpg και το σχετικο θεμα για οποιον θελει να πει την γνωμη του http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344468&highlight=%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1+%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80 και νομιζω αρκετα με το offtopic αν θελει ο φιλος να παρει vaio ας παρει ενα απο τα δυο μοντελα που προτεινα αναλογα με τις αναγκες του δεν προκειται να το μετανιωσει γιατι toshiba dell και vaio ειναι αρκετα ασφαλεις επιλογες σε windows pc.
panos2000gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 . Και στο κάτω κάτω δε γνωρίζω τις επαγγελματικές σας ιδιότητες, ούτε και αν είστε καταστηματάρχες που προσπαθείτε να προωθήσετε μια μάρκα laptop. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!!! (Τύφλα να έχει ο Mel Gibson στο Conspiracy Theory). Εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της SONY Hellas ενω όλοι οι υπόλοιποι μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιούμε το forum του insomnia για να απροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη και να πουλήσουμε κανέναν υπολογιστή παραπάνω. Δύσκολες εποχές βλέπεις.... Επιμένω οτι είσαι απόλυτος και το πιθανότερο άσχετος αν αναλογιστώ ότι βάζεις στην ίδια μοίρα τα άθλια BTO (τηγάνιζες μπριζόλες στα palmrest τους) που παρουσίαζαν τα τότε ελληνικά περιοδικά με τα αντίστοιχα thinkpad ή DELL. Καλό θα είναι να περάσεις με ένα βιογραφικό από ΠΛΑΙΣΙΟ ή ESHOP για αποκλειστικός πωλητής Innovator και turbo-x και ασε εμας τους ταπεινούς, άσχετους και ηλίθιους χρήστες-επαγγελματίες να δουλεύουμε με κάποιο επώνυμο προϊον.
GoldenEye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!!! (Τύφλα να έχει ο Mel Gibson στο Conspiracy Theory). Εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της SONY Hellas ενω όλοι οι υπόλοιποι μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιούμε το forum του insomnia για να απροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη και να πουλήσουμε κανέναν υπολογιστή παραπάνω. Δύσκολες εποχές βλέπεις.... Επιμένω οτι είσαι απόλυτος και το πιθανότερο άσχετος αν αναλογιστώ ότι βάζεις στην ίδια μοίρα τα άθλια BTO (τηγάνιζες μπριζόλες στα palmrest τους) που παρουσίαζαν τα τότε ελληνικά περιοδικά με τα αντίστοιχα thinkpad ή DELL. Καλό θα είναι να περάσεις με ένα βιογραφικό από ΠΛΑΙΣΙΟ ή ESHOP για αποκλειστικός πωλητής Innovator και turbo-x και ασε εμας τους ταπεινούς, άσχετους και ηλίθιους χρήστες-επαγγελματίες να δουλεύουμε με κάποιο επώνυμο προϊον. σωστα τα λες αλλα πολυ offtopic παιδια. βεβαια αν γραφονται τετοιες ανακριβειες οπως του linuxovios καλο ειναι να υπαρχει και αντιλογος σχετικα με τα BTO και τα fail rate. και στην τελικη το να πεις οτι τα σονυ ειναι καλα λαπτοπ γιατι να σημαινει αυτοματα για καποιους οτι μπορει να εισαι υπαλληλος της εταιριας. ελεος. μια χαρα ειναι και ειναι κοινως αποδεκτο αυτο το γεγονος. χαιρομαι που το insomnia ειναι ακομα σχετικα καθαρο απο ασχημα φαινομενα που παρατηρουνται σε αλλα fora που διαβαζα παλιοτερα με συντεχνιες υπαλληλων (κυριως καταστηματων) να κανουν οτι θελουν και οποιαδηποτε διαφωνια με αυτους οδηγουσε σε διαλογους με επιχειρηματα 3χρονου για πολλα γελια. ---------- Προσθήκη στις 15:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:14 ---------- Πριν από μερικά χρόνια (δεν ξέρω αν κάποιοι από σας ξέρατε τι είναι pc τότε), οι μεγάλοι και τρανοί επώνυμοι (IBM, compaq, gateway κτλ) αρνούνταν να στείλουν τα pc τους για τα συγκριτικά τεστ εγχώριων περιοδικών γιατί ισχυρίζονταν ότι δεν παίζουν στο ίδιο επίπεδο. Φυσικά η αλήθεια ήταν ότι τα "συναρμολογούμενα" ξέσκιζαν σε επιδόσεις τα "επώνυμα" για πολύ λιγότερα χρήματα. Τέλος πάντων όταν οι "επώνυμοι" ξεμουλάρωσαν , άρχισαν να στέλνουν μερικά κομμάτια για συγκριτικά, οπότε και αποδείχτηκε ότι τα "συναρμολογούμενα" ήταν κατά πολύ ταχύτερα. Τότε οι εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι για να γλύψουν και λίγο τους "επώνυμους" έλεγαν "ναι μεν, αλλά δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος". Ε λοιπόν, αυτούς τους τύπους μου θυμίζετε. Δείτε ποιότητα που έχει το εσωτερικό του μηχανήματος... Ποια ποιότητα ρε σεις? Πλάκα κάνετε? Το ίδιο fail rate έχουν όλα , το ίδιο άθλιο support υπάρχει παντού (και μια βόλτα στο forum του insomnia θα σας πείσει ότι "είναι να μη σου χαλάσει το laptop". Άμα χαλάσει και μπλέξεις με service... καλά ξεμπερδέματα. Όσο για τις οθόνες και για το ποια είναι καλύτερη, είναι τουλάχιστον αστεία όσα γράφονται. Σύγκριση με το μάτι του καθενός δε γίνεται, αλλά με specs, συγκεκριμένα tools και συγκεκριμένους χώρους. Για την αυτονομία που αναφέρατε, έχει καθαρά σχέση με τον εξοπλισμό του laptop και τα cells της μπαταρίας και ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον κατασκευαστή Και για την ψύξη τα ίδια. Καλύτερη λέει η SONY ή κάποιος άλλος. Σε ποια μοντέλα? Με ποιο cpu? Με ποιο OS? Σε ποια κατάσταση χρήσης? Όσο για τις 12ετείς εμπειρίες και τα πράσινα άλογα, αυτά είναι απέλπιδες προσπάθειες να στηρίξουν τα ανεπαρκή επιχειρήματα κάποιων. Στο χώρο μου υπάρχουν και "σπουδασμένοι" πληροφορικάριοι και δεν γνωρίζουν ούτε το 1/100 όσων ξέρει ένα 14χρόνο πιτσιρίκι που ασχολείται με hacking για παράδειγμα. Και στο κάτω κάτω δε γνωρίζω τις επαγγελματικές σας ιδιότητες, ούτε και αν είστε καταστηματάρχες που προσπαθείτε να προωθήσετε μια μάρκα laptop. Άρα τα επιχειρήματα τύπου " είμαι 12 χρόνια / περνάνε 20 laptop από τα χέρια μου και ξέρω" ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ σε ένα forum. Αυτά είναι προσωπικές απόψεις και μόνο. Αν έχετε να πείτε κάτι για οθόνες ή support services, πέρα από προσωπικές απόψεις, ΔΩΣΤΕ link με έγκυρα review που γίνονται με επιστημονική μεθοδολογία. Όλα τα άλλα είναι για να πείθονται τα "ψαράκια" επισης μιλαμε για τον μεσο χρηστη που ο χρονος και η εμπειρια εχουν το ιδιο αποτελεσμα πανω του δεν μιλαμε για συγκριση ασχετου φοιτητη με διανοια που γεννηθηκε με vga και πληκτρολογιο.
Bakxos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδια εγω ειμαι product manager της sony μπορει να σας το επιβεβαιωσει ο GoldenEye. και επειδη κυριε linuxovie εγω προσωπικα εχω κανει χρηση του service της sony 2 φορες οι ανθρωποι ηταν αψογοι. και τις 2 σε λιγοτερο απο 10 μερες ειχα το λαπτοπ πισω με φτιαγμενα ολα τα προβληματα. εαν φυσικα εισαι εκτος εγγυησης ε τοτε δυστυχως θα πληρωσεις αλλα δειξτε μου εσεις σε μια εταιρεια που δεν θα πληρωσεις (και οχι μονο στο χωρο των pc). επισης αναφερεις οτι εμεις δεν εχουμε επιχειρηματα. ωστοσο απο εσενα μονο αοριστολογιες διαβαζω. τπτ συγκεκριμενο. απλα προσπαθεις να θολωσεις τα νερα με κατι που πετας (και πολυ πιθανον να τα εχεις ακουσει απο αλλους) για spec bto κλπ. τελος επειδη εμεις ειμαστε ασχετοι και εσυ μιλας με specs και ολα τα αλλα ασε μας να φανταζομαστε οτι για μας ειναι μια καλη εταιρεια. αντε καλυνηχτα τωρα
bebis4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 αγαπημενοι ινσομνιακς γαμω τις συζητησεις κανετε αλλα ενα laptop θελει αν αγορασει το παιδι και στο τελος θα ανοιξει αλλο θεμα.. δυστυχως η παροχη υπηρεσιων πασχει σχεδον παντου στην ελλαδα απο την στιγμη που δουλευουν οι γνωστοι ελληναρες...
GoldenEye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 αγαπημενοι ινσομνιακς γαμω τις συζητησεις κανετε αλλα ενα laptop θελει αν αγορασει το παιδι και στο τελος θα ανοιξει αλλο θεμα..δυστυχως η παροχη υπηρεσιων πασχει σχεδον παντου στην ελλαδα απο την στιγμη που δουλευουν οι γνωστοι ελληναρες... οχι ρε συ μην γινεσαι τοσο απολυτος. για το τι γινεται στην ελλαδα. επισης το θεμα ειναι οτι η συζητηση αν ξεφυγε ξεφυγε γιατι αναφερθηκε το θεμα της ποιοτητας των επωνυμων λαπτοπ και μαλιστα των vaio σε συγκριση με αλλα, γεγονος που ενδιαφερει τον φιλο που εβγαλε το θεμα για να μην βγαλει λανθασμενα συμπερασματα.
mandipl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ειμαι ετοιμος να χτυπησω το http://www.priveshop.gr/product.php?code=91160332 καθως απο τι βλεπω το μοντελο με i5 και 310m βγαινει με 500 ευρω παραπανω ... το ερωτημα μου ειναι αυτα τα HD intel graphics θα μπορω να παιξω πχ κανενα sims 3 σε full η medium γραφικα ?? κανενα fm2010 σε 3d ??? κανενα total war empire σε low??
GoldenEye Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ειμαι ετοιμος να χτυπησω το http://www.priveshop.gr/product.php?code=91160332 καθως απο τι βλεπω το μοντελο με i5 και 310m βγαινει με 500 ευρω παραπανω ... το ερωτημα μου ειναι αυτα τα HD intel graphics θα μπορω να παιξω πχ κανενα sims 3 σε full η medium γραφικα ?? κανενα fm2010 σε 3d ??? κανενα total war empire σε low?? δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-NB-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-W-VPCCW2S1E-W.htm ή αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445621&catid=010200 με χαμηλο βαρος και gpu της προκοπης για τετοιο μεγεθος και σε αυτα τα λεφτα αν και σε τετοιο μεγεθος το gaming ειναι λιγο βασανο και οι καρτες γραφικων αναιμικες για να μεινει χαμηλα η καταναλωση.
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-NB-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-W-VPCCW2S1E-W.htm ή αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445621&catid=010200 με χαμηλο βαρος και gpu της προκοπης για τετοιο μεγεθος και σε αυτα τα λεφτα αν και σε τετοιο μεγεθος το gaming ειναι λιγο βασανο και οι καρτες γραφικων αναιμικες για να μεινει χαμηλα η καταναλωση. +1 ειδικα αμα θες να βαλεις και κανενα παιχνιδακι...
mandipl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 to dell οντως ειναι καλο αν και χωρις 3g δεν ξερω αν θα εχω σωστο ιντερνετ με τα sticκακια της vodafone ...ειναι και 100 ευρω πιο ακριβο ομως δεν μου ειπατε αν ξερει κανεις αν τα παιχνιδια που ρωτησα μπορουν να παιχτουν με το vaio ...
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το manager θα το παιξει, το sims μαλλον στο low με medium, και το total war πολυ δυσκολα, αν οχι καθολου... ετσι θα ειναι πιστευω πανω κατω...
Bakxos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 παιδια το s με i5 και nvidia με vram 512 το εχει δει κανεις σε κανα ελληνικο site? επειδη δεν το βλεπω να ερχεται ελλαδα και επειδη ειμαι πολυ καιρο χωρις laptop σκεφτομαι να το παραγγειλω απο αγγλια. εκτος αν το εχει βρει κανεις σε ελληνικο site και μου το προτεινει διοτι οσο και αν ψαχνω δεν μπορω να το βρω.
mandipl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το ειδα σε ελληνικο οπως ειπα πριν με 1400 ευρω ...και ειναι το shop που παντα εχει τις καλυτερες τιμες ..αρα αλλου θα βγει πιο ακριβο. ψαξε s11 vaio στο skroutz
Bakxos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 παντως μονο και μονο απο το αγγλικη εκδοση των windows καταλαβαινω οτι δεν ειναι απο ελλαδα αλλα απο αλλου. θα περιμενω καμια βδομαδα και αν δεν το φερουν θα το παρω απο αγγλια μαζι με επεκταση εγγυησης. (1300λιρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.