Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για vaio σειρας S

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα σε ενα eshop το εξης

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17842

http://www.sony.co.uk/product/vnp-s-series/vpcs11x9e-b

επειδη δεν ειδα να το εχει στο ελληνικο site της sony ...ειναι καινουριο ?

Πως το βλεπετε αξιζει ..ψαχνω κατι πολυ φορητο με καλο cpu ram και αξιοπρεπη καρτα γραφικων ,,να μπορω να παιξω κανενα manager σε 3d κανενα sims κλπ ...κανει τιποτα αυτη η καρτα γραφικων που φοραει ??

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχει πανω βεβαια τον i3....

και την γνωστη εγγυηση ποιοτητας σονυ.

σκεψου το φιλε,λογικα θα βρεις και φθηνοτερο αλλα με c2d

Δημοσ.

κυριως αυτο που με τραβαει στο συγκεκριμενο ειναι οτι αν δεν κανω λαθος εχει εσωματομενο 3g και ειναι μικρου μεγεθους ...στο ευρωπαικο site της sony υπαρχει και με 310μ nvidia ...

ποιο αλλο λαπτοπ εχει τετοια χαρακτηριστικα δλδ και ειναι σε αυτο το μεγεθος /βαρος ??

Δημοσ.

απο τι διαβαζω θα κυκλοφορησει συντομα εκδοση με i5 και 310M Nvidia οποτε πιστευω θα ειναι πολυ καλο πακετο ..δεν ξερω βεβαια αν θα το φερουν Ελλαδα ...

το θεμα ειναι μπορεις να μου πεις vasilisga ενα αλλο λαπτοπ με καλυτερα χαρακτηριστικα και εξισου φορητο ? και σε παρομοια τιμη εννοειτε ?

Δημοσ.

και εγω το εχω βαλει στο ματι. μαλιστα θελω να σας πω πως τουλαχιστον σε δυο χωρες (Ιταλια και Αγγλια) εχεις δυνατοτητα να το φτιαξεις οπως θες εσυ. εγω σκεφτομαι να χτυπησω αυτο με i5 nvidia feforce με 512 αποκλειστικη vram 500g σκληρο καιHDMI και Windows 7 Pro και το οποιο στην αγγλια το δινουν 1179 λιρια περιπου 1300 ευρω.

πηρα βεβαια την σονυ ελλας την απαραδεκτη και τους τα ελεγα και μου λενε δεν ξερουμε αν θα ερθει και λαλακιες . το μονο καλο οτι η εγγυηση ισχυει απο οποια ευρωπαικη χωρα και αν το παρετε. περνετε και μια επεκταση εγγυησης και για 4 χρονια εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Δημοσ.

ρε linuxovie.......γελαμε ρε

Καταρχην τα σονυ ειναι ακριβα γιατι ...ειναι πανεμορφα,ισυχα(εξαιρετικη ψυξη),με την καλυτερη οθονη που υπαρχει σε λαπτοπ και αν ξερεις καιλιγο να βγαλεις σαβουρα ειναι...σφαιρατα . Πολυ καλοσχεδιασμενες μητρικες. κτλ

Φοβερο support...και ενταξει αλλο το corrola αλλο η porce

Δημοσ.
ρε linuxovie.......γελαμε ρε

Καταρχην τα σονυ ειναι ακριβα γιατι ...ειναι πανεμορφα,ισυχα(εξαιρετικη ψυξη),με την καλυτερη οθονη που υπαρχει σε λαπτοπ και αν ξερεις καιλιγο να βγαλεις σαβουρα ειναι...σφαιρατα . Πολυ καλοσχεδιασμενες μητρικες. κτλ

Φοβερο support...και ενταξει αλλο το corrola αλλο η porce

Τώρα γελάω εγώ...

Πανέμορφα είναι, το είπαμε.

Ήσυχα δεν υπάρχουν άλλα laptop? Έχεις συγκριτικό ? link...

Καλύτερη οθόνη? Σου το είπε ο γνωστός σου , που έχει ξάδερφο στα multirama που τους το είπαν σε ενημέρωση, που τους το έστειλε με fax η sony ? Έχεις συγκριτικό ? link...

Σφαιράτα ε? Τι λε ρε παιδί μου... Δηλαδή ο C2D T7100 (για παράδειγμα) που υπάρχει σε ένα sony, πάει πιο γρήγορα από τον ίδιο επεξεργαστή σε ανταγωνιστικό μηχάνημα?

Καλοσχεδιασμένες μητρικές? Εδώ έριξα πολύ γέλιο... Είναι η sony σχεδιάστρια μητρικών και chipset και δεν το ήξερα? Ξύπνα man parts τρίτων κατασκευαστών χρησιμοποιούν όλοι...

Φοβερό support ???? WTF??? Το sony support είναι όσο άθλιο είναι και το support άλλων εταιρειών. Άμα σου κάτσει σοβαρό πρόβλημα είσαι καταδικασμένος να μείνεις 1 μήνα χωρίς laptop, ίσως και παραπάνω. Τόσο καλά...

Όσο για το άλλο με τη σύγκριση Porsche και corolla ήταν πραγματικά αστεία και φαίνεται ότι μάλλον οι H/Y δεν είναι το καλύτερο γνωστικό σου αντικείμενο... Ασχολήσου με κάτι άλλο καλύτερα ή μην πετάς απόψεις χωρίς επιχειρήματα...

Δημοσ.
Τώρα γελάω εγώ...

Πανέμορφα είναι, το είπαμε.

Ήσυχα δεν υπάρχουν άλλα laptop? Έχεις συγκριτικό ? link...

Καλύτερη οθόνη? Σου το είπε ο γνωστός σου , που έχει ξάδερφο στα multirama που τους το είπαν σε ενημέρωση, που τους το έστειλε με fax η sony ? Έχεις συγκριτικό ? link...

Σφαιράτα ε? Τι λε ρε παιδί μου... Δηλαδή ο C2D T7100 (για παράδειγμα) που υπάρχει σε ένα sony, πάει πιο γρήγορα από τον ίδιο επεξεργαστή σε ανταγωνιστικό μηχάνημα?

Καλοσχεδιασμένες μητρικές? Εδώ έριξα πολύ γέλιο... Είναι η sony σχεδιάστρια μητρικών και chipset και δεν το ήξερα? Ξύπνα man parts τρίτων κατασκευαστών χρησιμοποιούν όλοι...

Φοβερό support ???? WTF??? Το sony support είναι όσο άθλιο είναι και το support άλλων εταιρειών. Άμα σου κάτσει σοβαρό πρόβλημα είσαι καταδικασμένος να μείνεις 1 μήνα χωρίς laptop, ίσως και παραπάνω. Τόσο καλά...

Όσο για το άλλο με τη σύγκριση Porsche και corolla ήταν πραγματικά αστεία και φαίνεται ότι μάλλον οι H/Y δεν είναι το καλύτερο γνωστικό σου αντικείμενο... Ασχολήσου με κάτι άλλο καλύτερα ή μην πετάς απόψεις χωρίς επιχειρήματα...

φιλε σε θεωρω υπερβολικο παρα πολυ.

εγω επειδη εχω ζησει τη σονυ και απο την καλη και απο την αναποδη κανει οτι κανουν και αλλες καλες εταιρειες του χωρου (οπως πχ η toshiba) και μαλιστα σε καλυτερο βαθμο. και το service μαζι με καποιους γνωστους μου το εχουμε δει τουλαχιστον τρεις φορες και ηταν αψογοι.

λοιπον.

καλοσχεδιασμενα(δεν εννοω μητρικες και εσωτερικα parts ξερουμε οτι ειναι αλλων) ειναι και δε πα να λες οτι θες.

οθονη εχει καλυτερη και δε πας παλι να λες οτι θες. δεν χρειαζεται ουτε λινκ ουτε τπτ. πηγαινε σε ενα μαγαζι που εχουν πολλα λαπτοπ βαλτα διπλα διπλα και δες. αν δεν μπορεις να δεις διαφορα λυπαμαι αλλα μαλλον βλεπεις με αντιsony κυαλια.

τα ταχυτατα και αυτα και εγω δεν τα συμεριζομαι αλλα απο εκει και περα ειναι το τι θελει ο καθενας για εμενα πχ ενας παλιος pentium 4 στα 1.5 ειναι σφαιρατος για σενα ο i7 μπορει να ειναι και αργος. γουστα και απαιτησεις ειναι αυτα.

υλικα μεχρι τωρα η sony ειχε πολυ καλα εννοω εξωτερικα περιβληματα πληκτρολογια κλπ με καλες συναρμογες κλπ. τωρα τι θα κανει απο εδω και περα δεν ξερω.

εγω δε θα ελαγα οτι ειναι αθορυβα εχω δει και αλλα λαπτοπ καλυτερα σε αυτον τον τομεα.

αυξημενες τιμες και μαλιστα με χαμηλοτερα σε επιδοσεις εξαρτηματα πολλες φορες. επιλογη της εταιρειας? μαλλον τι να πω.

ωστοσο δεν ειναι ολα οπως τα λες εσυ.

τι θα πει για γυναικες? μας κατηγορεις για κατι ολους εμας που περνουμε σονυ? μηπως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ή μηπως εισαι και εσυ απο τους "ψαγμενους" νεολληνες που ξαφνικα ανακαληψαν την αμερικη (βλεπε dell) και το παιζουν και εγω δεν ξερω τι.

τσπ εγω στα τοσα χρονια που ασχολουμε με τα λαπτοπ εχω διαπιστωσει πως η σονυ οσο θερμους υποστηρικτες εχει αλλο τοσο και περισσοτερο εχθρους εχει.

ωστοσο δεν πρεπει να κρινουμε αν δεν εχουμε δοκιμασει( δεν ξερω μπορει να το εχεις κανει).

παρε ενα χρονο ενα καλο σονυ και μετα πες ουσιαστικα ελλατωματα. οχι του στυλ τα εχουν φορτωσει ενα σωρο προγραμματα γιατι αυτο δεν ειναι επιχειρημα.

αυτα εχω να

καλα να εισαι

α και κατι αλλο απο οτι βλεπω κατηγορεις και τον κοσμο(γενικα) για ελλειψη καταναλωτικης συνειδησης επειδη αγοραζει Windows 7. μπραβο πολυ δημοκρατικες αποψεις εχετε εσεις οι "ξεχωριστοι" ανθρωποι. το οτι καποιος μπορει να χρησιμοποιει συνειδητα Windows για εσας δεν υπαρχει.

ωραια τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

1)Δεν τα παραλέω. Την άποψή μου γράφω.

2) Δεν είμαι από τους "ψαγμένους νεοέλληνες" που ανακάλυψαν κάτι. Χρησιμοποιώ laptop για επαγγελματικούς λόγους και όχι για μόστρα ("να έχουμε και από αυτό" ). Στην πορεία του χρόνου αγοράζω όποιο μοντέλο από οποιοδήποτε κατασκευαστή με εξυπηρετεί και που να αξίζει τα λεφτά του. (τώρα έχω acer). Στην πορεία του χρόνου λοιπόν, δε βρήκα ούτε μια φορά ένα sony που να μην είναι υπερκοστολογημένο.

3) Για τις οθόνες, ας σοβαρευτούμε. Καλύτερες οι sony? Σε ποια μοντέλα από τα δεκάδες που έχει? Και σε σχέση με ποια μοντέλα, ποιων ανταγωνιστών από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν? Να τα βάλω δίπλα δίπλα? Τι είναι αυτά που λες... Για να γίνει σύγκριση οθονών χρειάζεσαι α) ειδικές ρυθμίσεις με ειδικά calibrating tools β) και έπειτα τα laptop να στηθούν στον ίδιο χώρο με συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού για να συγκριθούν με συγκεκριμένες εικόνες που πρέπει να εμφανίζονται στην οθόνη. Το "βάλε τα δίπλα δίπλα και θα δεις διαφορά" είναι απλά ανύπαρκτο... Καλά καλά δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις φωτεινότητας και contrast έχει το καθένα...

4) Το ξαναλέω δεν είναι θέμα υποστήριξης ή όχι της sony. Δώσε μου ένα sony που να έχει ανταγωνιστική τιμή και να παίζει και linux απροβλημάτιστα και θα πάω να το αγοράσω... Αλλά επιχειρήματα για ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μόστρα κτλ απλά δε με πείθουν.

5)

α και κατι αλλο απο οτι βλεπω κατηγορεις και τον κοσμο(γενικα) για ελλειψη καταναλωτικης συνειδησης επειδη αγοραζει Windows 7. μπραβο πολυ δημοκρατικες αποψεις εχετε εσεις οι "ξεχωριστοι" ανθρωποι. το οτι καποιος μπορει να χρησιμοποιει συνειδητα Windows για εσας δεν υπαρχει.

ωραια τα συμπερασματα δικα σας

off topic, αλλά αν διαβάσεις το άρθρο μου θα δεις ότι δεν κατηγορώ τον κόσμο για έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης επειδή αγοράζει win 7 και τα χρειάζεται. Κατηγορώ αυτούς που τα αγοράζουν και δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν ( = προβατάκια = έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης) και αυτούς που τα αγοράζουν ενώ δεν τα χρειάζονται ( = έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης) . Ξαναδιάβασε προσεκτικά το άρθρο και αν έχεις διαφωνίες πόσταρε να το συζητήσουμε σε αυτό το thread)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...