Προς το περιεχόμενο

Asus?

cygne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα ASUS;Σκοπεύω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα laptop και τώρα τελευταία άκουσα καλά λόγια ,εκτός ίσως από την υποστήριξη που είναι μάλλον ανύπαρκτη.Είχα σκεφτεί να πάρω dell ,αλλά θα έλεγα ότι "μούδιασα" λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν αναφερθεί παγκοσμίως τελευταία για το μοντέλο της 1747 με i7 επεξεργαστή.Επιπλέον δε θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα ,αλλά θέλω σχετικά μεγάλες απαιτήσεις.Περιμένω τις γνώμες σας.Επειδή πλέον είμαι της άποψης ότι μεγαλύτερο ρόλο παίζει το μοντέλο και όχι τόσο η εταιρεία, θα το εκτιμούσα αν παραθέτατε και όσα μοντέλα έχετε δοκιμάσει ,έχουν βγει σχετικά πρόσφατα και θεωρείτε αξιόπιστα και πολύ καλά.

Δημοσ.

να παρεις asus αλλα ποσες ειναι οι διαθεσιμες επιλογες???

δεν κυκλοφορουν πολλα μοντελα, τουλαχιστον laptop

επομενως παρε ενα dell και εισαι σιγουρος...

μην μενεις σε μεμονομενες περιπτωσεις οπως ειπες... ;)

Δημοσ.

και ποιος ειπε πως ειναι ανυπαρκτη η υποστηριξη της asus?επειδη δεν εδρευει ελλαδα;

οι επιλογες σοθ σε dellπαντως ειναι σαφως περισσοτερες,και dell = εγγυηση

τωρα για i7 αν θες περιμενε να δεις τι θα γινει και τι θα φερουν και οι υπολοιπες εταιριες

Δημοσ.

παιδια η asus δεν εχει το καλυτερο service, τουλαχιστον αυτο εδειξε σε εμας...

με διαρκεια του service κοντα στο τριμηνο για μια μιτρικη καρτα δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Δημοσ.

Σύμφωνα και με την σχετική έρευνα που βγήκε εδώ χθες ναι τα asus δείχνουν τα πιο αξιόπιστα αλλά αν πράγματι δεν έχει καλό service στην ελλάδα ποιός θα πάει να πάρει;

Αν κάποιος έχει εμπειρίες σχετικά με service asus ας μας πει;

Ποιος εχει αναλάβει εδώ ελλάδα το service της asus;

Δημοσ.

Ενα asus 1000h που ειχα παρει εμφανισε προβλημα στην οθονη. Επειδη το ειχα παρει απο την Wind επερεπε να το πακεταρω μονος και να ετοιμασω τα σχετικα εντυπα που μου στειλανε με mail. Ηρθε λοιπον η courier μια Παρασκευη και το παρελαβε. Την Δευτερα ηταν ετοιμο στα χερια μου και να φανταστειτε οτι πηγε Ιταλια και γυρισε. Μπραβο τους πολυ γρηγοροι :-)

Δημοσ.

και μενα στην Ιταλια το στειλανε για χαλασμενη μητρικη, το στειλαμε Δευτερα και μας ηρθε Τεταρτη, και συγκεκριμενα την δεκατη Τεταρη, δλδ 2,5 μηνες... :mad:

Δημοσ.
και εσυ τι εκανες;

περιμεναν ανταλλακτικο απο καπου;

απλα περιμενα, πιστευα πραγματικα οτι καπου ειχε χαθει...

ρωτουσα τον μ@λακα απο που το ειχα παρει και το ειχε στειλει και μου λεει ερχεται, ερχεται, αλλα απο οτι φανηκε αργησε να βρει τον δρομο του... :mad:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας αυτός ή μερικές περιπτώσεις αλλά εγω δεν θα αγόραζα κάτι το οποίο θα έχει service στο εξωτερικό ( προσωπικά εγώ ) . Και οχι ότι με πειράζει που το service είναι έξω (το ίδιο μου κάνει να ήταν και σε άλλον πλανήτη ) αλλά θα με νευρίαζε πολύ να μου λένε ότι έρχεται έρχεται...είναι λιμάνι...πιάνει πέλαγος και φτάνει...

Δεν το λέω ειρωνικά ίσα ίσα μου πρότειναν να κοιτάξω asus και πράγματι το σκεφτόμουν αλλά με αυτά που γράφεται δεν το βλέπω.

Προσοχή δεν σχολιάζω ποιότητα ούτε κάποιο μοντέλο ούτε λέω ότι ολες οι άλλες έχουν τέλειο service απλά έγραψα την άποψή μου.

Δημοσ.

Παιδια εχει πολυ καλο RMA.

Μια οθονη που ειχα και χαλασε, τους εστειλα mail και τελικα μου στειλανε αλλη και μεσα στο κουτι που ηταν εβαλα την παλια και την πηρε ο κουριερ.

Δηλαδη μου την αλλαξανε χωρις καν να σιγουρευτουν για το προβλημα.

Και εμενα με Ιταλια εγινε η συνεννοηση.

Δημοσ.

Το έστειλες εσύ ή το πήγες από το κατάστημα που το πήρες και το έστειλαν εκείνοι;

Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση αλλά έφταιγε το μαγαζί που το έστειλε μετά από 2 εβδομάδες από την ημερομηνία που το παρέδωσα.

Δημοσ.
Το έστειλες εσύ ή το πήγες από το κατάστημα που το πήρες και το έστειλαν εκείνοι;

Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση αλλά έφταιγε το μαγαζί που το έστειλε μετά από 2 εβδομάδες από την ημερομηνία που το παρέδωσα.

το εδωσα στο μαγαζι να το στειλει, αλλα ειναι γνωστος και μου ειπε οτι το εστειλε αμεσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...