Προς το περιεχόμενο

televison manuals

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερετε που θα βρω manuals για παλιες τηλεορασεις?

Ψαχνω για μια telefunken που με εχει πριξει γιατι δεν ξερω πως ενεργοποιει το scart grrrrr. :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω για manuals, αλλά πίσω απο την ΤV σου υπάρχει ενας διακόπτης κοντα στις υποδοχες για RCA καλωδια. Είναι διακόπτης ΟΝ/ΟFF, δοκίμασε να τον αλλάξεις θέση.

Αυτά...

Έχω ψάξει μερικές φορές που χρειάστηκε, και το συμπέρασμα είναι - δύσκολα -. Οι περισσότεροι στα δίνουν ή τα στέλνουν επί πληρωμής. Αλλά δώσε μοντέλο μπας και γίνει τίποτα.

sc

Λοιπόν..

Η τηλεόραση είναι μια telefunken stereo pal color 1440. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει αυτή την τηλεόραση, ας μου πεί πως ενεργοποιεί το scart, πρίν παώ και αγοράσω καμιά wega!

Ενεργοποίηση του scart εννοείς να αλλάξει μόνη της στο A/V κανάλι όταν έχεις συνδέσει πάνω της το tv-out του Η/Υ;

Αν, ναι δεν γίνετε... Εκτός και αν κάνεις αυτό που λέει στο www.tvtool.de

Για να εξηγούμαι..

Θέλω να ΣΥΝΔΕΣΩ το xbox, γιατί απο την κεραία η ποιότητα είναι αίσχος.

Πάνω στο κοντρόλ στο κουμπί για το κανάλι 9, λεέι και a/v δίπλα, αλλά δεν ξαίρω πώς ενεροποιήται!

Υπάρχει ένα PIN στο scart που άμα δεχτεί ρεύμα, αναγκάζει την τηλεόραση να αλλάξει κανάλι και να δείξει την εκωτερική πηγή. Υπάρχει περίπτωση το καλώδιο που έχεις βάλει να μην είναι πλήρες συνδεδεμένο εσωτερικά (pin by pin) οπότε να μην μπορεί να γίνει το αυτόματο-γύρισμα.

Πάντως δεν έχω ξαναακούσει για κουμπί που να ενεργοποιεί το scart.

Αν το X-box τρέχει κανονικά, και πατήσεις το 9/AV δεν δείχνει εικόνα;

Τέλος, το βύσμα του scart έχει πάνω ένα κουμπάκι που λέει IN/OUT; Αν, ναι κάντο IN...

Όχι, δεν έχει in/out επιλογή το scart. Όταν πατώ το 9/av , δεν βλέπω τίποτα! Ίσως και να μην το βάζω σωστά, θα το δοκιμάσω και θα πω. Πάντως υπάρχει και περίπτωση να μην λειτουργεί καθόλου το scart της tv.. (τόσο παλιά που είναι..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...