AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Dell+Inspiron+1564+ κ απο το site Μθλτιραμα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445227&catid=010200. Πειτε ρε παιδια την γνωμη σας καλη τιμη δεν ειναι? Πηρα δυο ενα για μενα κ ενα για φιλαρακι,πηγαμε μαζι πριν κανα δυωρω κ ειχαν μεινει λιγα μου ειπαν στον Πειραια .
psyduck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εχει καλα τεχνικα χαρακτηριστικα για τη τιμη του.Καλη επιλογη.
mctheos7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μεγια...μια χαρα ειναι...ι3 ddr3...Tελευταια λεξη...
Innersense Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ωπ! Έχουν σκάσει Core i3 laptop; όντως καλά πρέπει να πηγαίνει οι i5 που υπάρχουν και έχουν integrated υποστήριξη γραφικών και έχουν και Radeon HD4570 τρέχουν σε κάποιο hybrid mode?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Με αυτον δουλευω τωρα,μια χαρα φαινεται απο την καρτα που εχει ενσωματωμενη τι λεει ρε παιδια?
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 απο την καρτα που εχει ενσωματωμενη τι λεει ρε παιδια? λιγα πραγματα...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οκ ,ενα τελευταιο μπορω να προσθεσω μια καρτα γραφικων σε αυτο το λαπτοπ? Ειναι ευκολο? Εχει κ hdmi θυρα κριμα ειναι να μην εκμεταλευτει ...
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οκ ,ενα τελευταιο μπορω να προσθεσω μια καρτα γραφικων σε αυτο το λαπτοπ? Ειναι ευκολο? Εχει κ hdmi θυρα κριμα ειναι να μην εκμεταλευτει ... απλα αστο δεν αξιζει
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Eξηγησε μου αν δεν σου κανει κοπο,δηλ. δεν παιρνει καρτα ? Η εννοεις κατι αλλο?
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καταρχας φιλε μου το συγκεκριμενο laptop δεν εχει τρομερα χαρακτηριστικα τα οποια θα μπορουσαν να αξιοποιησουν μια δυνατη καρτα φραφικων... κατα δευτερων αν μιλαμε για αντικατασταση καρτας γραφικων, αμα δεν εχεις αρκετες γνωσεις καλυτερα να το αφησεις, μιλαμε για συμβατοτητες με μητρικη, ρυθμισεις bios, θεματα θερμοκρασιων, underclocking, προβληματα με την τοποθετηση της καρτας, το ιδιο το κοστος της καρτας που σιγουρα θα ξεπερναει το 100ευρω και ολα αυτα χωρις σιγουρα αποτελεσματα... αν δεν μπορεις οπως ειπα να τα κανεις εσυ ολα αυτα το κοστος πηγαινει στον θεο... μια λυση που προτεινει ενας φιλος ειναι αυτη, αλλα και παλι πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις... εγω προσωπικα δεν γνωριζω κατι παραπανω... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345038&page=3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αν δεν κάνω λάθος δεν έχει gigabit ethernet & wifi N...no thnx
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικα για wifi N δε μου καιγεται πολυ καρφι,εγω ηθελα ενα λαπτοπ με ισχυρο επεξεργαστη κ η μνημες στην ταχυτητα δεν πανε πισω,hdmi εχει για καποια πραγματακια που θελω ,στο ιντερνετ μπαινει οπως θελω χωρις πολλα πολλα ,η ποιοτητα του φαινεται πολυ καλη(εχω αλλαξει παμπολα λαπτοπ) ,οπως κτο service του, οποτε χανει ΜΟΝΟ για μενα ως προς την καρτα κ για football manager που το θελω δεν νομιζω να χανω κατι . Σε αυτη την τιμη τετοια μαρκα με αυτα τα χαρακτηριστηκα προς το παρον λιγο δυσκολο . Σευαρριστω vasilisga .
zx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 να κανεις review μολις το παραλάβεις να μας πεις ποσο αθορυβο ειναι, αν δουλευει συνεχως ο ανεμιστηρας και ποσο κραταει η μπαταρια
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Θορυβο δεν ακουω καθολου,ανεμιστηρας επισης δεν ακουγεται ,θερμοκρασια παιδια ισα που ειναι απλα ζεστο δηλαδη καμια σχεση με hp η Αcer απο κατω πιο απλο βεβαια απο Acer ,τωρα ποσο αυτονομια εχει μια αλλη φορα ακομα φορτιζει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.