Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WebSite

FRANkiller13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους/όλες είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να ρωτήσο κάτι

Έχω κάνει ένα site και στον Mozilla φαίνετε μια χαρά αλλα στο Internet Explorer φαίνετε οτι νανε

Ρώτησα ενα φιλαράκι απο το msn και μου είπε να μπώ εδώ και να ρωτήσο για

-> cross browser issue

Όποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήση ας μου το πεί

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα στο mozilla chrome opera φαινόταν μια χαρά ενώ στον explorer συγκεκριμένα τον 6 μαύρα χάλια.......το αγνόησα και ανέβασα το site και δεν με ενδιαφέρει αν μπαίνουν από εκεί...ας βάλουν όλοι chrome να σωθούνε :lol::lol::lol:

Για δοκίμασε με τον καινούριο explorer.........

Δημοσ.

Δεν γούσταρα ποτέ explorer πάντα mozilla είχα ... Τέλοσπαντων άστο όποιος θέλει να μπαίνει με αλλο browser γιατί αποτι νομίζω είναι κατάστασει για να το φτιάξω

Ευχαριστώ ομως που απάντησες

Δημοσ.

Ο ΙΕ6 γενικα εχει πολλα bugs γιατι δεν ανταποκρινεται πληρως σε web standards. Αναλογα με το κοινο στο οποιο απευθυνεται το site σου ομως καλο θα ηταν αν μπορεις να τα διορθωσεις

Δημοσ.
Ο ΙΕ6 γενικα εχει πολλα bugs γιατι δεν ανταποκρινεται πληρως σε web standards. Αναλογα με το κοινο στο οποιο απευθυνεται το site σου ομως καλο θα ηταν αν μπορεις να τα διορθωσεις

Συμφωνώ με τον johnny αν φτιάχνεις κάτι επαγγελματικό πρέπει να κοιτάξεις να υποστηρίζετε από παντού και να μπορούν να το δουν όλοι.Αλλιώς αγνόησέ το.

Καλά ο explorer έχει εξαφανιστεί στις μέρες μας ακόμα και οι νεότερες εκδόσεις,και εγώ δουλεύω mozilla και chrome.

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι και σε ie7 να φαίνεται χάλια.Ο 8 διορθώνει κάποια προβληματα ασυμβατοτητας.Δε γινεται να μη λαβουμε υποψιν εκεινους που σερφαρουν με internet explorer παντως , καθως ειναι οι περισσότεροι.Η λυση ειναι ενα διαφορετικο css που γινεται import απ το head με την if , αν ο browser του επισκεπτη ειναι ie.

Δημοσ.

Το βασικό που πρέπει να κοιτάξεις όταν προγραμματίζεις μια ιστοσελίδα είναι σε ποιους απευθύνεται η ιστοσελίδα που φτιάχνεις και από εκεί και πέρα κάνεις αυτό που πρέπει. Το κυρίως πρόβλημα είναι ο ie6

εκεί γίνεται ό χαμός. Αυτά που κυρίως έχουν πρόβλημα είναι οι διαφανείς εικόνες και τα floating. Αλλά είναι ελάχιστοι πλέον που τον χρησιμοποιούν.

Για να δεις ποια css tags υποστηρίζονται από ποιούς browsers μπορείς να κοιτάξεις εδώ

http://www.quirksmode.org/css/contents.html ή αν έχεις mac κατέβασε το coda του panic, έστω και trial και έχει documentation για το compatibility, αντέγραψέ τα και κράτα τα.

Έχω την εντύπωση όμως, σχετικά με ότι γράφεις, ότι μπορεί να είναι και τα padding - margin σου που πρέπει να διορθώσεις για να είσαι εντάξει.Αυτά μπορείς να τα διορθώσεις χωρίς αναγκαστικά να χαλάσεις τον firefox. Ιδίως αν έχεις βάλει float, positioning ή κάτι παρόμοιο και margin σε αυτά με .em ή % σίγουρα είναι αυτό. Βάλε link για το site σου για να σου πω.

Αν θέλεις να βάλεις διαφορετικό CSS για κάποιους browsers, συμφωνώ με τον antonisid, πρέπει να βάλεις στο head

><!--[if IE 6 ]>
 <link href="iecss.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<![endif]-->

και διαφορετικό για ie7, αν θέλεις, με άλλο όνομα file φυσικά.

Ένας τρόπος για να τσεκάρεις γρήγορα πως δείχνει το site σου, αν δεν έχεις ie διαθέσιμο είναι το

http://ipinfo.info/netrenderer/index.php

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν όπως λες δεν μπορείς να το διορθώσεις για να φαίνεται καλά και σε ie6 όπως σου λένε παραπάνω μπορείς σαν έσχατη λύση να βάλεις ενα έτοιμο script που θα ενημερώνει τον χρήστη οτι ο browser που χρησιμοποεί ειναι παλιός και οτι υπάρχει αναβαθμισμένη έκδοση με την οποία το site είναι πιο συμβατό.

http://code.google.com/p/ie6-upgrade-warning/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...