Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις για ie 8

stefkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O ie8 που εχουν τα 7 ειναι πολυ διαφορετικος και δυσχρηστος απ τον ie6 που ειχαν τα xp.

-Ολες οι σελιδες ανοιγουν στο ιδιο παραθυρο, σε διαφορετικα tabs. Για να ανοιξω ενα νεο tab παταω το μικρο τετραγωνακι δεξια του τελευταιου υπαρχοντος tab, υπαρχει αλλος τροπος? Ή, ακομα καλυτερα, μπορω να ανοιξω σελιδα στο δικο της ξεχωριστο παραθυρο?

-Ηοmepage εχω ορισει το google αλλα οταν ανοιγω μια νεα σελιδα απ το μικρο τετραγωνακι αυτη ειναι κενη... Πρεπει να κλικαρω στο εικονιδιο του home για να βγει το google. Πως κανονιζεται αυτο?

-Συχνα οταν βρισκομαι σε μια σελιδα θελω να δω κατι στο google, υπαρχει τροπος να παω εκει χωρις να χρειαστει να ανοιξω νεο tab? Tην πανω δεξια γραμμη τoυ bing απ οτι βλεπω αν τη χρησιμοποιησεις σου αλλαζει την υπαρχουσα σελιδα.

-Και αλλη μια ερωτηση σχετικα με τα αρχεια/εικονιδια ενος φακελου, παρατηρω οτι υπαρχει αυτοματη στοιχιση, δηλαδη δεν μπορεις να τα μετακινησεις οπως θες, οπως γινεται στην επιφανεια εργασιας. Πως κανονιζεται κι αυτο?

Δημοσ.
O ie8 που εχουν τα 7 ειναι πολυ διαφορετικος και δυσχρηστος απ τον ie6 που ειχαν τα xp.

-Ολες οι σελιδες ανοιγουν στο ιδιο παραθυρο, σε διαφορετικα tabs. Για να ανοιξω ενα νεο tab παταω το μικρο τετραγωνακι δεξια του τελευταιου υπαρχοντος tab, υπαρχει αλλος τροπος?

Μπορείς ναι ανοίξεις μια νέα καρτέλα πάτα ctrl + t

Ή, ακομα καλυτερα, μπορω να ανοιξω σελιδα στο δικο της ξεχωριστο παραθυρο?

ctrl + n

-Ηοmepage εχω ορισει το google αλλα οταν ανοιγω μια νεα σελιδα απ το μικρο τετραγωνακι αυτη ειναι κενη... Πρεπει να κλικαρω στο εικονιδιο του home για να βγει το google. Πως κανονιζεται αυτο?

Tools button,=>Internet Options=>General tab=> under Tabs=>Settings.

Εκεί τα έχει όλα

-Συχνα οταν βρισκομαι σε μια σελιδα θελω να δω κατι στο google, υπαρχει τροπος να παω εκει χωρις να χρειαστει να ανοιξω νεο tab? Tην πανω δεξια γραμμη τoυ bing απ οτι βλεπω αν τη χρησιμοποιησεις σου αλλαζει την υπαρχουσα σελιδα.

αν μαρκάρεις αυτό που θες, σου ανοίγει έναι μπλε πλαίσιο. Μπορείς να ορίσεις σαν default ανεύρεση το google

-Και αλλη μια ερωτηση σχετικα με τα αρχεια/εικονιδια ενος φακελου, παρατηρω οτι υπαρχει αυτοματη στοιχιση, δηλαδη δεν μπορεις να τα μετακινησεις οπως θες, οπως γινεται στην επιφανεια εργασιας. Πως κανονιζεται κι αυτο?

alt =>view και εκεί διαλέγεις το τρόπο που θα βλέπεις τον φάκελο. Θυμήσου ΔΕΝ είναι επιφάνια εργασίας αλλά ένα φάκελος

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση πως υπαρχει κοσμος που χρησιμοποιει ακομα IE. Οπου και αν σταθεις στο ιντερνετ διαβαζεις για το ποσο καλυτερο και ασφαλεστερο ειναι να ΜΗΝ τον χρησιμοποιεις δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος ειναι τοσο ανιδεος και δεν μπαινει τουλαχιστον στον κοπο να ενημερωθει.

Δημοσ.
Μπορείς ναι ανοίξεις μια νέα καρτέλα πάτα ctrl + t

Για νεα σελιδα ctrl + n

Δεν ειναι βολικοι αυτοι οι συνδυασμοι. Το θεμα ειναι να ανοιγει με ενα κλικ απ' το εικονιδιο.

Tools button,=>Internet Options=>General tab=> under Tabs=>Settings.

Εκεί τα έχει όλα

Ποια ολα εχει? εγω θελω να ανοιγω τη σελιδα και να βγαινει ο ιστοτοπος που εχω κανονισει για home, οχι να μου λεει blank page και να πρεπει να πατησω και το εικονιδιο του home.

αν μαρκάρεις αυτό που θες, σου ανοίγει έναι μπλε πλαίσιο. Μπορείς να ορίσεις σαν default ανεύρεση το google

A, αυτο κανει το βελακι που εμφανιζεται? κι ελεγα κι εγω σε τι χρησιμευει.

Μηπως ξερεις αν υπαρχει κατι αναλογο στον ie7?

alt =>view και εκεί διαλέγεις το τρόπο που θα βλέπεις τον φάκελο. Θυμήσου ΔΕΝ είναι επιφάνια εργασίας αλλά ένα φάκελος

Μαλλον δε καταλαβες τι ρωτησα, δε μιλαω για το "view as..." αλλα για το να μπορω να πιανω ενα φακελο με το ποντικι και να τον μετακινω πχ. απ τη πανω αριστερη γωνια(του folder στον οποιο βρισκεται) στη κατω δεξια. Τα 7 απ οτι βλεπω εχουν αυτοματη στοιχιση by default.

Μου κανει εντυπωση πως υπαρχει κοσμος που χρησιμοποιει ακομα IE. Οπου και αν σταθεις στο ιντερνετ διαβαζεις για το ποσο καλυτερο και ασφαλεστερο ειναι να ΜΗΝ τον χρησιμοποιεις δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος ειναι τοσο ανιδεος και δεν μπαινει τουλαχιστον στον κοπο να ενημερωθει.

Θα αναφερεσαι στον ie6, αλλα πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο ie8 που εχουν τα Win7 θεωρειται αριστος...

Αν παντως γνωριζεις καποιον browser που να ειναι βολικος οπως τον θελω(η καθε σελιδα να ανοιγει και να κλεινει στο δικο της ξεχωριστο παραθυρο) θα ηθελα να μου τον υποδειξεις:-)

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι ούτε καν έψαξες στις επιλογές που είπε ο φίλος πιο πάνω.

tabson.jpg

Επίσης είναι που λέει "Open links from other programs in:", επέλεξε το A new window.

Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιώ IE8, αναγνωρίζοντας σαφώς πως ο Firefox & o αγαπημένος μου Opera είναι πιο γρήγορος, αλλά απο'κει και πέρα η ασφάλεια είναι κάτι που ιδιαίτερα ανάμεσα στους ΙΕ & Firefox έχει αμφισβητηθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν!

Κι ας μην θέσουμε καλύτερα το θέμα ασφάλειας προς συζήτησην... για πολλούς πχ το ESET/ΝΟD32 θεωρείται ένα από τα καλύτερα Anti-Virus, ενώ για μένα έχει αποδειχτεί μια μούφα, αποδεδειγμένα & άνευ αμφιβολίας!

Πόρισμα: O καθένας χρησιμοποιεί ό,τι τον εξυπηρετεί! Είτε αυτό λέγεται IE & Firefox, είτε XP, Vista & 7!

Δημοσ.
Είναι προφανές ότι ούτε καν έψαξες στις επιλογές που είπε ο φίλος πιο πάνω....

Επίσης είναι που λέει "Open links from other programs in:", επέλεξε το A new window.

Εψαξα, αλλα αυτη η λεπτομερεια(τo home page) δεν ειναι τo βασικο θεμα μου. Για τη δευτερη φραση σου δεν ρωτησα για κατι τετοιο. Για τα υπολοιπα που ψαχνω μπορεις να βοηθησεις καθολου?

Και μια ερωτηση για τον ie7, ως γνωστον πανω δεξια εχει ενα μικρο κουτακι για search. Πως αλλαζει ο provider? Παω μεν στη σελιδα τους και κλικαρω εναν αλλα δε συμβαινει τιποτα, δεν αλλαζει ο provider.

Το αλλο ζητημα ειναι πως αυτος ο provider θα ανοιγει στη δικη του ξεχωριστη σελιδα, για να μη χαλαει τη τρεχουσα.

Δημοσ.
Εψαξα, αλλα αυτη η λεπτομερεια(to home page) δεν ειναι τo βασικο θεμα μου. Για τα υπολοιπα που ψαχνω μπορεις να βοηθησεις καθολου?

Και μια ερωτηση για τον ie7, ως γνωστον πανω δεξια εχει ενα μικρο κουτακι για search. Πως αλλαζει ο provider? Παω μεν στη σελιδα τους και κλικαρω εναν αλλα δε συμβαινει τιποτα, δεν αλλαζει ο provider.

Το αλλο ζητημα ειναι πως θα ανοιγει στη δικη του ξεχωριτξη σελιδα, για να μη σου χαλαει τη τρεχουσα.

Ο provider που επέλεξες έχει εγκατασταθεί στον IE, απλά δεν τον έχεις επιλέξει να σου εμφανίζεται ως προεπιλεγμένος!

Με το τοξάκι δίπλα στο search εντελώς πάνω δεξιά, επέλεξε διαχείρηση ρυθμίσεων αναζήτησης και απο'κει επέλεξε τον ώστε να σου εμφανιστεί!

Δημοσ.

Μπορεις να μου το πεις στα αγγλικα? Γιατι δεν βλεπω τιποτα σε "διαχείρηση ρυθμίσεων αναζήτησης". Μηπως ειναι το "Change Search Defaults"? (υπαρχει μονο ο msn)

(αν θες διορθωσε το μυνημα μου στο quote σου γιατι στο μεταξυ εκανα καποιο edit)

Δημοσ.
Μπορεις να μου το πεις στα αγγλικα? Γιατι δεν βλεπω τιποτα σε "διαχείρηση ρυθμίσεων αναζήτησης". Μηπως ειναι το "Change Search Defaults"? (υπαρχει μονο ο msn)

(αν θες διορθωσε το μυνημα μου στο quote σου γιατι στο μεταξυ εκανα καποιο edit)

Αυτό είναι, αλλά εφόσον δεν σου εμφανίζει άλλες επιλογές, σημαίνει πως εξαρχής κάτι κάνεις λάθος όταν κάνεις εγκατάσταση τη νέα μηχανή αναζήτησης!

Δημοσ.

Τι λαθος? απλα κλικαρα στο provider της αρεσκειας μου (και δεν εγινε τιποτα).

Πες μου απ την αρχη πως γινεται λοιπον...:-)

Δημοσ.
Τι λαθος? απλα κλικαρα στο provider της αρεσκειας μου (και δεν εγινε τιποτα).

Πες μου απ την αρχη πως γινεται λοιπον...:-)

Καταρχήν ποιον provider θες?

Για να σου πω τι να κάνεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...