Προς το περιεχόμενο

Gaming PC 1200ευρώ

thanoskkk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Πρόκειται να μου επιστραφούν κάποια χρήματα από ένα φορητό υπολογιστή που αγόρασα και χάλασε 2 φορές σε 3 μήνες οπότε αποφάσισα να παραγγείλω ένα gaming pc με κόστος έως 1200ευρώ.

Αν κάποιος έχει χρόνο και μπορεί να βοηθήσει θα ήθελα μια σύνθεση από εδώ:

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Make=1

γιατί αν και είδα τις συνθέσεις σε άλλα Post είναι δύσκολο για μένα να βρω τα αντίστοιχα προιόντα στο μαγαζί που θα τον αγοράσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
( ίσως τα φράγκα του license -> καλύτερο case και 500->1tb - πιπέρι στο στόμα :X )

XAXA :)

Φίλε val007 ευχαριστώ για τον κόπο σου. Υποθέτω ότι αυτό το configuration μπορεί να πάρει την sapphire 5850 ή την 5870 αν θελήσω να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα, σωστά?

Δημοσ.
Υποθέτω ότι αυτό το configuration μπορεί να πάρει την sapphire 5850 ή την 5870 αν θελήσω να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα, σωστά?

Λογικά το hec την παλεύει ;)

edit:

...για μισό να τσεκάρω βέβαια - μη σε πάρω στο λαιμό μου...

Δημοσ.
XAXA :)

Φίλε val007 ευχαριστώ για τον κόπο σου. Υποθέτω ότι αυτό το configuration μπορεί να πάρει την sapphire 5850 ή την 5870 αν θελήσω να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα, σωστά?

Sapphire Radeon HD 5850 1GB [21162-00-50R] και Western Digital 750GB Caviar Black SATA II [WD7501AALS] δωσεις λιγα παραπανεις +105 ευρω.

αν θελήσεις να βγαζεις ssd? βαλεις 5850 ή 5870 και raid 0 2x500gb?

Δημοσ.

+1 στον απο πανω μου με μονη ενσταση στον σκληρο δισκο (να παει σε cavial BLACK και οχι GREEN)

και σε οθονη σε HP LE2201w 22

Δημοσ.
+1 στον απο πανω μου με μονη ενσταση στον σκληρο δισκο (να παει σε cavial BLACK και οχι GREEN)

και σε οθονη σε HP LE2201w 22

Φιλε μου νομιζω οτι ειναι ακυρες οι δυο σου ενστασεις γιατι:

1)Ο δισκος θα προοριζεται μονο για αποθηκευση αφου για λειτουργικο και προγραμματα υπαρχει ο SSD...:-)

2)H οθονη που λες εχει αναλογικη συνδεση,μικροτερη διαγωνιο,μικροτερες γωνιες θεασης,μικροτερη αναλυση(1680x1050),πιο αργο πανελ και η LG εχει 3 χρονια εγγυηση 0 pixel...:-)

Βεβαια κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν την εχω δει απο κοντα(την ΗΡ εννοω)...

Δημοσ.
Παρε μια πληρης και απο εμενα .

3okw3qrgz1fs5oopazm.png

Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας. Δε θα πάρω ssd, θα στηριχτώ στη σύνθεση του letni.

Μια απορία τελευταία, αν πάρω την 5870 χρειάζομαι άλλο κουτί? Είδα ότι είναι πιο μεγάλη από την 5850 γιαυτο.

Δημοσ.

Ναι ετσι ειναι δεν χωραει δες και εδω η 5870 ειναι 28εκ και η 5850 24εκ αλλα τι να την κανεις την 5870;

Αγοραζεις την 5850 για αρχη και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος βαζεις αργοτερα αλλη μια που θα εχει πεσει και η τιμη σε Crossfire.

Αλλα απο την αλλη αν θες να δωσεις τωρα κατι παραπανω δωστα σε ενα μεγαλυτερο και καλυτερο κουτι;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...