salonika Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Γεια χαρά. Παιδιά ζητώ την βοήθεια σας σχετικά με το παρακάτω πρόβλημα. Μετά από format τα cd rom μου διαβάζουν τα μισά cd από αυτά που διάβαζαν πριν το format χωρίς καμία άλλη αλλαγή σε αυτά ταυτόχρονα και τα δύο παρουσίασαν το πρόβλημα. Έχω ενεργοποιημένο το dma και στα δύο. Τα cd rom είναι: HITACHI DVD-ROM GD-7500 PLEXTOR CD-R PX-W4012A Τα υπόλοιπα: Win 98 se P III 733 Ati Radeon 7500 Sound Blaster PCI128 (αρχαία) 256MB RAM Μητρική Αdvance 9 chipset via ASPI Drivers 4.71
madsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δίνει την εντύπωση να έχει πρόβλημα ο eide controller σου. Αν δεν έχεις ανοίξει κουτί, δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους driver για τους controller σου, αφού τους απεγκαταστήσεις πρώτα. sc
Gabriel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Κοινώς VIA 4in1 driver. Δές και άν τυχόν στο Autoexec.bat αρχειο φορτώνει τίποτα mscdex.exe (Microsoft CD Extensions) αυτό ήταν για να δεί το cdrom στο dos. Και επίσης δές στο config.sys αν υπάρχει η γραμμή device=c:\cdrom.sys /d:mscd0000,αν ναι,βάλε τη λέξη REM μπροστά.
salonika Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Φίλοι μου θα ήμουν υπόχρεος αν μου εξηγούσατε και πώς γίνετε αυτό. Πως δηλαδή να απεγκαταστήσω και να ξαναπεράσω τους driver για τους controller. Και που βρίσκω τους VIA 4in1 driver Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 VIA 4in1: http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1445v.exe Για να απεγκαταστήσεις τους controllers σου πηγαίνεις Start>Settings>Control Panel>System>Hardware>Device Manager και αφαιρείς τους controllers. Edit: Μόλις είδα ότι έχεις Win 98 se. Από ότι θυμάμαι ο Device Manager υπάρχει στο Control Panel ξεχωριστά οπότε αλλάζει μόνο αυτό.
salonika Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ, το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια σας.
GiorgosH Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Ta parapanw isxyoun kai gia forhta computers??? Exw ena paromoio provlima ston Presario mou. Anaferw leptomereies se allo thread...
Gabriel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Αν έχει VIA chipset ναι,αν όχι πές μας τί έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.