Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Γερμανός στα Laptop

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις είδα διαφήμιση στην TV, ότι όλα τα laptops -20% μέχρι το Σάββατο. Στο online κατάστημα δεν αναγράφει κάτι τέτοιο.

Δεν έχω χρόνο να τσεκάρω τις τιμές του με skroutz, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει (ξέρετε σήκωμα της τιμής και μετά έκπτωση...).

Υ.Γ. Φαντάζομαι οι παθόντες από την άλλη προσφορά με τα games (κι εγώ τέτοιος είμαι) θα αρχίσουν τις κατάρες τώρα :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Γ. Φαντάζομαι οι παθόντες από την άλλη προσφορά με τα games (κι εγώ τέτοιος είμαι) θα αρχίσουν τις κατάρες τώρα :)

Εγ3 '@ρχ!σα hδη!!! :devil:

Αν την εχει την προσφορα στο online καταστημα μπορειτε να αρχισετε τις παραγγελειες και μετα να τις ακυρωσετε για να παρετε το αιμα σας πισω (προφανως κανω πλακα)

Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε αυτό το pavilion με 698.99*80%=559~ 600 ευρώ;

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50172&selectedCategoryId=475

Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει γιατί ψήνομαι και φαίνεται ωραίο για τα λεφτά του!! (ισχύει ακόμα το vista>win7 free της microsoft??)

Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε αυτό το pavilion με 698.99*80%=559~ 600 ευρώ;

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50172&selectedCategoryId=475

Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει γιατί ψήνομαι και φαίνεται ωραίο για τα λεφτά του!! (ισχύει ακόμα το vista>win7 free της microsoft??)

Γιατί δεν παίρνεις ενα τηλ σε ένα κατάστημα?

πήρα τηλέφωνο, και το συγκεκριμένο laptop το έχουν μόνο στην Παιανία!

κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή...

το θέμα είναι ότι άμα πάω και το παραγγείλω στο κατάστημα και έρθει δευτέρα θα μου κάνουν έκπτωση ή θα με χρεώσουν κανονικά;

Το λογικό είναι να σε χρεώσουν με την τιμή που το παρήγγηλες(με την έκπτωση)

έχω εξελίξεις (σήκωσαν επιτέλους το τηλέφωνο στο κατάστημα ζωγράφου) και μου είπε η κοπέλα ότι αν κοπεί η απόδειξη σήμερα ή αύριο θα έχω έκπτωση (με λίγα λόγια πληρώνεις πριν και περιμένεις ΑΝ έρθει)

εγώ δεν εμπιστεύομαι να δώσω τα λεφτά έτσι οπότε better safe than sorry που λένε και οι αμερικάνοι:X

Η ποικιλία των laptop στο site είναι πολύ περιορισμένη.Φαντάζομαι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα μοντέλα που διατίθενται με την έκπτωση...έτσι δεν είναι;

Η ποικιλία των laptop στο site είναι πολύ περιορισμένη.Φαντάζομαι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα μοντέλα που διατίθενται με την έκπτωση...έτσι δεν είναι;

Nooup.. Μόνο αυτά είναι...

Μάλλον είναι μούφα, όπως και η προσφορά με τα παιχνίδια που συζητήθηκε πρόσφατα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353029

Πολλοί παραγγείλανε αλλά κανένας δεν παρέλαβε.

Προσφορα αληθινή ή όχι, θα πρότεινα να μην πάρει κανείς τίποτε απο την αλυσίδα που κοροιδεύει τον κοσμάκη (βλ. διαφημ. παιχνιδιων).

Θα ερθουν και αλλες προσφορές απο καλυτερα μαγαζιά ή τουλάχιστον όχι τόσο απαράδεκτα.

Οπως λεει και καποιος φιλος στην υπογραφη του "ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...