ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μόλις είδα διαφήμιση στην TV, ότι όλα τα laptops -20% μέχρι το Σάββατο. Στο online κατάστημα δεν αναγράφει κάτι τέτοιο. Δεν έχω χρόνο να τσεκάρω τις τιμές του με skroutz, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει (ξέρετε σήκωμα της τιμής και μετά έκπτωση...). Υ.Γ. Φαντάζομαι οι παθόντες από την άλλη προσφορά με τα games (κι εγώ τέτοιος είμαι) θα αρχίσουν τις κατάρες τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Υ.Γ. Φαντάζομαι οι παθόντες από την άλλη προσφορά με τα games (κι εγώ τέτοιος είμαι) θα αρχίσουν τις κατάρες τώρα Εγ3 '@ρχ!σα hδη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν την εχει την προσφορα στο online καταστημα μπορειτε να αρχισετε τις παραγγελειες και μετα να τις ακυρωσετε για να παρετε το αιμα σας πισω (προφανως κανω πλακα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε αυτό το pavilion με 698.99*80%=559~ 600 ευρώ; http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50172&selectedCategoryId=475 Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει γιατί ψήνομαι και φαίνεται ωραίο για τα λεφτά του!! (ισχύει ακόμα το vista>win7 free της microsoft??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε αυτό το pavilion με 698.99*80%=559~ 600 ευρώ;http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50172&selectedCategoryId=475 Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει γιατί ψήνομαι και φαίνεται ωραίο για τα λεφτά του!! (ισχύει ακόμα το vista>win7 free της microsoft??) Γιατί δεν παίρνεις ενα τηλ σε ένα κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 πήρα τηλέφωνο, και το συγκεκριμένο laptop το έχουν μόνο στην Παιανία! κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή... το θέμα είναι ότι άμα πάω και το παραγγείλω στο κατάστημα και έρθει δευτέρα θα μου κάνουν έκπτωση ή θα με χρεώσουν κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Το λογικό είναι να σε χρεώσουν με την τιμή που το παρήγγηλες(με την έκπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Το λογικό είναι να σε χρεώσουν με την τιμή που το παρήγγηλες(με την έκπτωση) έχω εξελίξεις (σήκωσαν επιτέλους το τηλέφωνο στο κατάστημα ζωγράφου) και μου είπε η κοπέλα ότι αν κοπεί η απόδειξη σήμερα ή αύριο θα έχω έκπτωση (με λίγα λόγια πληρώνεις πριν και περιμένεις ΑΝ έρθει) εγώ δεν εμπιστεύομαι να δώσω τα λεφτά έτσι οπότε better safe than sorry που λένε και οι αμερικάνοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 στο χωριο μου λεμε ''οποιος καιγεται απ' το κουρκουτι φυσαει και το γιαουρτι!!!'' μακρια απο μαγαζακια του στυλ αυτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jb1989 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Η ποικιλία των laptop στο site είναι πολύ περιορισμένη.Φαντάζομαι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα μοντέλα που διατίθενται με την έκπτωση...έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Η ποικιλία των laptop στο site είναι πολύ περιορισμένη.Φαντάζομαι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα μοντέλα που διατίθενται με την έκπτωση...έτσι δεν είναι; Nooup.. Μόνο αυτά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά... είδα και εγώ την διαφήμιση αλλά... λέει για προσφορά με αγορά πακέτου Cosmote! Μήπως έχετε κάνει κάπου λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jb1989 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 αυτό που λες αφορά τα netbooks.Για τα laptop ισχύει η προσφορά του -20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον είναι μούφα, όπως και η προσφορά με τα παιχνίδια που συζητήθηκε πρόσφατα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353029 Πολλοί παραγγείλανε αλλά κανένας δεν παρέλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Προσφορα αληθινή ή όχι, θα πρότεινα να μην πάρει κανείς τίποτε απο την αλυσίδα που κοροιδεύει τον κοσμάκη (βλ. διαφημ. παιχνιδιων). Θα ερθουν και αλλες προσφορές απο καλυτερα μαγαζιά ή τουλάχιστον όχι τόσο απαράδεκτα. Οπως λεει και καποιος φιλος στην υπογραφη του "ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.