Προς το περιεχόμενο

ακτινοβολια lap top

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει ενα ειδικο μαξιλαρι μου ειπε ενας γνωστος μου το οποιο δεν αγηνει να περασει οι ακτινοβολια του lap top πανω σου.ισχυει κατι τετοιο ?? γιατι σκευτομαι να παραγκειλω cooler pad τι να κανω ???

ευχρηστω

Δημοσ.
υπαρχει ενα ειδικο μαξιλαρι μου ειπε ενας γνωστος μου το οποιο δεν αγηνει να περασει οι ακτινοβολια του lap top πανω σου.ισχυει κατι τετοιο ?? γιατι σκευτομαι να παραγκειλω cooler pad τι να κανω ???

ευχρηστω

Το να φοβασαι την ακτινοβολια απο ενα laptop ειναι σα να φοβασαι μη τυφλωθεις απο την ... νομιζω καταλαβες τι θελω να πω :P Ολο αυτο ειναι ενας τεραστιος μυθος χωρις να σημαινει οτι δεν εκπεμπει , απλα εκπεμπει οσο μια τηλεοραση, ενα ψυγειο και οσο ολες οι ηλεκτρικες συσκευες που υπαρχουν καθημερινα γυρω μας. Εγω στη θεση σου το μονο που θα εκανα ειναι να απεφευγα να εχω το laptop πολλες ωρες στα ποδια μου πανω.

Το cooler pad ειναι αλλη υποθεση δε θα σε σωσει απο κατι τετοιο ομως αν θεωρεις οτι ζεσταινεται πολυ και θες να το κρατας, οταν δουλευεις στο laptop σε μια σταθερη θερμοκρασια, μπορεις να αγορασεις ενα.

Δημοσ.
Το να φοβασαι την ακτινοβολια απο ενα laptop ειναι σα να φοβασαι μη τυφλωθεις απο την ... νομιζω καταλαβες τι θελω να πω :P Ολο αυτο ειναι ενας τεραστιος μυθος χωρις να σημαινει οτι δεν εκπεμπει , απλα εκπεμπει οσο μια τηλεοραση, ενα ψυγειο και οσο ολες οι ηλεκτρικες συσκευες που υπαρχουν καθημερινα γυρω μας. Εγω στη θεση σου το μονο που θα εκανα ειναι να απεφευγα να εχω το laptop πολλες ωρες στα ποδια μου πανω.

Το cooler pad ειναι αλλη υποθεση δε θα σε σωσει απο κατι τετοιο ομως αν θεωρεις οτι ζεσταινεται πολυ και θες να το κρατας, οταν δουλευεις στο laptop σε μια σταθερη θερμοκρασια, μπορεις να αγορασεις ενα.

+1...........

Δημοσ.

Απο οτι ξερω καλο ειναι να μην εχεις το λαπτοπ πανω στα ποδια σου για πολυ ωρα λογο ζεστης γιατι κανει κακο στα γεννητικα οργανα, η ακτινοβολια απο που προερχετε που τη φοβουνται πολλοι?

Δημοσ.
Απο οτι ξερω καλο ειναι να μην εχεις το λαπτοπ πανω στα ποδια σου για πολυ ωρα λογο ζεστης γιατι κανει κακο στα γεννητικα οργανα, η ακτινοβολια απο που προερχετε που τη φοβουνται πολλοι?

Απο το wireless μαλλον.

Δημοσ.

απο μια συνεντευξη που ειχε δωσει καποιος στην τελεοραση σχετικα για την ακτινοβολια των κεραιων κινητης τηλεφωνιας αλλα και των ιδιων των κινητων, σε μια ερωτηση σχετικα με την ακτινοβολια που εκπεμπουν laptop-pc απαντησε οτι ειναι πραγαμτικα μηδαμινα τα ποσοστα...

πιο πολυ εκπεμπει το wireless και καλο λεει θα ηταν να μην το εχουμε διπλα στο κρεβατι μας αλλα και παλι τα ποσοστα ακτινοβολιας ειναι πολυ μικρα και αναξια αναφορας... ;)

Δημοσ.

Εμένα μου είπανε ότι καλό είναι να πάρω μια προέκταση usb για να βάζω το stick γιατί

έχει πολύ ακτινοβολία και κάνει κακό !! Τι λέτε ; :X

Δημοσ.

το έχει κάνει ενας φίλος για να εχει καλύτερο σήμα. το εχει βγάλει στο μπαλκόνι με 5μετρο καλώδιο usb (νομίζω ήθελε μια πατέντα με αντίσταση...)

Δημοσ.

Μύθος και το μαξιλαράκι, μύθος και το στικάκι. Ειδικά για το στικάκι ... κινητό δεν έχεις; Δεν το κουβαλάς επάνω σου; Δεν το έχει δίπλα στο κρεβάτι σου; Για να προστατευτεί κάποιος πρέπει να κλειστεί σε μια βαθιά σπηλιά (όχι πάνω στο βουνό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...