panakart Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν είχατε να επιλεξεται αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα διαλεγατε?
D-tonys7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πάνω κάτω τα ίδια τηλέφωνα είναι στα ίδια χρήματα.Η διαφορά είναι στο λογισμικό το Nokia φοράει symbian και το LG a-class.Ακόμα το LG έχει HSDPA 3.6 Mbps και ενσωματωμένο gps που από ότι βλέπω το Nokia δεν έχει.........εγώ προτιμώ το LG GT505, Πρόσφατα το αγόρασα και είμαι πολύ ικανοποιημένος
basilis5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν είχατε να επιλεξεται αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα διαλεγατε? εγω προτεινω νοκια λογω λειτουργικου. αν δεν σου χρειαζεται παρε το LG
panakart Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγω χώρις επιφυλαξη σου λεω nokia λογο symbian... επισης τα εχω πιασει στα χέρια μου και τα δυο το οτι το Nokia δεν εχει Gps δεν νομιζv οτι ειναι τοσο σημαντικο καθως και το Gps του Lg καθως και το wifi δεν ....
basilis5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εγω χώρις επιφυλαξη σου λεω nokia λογο symbian... επισης τα εχω πιασει στα χέρια μου και τα δυο το οτι το Nokia δεν εχει Gps δεν νομιζv οτι ειναι τοσο σημαντικο καθως και το Gps του Lg καθως και το wifi δεν .... dude το θεμα το ανοιξες εσυ!απαντησες στον εαυτο σου;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 dude το θεμα το ανοιξες εσυ!απαντησες στον εαυτο σου; LOL χ 100 φορες! Μολις το προσεξα αυτο!!!!!
daimosth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 dude το θεμα το ανοιξες εσυ!απαντησες στον εαυτο σου; Ε ρε τι αλλα θα δουμε εδω μεσα... Μου καραεφτιαξε την διαθεση... Ας ειστε καλα παιδια....
skrats Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν είχατε να επιλεξεται αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα διαλεγατε? ΝΟΚΙΑΑΑΑΑ φυσικά
ronnie79 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 dude το θεμα το ανοιξες εσυ!απαντησες στον εαυτο σου; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.