Προς το περιεχόμενο

Καινούριος Η/Υ

wesaty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
full hd σε 21 ιντσες?? :lol::lol::lol::lol:

καλαααα τραγουδα.

οσο αναφορα το σκληρο δισκο. θυσιαζω 5-10 για σβελταδα.

για την οθονη , απλα δεν ειμαι υπερμαχος της LG. της απεχθανομαι, οπως απεχθανομαι και την πολιτικη τους....

η μονη σοβαρη οθονη ειναι στο πλαισιο , 20αρα samsung με pva πανελ... ολες οι αλλες, κουραμπιεδες

Η οθονη ειναι 22 ιντσες...Σου ειπε καποιος οτι ειμαι εγω υπερμαχος;Τι σε χαλαει στο full def στις 22;Οσον αφορα για την πολιτικη της LG ειναι η μοναδικη που εχει εγγυηση αντιπροσωπιας 3 χρονια 0 pixel...Εχεις δει τη συγκεκριμενη οθονη;Επισης δεν σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να χρειαζεται το δεκτη;

Δωσε και ενα λινκ για την οθονη που λες.

---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

απλα δεν ειμαι υπερμαχος της LG. της απεχθανομαι, οπως απεχθανομαι και την πολιτικη τους....

η μονη σοβαρη οθονη ειναι στο πλαισιο , 20αρα samsung με pva πανελ... ολες οι αλλες, κουραμπιεδες

Εσυ τραγουδας,οχι εγω:mad:

Δημοσ.

για αυτο ποσταρα κιολας για αλλες καλυτερες λυσεις οσο για την οθονη ,ψαχνω για tv monitor και 200-250 πιστευω οτι ειναι καλη

Δημοσ.

παιδες μια ερωτησουλα πανω στο θεμα...αφου αλαχτει motherboard σε ενα pc, + ολα τα συναφη,επεξεργαστης,ram,καρτα γραφικων κτλ...ειναι απαραιτητο φορματ?

Δημοσ.
Η οθονη ειναι 22 ιντσες...Σου ειπε καποιος οτι ειμαι εγω υπερμαχος;Τι σε χαλαει στο full def στις 22;Οσον αφορα για την πολιτικη της LG ειναι η μοναδικη που εχει εγγυηση αντιπροσωπιας 3 χρονια 0 pixel...Εχεις δει τη συγκεκριμενη οθονη;Επισης δεν σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να χρειαζεται το δεκτη;

---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

Εσυ τραγουδας,οχι εγω:mad:

Ηρεμησε μιστερ.

Και 22" που ειναι παλι ειναι αρκετα μικρο το dot pitch. Κουραστικο για πολυωρη χρηση χωρις υποκειμενικοτητα.

Το PVA ειναι ειναι ειδος πανελ..:lol:, τα 'χεις μπλεξει!

Η οθονη ειναι αυτη εδω

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το λινκ...

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερω τι ειναι το PVA πανελ;Οι δυο οθονες που μιλαμε εχουν διαφορα 0.024mm στο dot pitch.Τρελη διαφορα...

"Κουραστικο για πολυωρη χρηση χωρις υποκειμενικοτητα" μαλλον εσυ τα εχεις μπλεξει...

grifind αλλαγη μητρικες σημαινει φορματ για τα αλλα δεν χρειαζεται...

Δημοσ.
Σε ευχαριστω για το λινκ...

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερω τι ειναι το PVA πανελ;Οι δυο οθονες που μιλαμε εχουν διαφορα 0.024mm στο dot pitch.Τρελη διαφορα...

Το λινκ για τη SΛMSUNG στο στειλα γιατι το ζητησες, οχι οτι την προτεινω. Και αυτη πιστευω οτι εχει μικρο κοκκο. ;) Το "ξεκουραστο" οριο για dot pitch ειναι 0,27.

Για το PVA, τοτε παρεξηγηση! Το διαβασα βιαστικα ( κλασσικα) και νομιζα οτι ειδα ενα "μη" .. Σορυ!

..Εχεις δει τη συγκεκριμενη οθονη;Επισης δεν σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να * χρειαζεται το δεκτη;

Γενικα ενας εξαιρετικος οδηγος επιλογης οθονης βρισκεται εδω.

22" 1680*1050

24+" 1920*1080/1200

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...