anrim27 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας ρε παιδια! Ξαφνικα,ο υπολογιστης (στο internet) αρχισε να σερνεται και το φωτακι του router αναβοσβηνε σαν να κατεβαζα κατι,αλλα δεν κατεβαζα . Εκανα ενα format μπας και συνελθει. Εβαλα τα windows xp sp3.Συνεχισε να σερνεται.Οταν ανοιξα ενα browser(το δοκιμασα με google chrome,explorer) μου εμφανισε για λιγο τη σελιδα που ζητουσα αλλα μετα απο λιγο μου εβγαζε σφαλμα και οτι η εφαρμογη πρεπει να τερματιστει.Επισης,εκανε ενα πολυ περιεργο ηχο, αυτο το τακ που ακουγεται οταν, για παραδειγμα πατας το 'μπροστα' ή το 'πισω' στον browser.Ομως,πολλα τακ-τακ διαδοχικα.Το φωτακι συνεχιζει χωρις να κατεβαζω κατι. Ξανα format,βαζω το sp2 αλλα παλι τα ιδια. Μου εβγαλε επισης σφαλμα στη εφαρμογη Generic Host Process for Win32. Τι να πω? Κατευθειαν μετα απο format να αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα? Please ρε παιδια,οποιος καμια ιδεα...
washcloud Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ...Καλά που δεν έκανες και χαρακίρι δλδ Έχεις αφήσει κάποιο φλασάκι μήπως επάνω, και επαναμολύνεται το λειτουργικό; (όχι ότι αποκλείεται απλά να έχει απαυτωθεί η σύνδεσή σου........έστω και προσωρινά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.