Nikosgiann Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 αρα απο το 2011 και μετα παει το AM2+... κριμα,αν και καιρος ηταν.. we'll miss you AM2+
ikskarda Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 φιλε grimpr αυτο που λεει εν ΄ολιγοις ειναι πως οι νεοι 8πυρηνοι (Bulldozer) δε θα μπαινουν στο socket AM3 αλλα στο νεο AM3r2 καθως μιλαμε για εντελως νεα αρχιτεκτονικη ? αρα αν παρει καποιος μητρικη με socket AM3 με chipset 890GX,890FX δεν μπορει να βαλει τους νεους 4/8πυρηνους , καθοτι θα μπαινουν σε μητρικες που ναι μεν θα εχουν chipset 890GX,890FX αλλα θα ειναι socket AM3r2 ? αν τα λεω καλα συνεπως οι Thuban θα ειναι οι τελευταιοι επεξεργαστες που θα μπαινουν σε AM3
ezy7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ρε παιδια που πηγε ο Χ6 στα 3,2??? σε πλαισιο-e-shop δεν υπαρχει καθολου... τον πηρα εγω .....οντως τον βγαλανε!!!!!!!!!!
fastmanakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πλάκα-πλάκα φίλε παρατήρησες καμία αξιοσημείωτη διαφορά επιδόσεων;Νομίζω 955 είχες πρίν.
ezy7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πλάκα-πλάκα φίλε παρατήρησες καμία αξιοσημείωτη διαφορά επιδόσεων;Νομίζω 955 είχες πρίν. AMD Phenom II x4 965 ειχα λοιπόν στα παιχνίδια δεν βλέπω καμια διαφορα... αλλα έχω την εντύπωση ότι είναι ποιο ελαφρύς σε οτιδήποτε να κάνω kαi φυσικα μου άρεσε TDP Turbo Core. Καταρχήν τα 4.2GHz είναι εφικτά. Χωρίς καθόλου ψάξιμο, απλά με αύξηση multiplier και τάσης. ακόμα δεν έχω αχοληθεί καθόλου αρκετά αφού μόλις εχθες εστησα το συστημα
Innersense Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 kαi φυσικα μου άρεσε TDP To TDP δεν το έπιασα... μη μου πεις πως είχες C2 Stepping? Ο τωρινός σε Turbo τρέχει στα 3,6 GHz σωστά?
ezy7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 To TDP δεν το έπιασα... μη μου πεις πως είχες C2 Stepping? Ο τωρινός σε Turbo τρέχει στα 3,6 GHz σωστά? Σε λειτουργία Turbo Core τρχει στα 3,6GHz με μια αύξηση της τάξης του 15%.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γ@ματοι φαινονται οι 6core AMD και σε πολυ καλες τιμες θα ελεγα. Αλλα και ο quad ειναι Υπεραρκετος για ολα,4χ1080P εβαλα να τρεξει και δεν καταλαβαινε μια
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 φιλε grimpr αυτο που λεει εν ΄ολιγοις ειναι πως οι νεοι 8πυρηνοι (Bulldozer) δε θα μπαινουν στο socket AM3 αλλα στο νεο AM3r2 καθως μιλαμε για εντελως νεα αρχιτεκτονικη ? αρα αν παρει καποιος μητρικη με socket AM3 με chipset 890GX,890FX δεν μπορει να βαλει τους νεους 4/8πυρηνους , καθοτι θα μπαινουν σε μητρικες που ναι μεν θα εχουν chipset 890GX,890FX αλλα θα ειναι socket AM3r2 ? αν τα λεω καλα συνεπως οι Thuban θα ειναι οι τελευταιοι επεξεργαστες που θα μπαινουν σε AM3 Σε ΑΜ2+ μητρικές θα είναι οι τελευταίοι οι Thuban.
ikskarda Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αυτο ηδη το ξερουμε και απο τους 1055 και 1090Τ που χουν βγει.απλα η απορια μου ηταν για τους 8πυρηνους που θα βγουν οτι πανε σιγουρα για νεο socket
grimpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αυτο ηδη το ξερουμε και απο τους 1055 και 1090Τ που χουν βγει.απλα η απορια μου ηταν για τους 8πυρηνους που θα βγουν οτι πανε σιγουρα για νεο socket AM3r2 = AM3+
ikskarda Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 και αυτο το ξερω ρε αδερφε αλλωστε αν θυμαμαι καλα κατι παρομοιο με αντιστοιχη ονομασια ειχε παιχτει με το AM2 και βγηκε μετα το AM2+ τελικως αν παρει καποιος μητρικη με AM3 με chipset 890GX,890FX θα μπορει να βαλει τους νεους επεξεργαστες ? κανεις δε μου απαντησε σε αυτη την ερωτηση
ahristos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες. Επειδή όμως ονομάζεται έτσι και όχι ΑΜ4 ας πούμε, μπορούμε να υποθέσουμε δύο πράγματα. Ή ότι οι καινούριοι επεξεργαστές θα μπαίνουν και στο ΑΜ3 με ορισμένες παραχωρήσεις όπως γίνεται τώρα, ή ότι απλώς το καινούριο socket θα δέχεται και ΑΜ3 επεξεργαστές. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει δρόμος αναβάθμισης. Στην καλύτερη περίπτωση κρατάμε τη μητρική και βάζουμε τον καινούριο επεξεργαστή και στη χειρότερη παίρνουμε καινούρια μητρική AM3r2 και κρατάμε τον επεξεργαστή περιμένοντας να πέσουν οι τιμές για τους καινούριους. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να συμβαίνουν και τα δύο
HALF EVIL Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ας μην ειμαστε ανυπομονοι ας βγουν και βλεπουμε Τι να πώ. μας πιάνει μια καταναλωτική μανία να έχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!! ακόμα δεν λειτούργησαν καλά καλά οι 6πύρηνοι και σκεφτόμαστε τους 8πύρηνους. Ψυχραιμία ρε παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.