vasilisga Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 benign επειδη εχω βαλει στο ματι τον ιδιο επεξεργαστη AMD Phenom II X2 555, ξεκλειδωσε σχετικα ευκολα? ρε παιδια δεν υπαρχει ευκολα η δυσκολα η ξεκλειδωνει η δεν ξεκλειδωνει, τελος
geovard Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Και μιάς και μιλάμε και γιά τιμές αυτη η διαφορά στη τιμή δεν είναι πρόκληση που θα μπορούσε να επέμβει αυτεπάγγελτα ο "εισαγγελέας?" http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977713&Products=1325744,1325752 Με τη διαφορά στη τιμή που δεν εξηγείται, με λίγα χρήματα ακόμη παίρνεις τον κορυφαίο εξαπύρηνο της AMD!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τόσο το έχει και το eshop.gr αμαν...διπλάσια τιμή για 0,13Ghz
Millennium Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τόσο το έχει και το eshop.grαμαν...διπλάσια τιμή για 0,13Ghz Χαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 17:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ---------- This is one other thing we really have to complement AMD on, the temperatures of the Phenom II X6 processors are just phenomenal. Even overclocked (over 4 GHz) we keep really acceptable temperatures below 45 Degrees C based on a 25 USD Heatpipe based CPU cooler. Από Guru3d αυτό. :-D
nikos21aek Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 @geovard εννοώ ότι παίρνεις τώρα κάποιον που καλύπτει τις ανάγκες σου και μετά από 3 4 χρόνια παίρνεις τον τότε σύγχρονο επεξεργαστή που θα σε καλύπτει..Και είσαι καινούριος.
Arxontis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Με το παρον μια και κατεφτασε ο χ6 της amd ειμαι στη ευχαριστη θεση να ξεκινησω για αναβαθμιση( μητρικη επεξεργαστη μνημες τροφοδοσια) . . . και σκεφτομαι τωρα δεν πολυκαιγομαι να αγορασω επεξεργαστη αν και ο x6 μου εχει μπει πολυ στο ματι .. υπολογιζω να μαζεψω λεφτακια σε κανα 2 μηνες (γυρω στα 800-900 ευρω) αλλα ακουσα οτι οι buldozer θα ερθουν απο σεπτεμβρη να περιμενω η να ορμησω για thuban? Τη γνωμη σας
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 fair επιλογος The better way to look at it is to ask yourself what sort of machine you're building. If you're building a task specific box that will mostly run heavily threaded applications, AMD will sell you nearly a billion transistors for under $300 and you can't go wrong. If it's a more general purpose machine that you're assembling, Lynnfield seems like a better option. http://www.anandtech.com/show/3674/amds-sixcore-phenom-ii-x6-1090t-1055t-reviewed/1
grimpr Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μπράβο FarCry, είσαι ο καλύτερος Anandtech και Fudzilla copy paster στο Insomnia. So here we have the Phenom II X6 series, overall offering very brawny performance while retaining a very interesting price. I mean if you need to transcode video's cheap and fast, pick up a: * 199 USD Phenom II X6 1055T * 125 USD 890GX motherboard (integrated graphics) * 60 USD 4 GB DDR3 1333 * 50 USD 500 Watt PSU * 50 USD Chassis * 69 USD 1 TB HDD * 25 USD ODD Then you just built a fully functional six-core processor based media crunching monster PC at a great price of under 600 USD. Now make no mistake, AMD is not competing with Intel's six-core solutions at all. They can't as performance wise per core they miss out on performance. But if we leave gaming out of the equation and look at content creation, 3D design, video transcoding etc where applications are heavily threaded then the Phenom II X6 1055T performs roughly at the level of a Core i7 860~870 ( 300~550 USD), and the 1090T closes in on the Core i7 950/965 (580/800 USD). So this is value at its absolute best. But seriously, it's time for AMD to stop following Intel, and start to lead. AMD's processors need some sort of hyper threading embedded and make a move to larger caches and triple, maybe even quad-channel memory configurations. Value for money wise, you can't beat the processors tested today though and as such they are a pleasure to have inside any modern PC. A processor like this will bring a smile to your face. Both the Phenom II X6 1055T and 1090T as such are very much recommended. http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/20
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν υπαρχει λογος καν να κοιταω lynfield οταν μιλαμε για τετοιες τιμες στον νεο Thuban. Με σχεδον τα ιδια λεφτα εχω -καινουργιο- μηχανημα με νεο socket που μπορω να βαλω και κατι αλλο στο μελλον αν θελω ή αν βρω καμια καλη ευκαιρια. Γιατι να διαλεξω ενα "νεκρο" socket οπως το 1156? Aν και φανατικος intelάκιας αυτη τη φορα θα φαν τα @@ μου. Δεν εχω λογο να πληρωνω για μαλακιες και ειδικα τωρα που το αντιπαλο δεος εχει ικανοτατα προιοντα ΚΑΙ με χαμηλη τιμη. Τον πουλο ρε Intel, μας εχεις φαει οτι ειχαμε και δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια.
johnnyestia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ναι μωρή amd, επιτέλους ξαναπαίρνεις μπροστά. Θα έχει πολύ πλάκα αν βγάλουν Zosma X2 και ξεκλειδώνουν σε έξι πυρήνες όπως ακούστηκε πως γίνεται με τους Χ4.
geovard Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Όσο δεν υπάρχει υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός. η Ιντελ θα κάνει πάρτι. Ελπίζω με τούς Thuban να γίνει κάτι δυνατό μπας και πιεστούν εκεί στην Ίντελ αλλά δεν ελπίζω και πολύ. Πάντως στα Benchmarks δεν φαίνονται τα προσδοκώμενα αποτελέσματα ή κάνω λάθος?
papadakn Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Συγκρίνετε τα νούμερα της κατανάλωσης που δίνουν τα διάφορα review sites. Μέρα με τη νύχτα, άλλού παρουσιάζονται οι AMD πιο ενεργοβόροι και αλλού λιγότερο σε σχέση με τους i7/i5. Κατα τα λοιπά, οι τιμές είναι φανταστικές αν και πιστεύω πως το κοινό που τους ενδιαφέρει σήμερα ένας 6 πύρηνος επεξεργαστής είναι περιορισμένο. Προσωπικά θέλω να δω τι μπορεί να κάνει απο πλευράς overclocking ο 1055. Αν τα 3.8ghz είναι εφικτά, θα τον σκεφτόμουν για τη χρήση που με ενδιαφέρει (casual gaming).
benign Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 benign επειδη εχω βαλει στο ματι τον ιδιο επεξεργαστη AMD Phenom II X2 555, ξεκλειδωσε σχετικα ευκολα? Ναι στην περιπτωση μου ευκολα ,και σαν τετραπυρηνο του εκανα στρεσ test και με prime 95 και με OCCT και ειναι σταθερος.Οι πιθανοτητες σου ειναι 50%.Πρεπει να διαλεξεις και τη σωστη μητρικη.Γιατι καποιες εχουν ,εμπειρικα απο τον κοσμο που δοκιμασε,πιο πολλες πιθανοτητες μαλλον. Κοιτα εδω,αυτα που λενε ισχυουν για ολους του Phenom II. http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.