Προς το περιεχόμενο

PHP mail παει στα junk στο hotmail!

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι μνμ στελνω μεσω της mail() απο τον σερβερ μου στο email μου παει στα junk...

Κανω κατι λαθος στον κωδικα μου η απλά το hotmail ειανι πολυ αυστηρό?

Ο κωδικας ειναι ο εξης

><?php
$fullname = htmlspecialchars($_POST["fullname"]);
$email = htmlspecialchars($_POST["email"]);
$body = htmlspecialchars($_POST["body"]);
$subject = htmlspecialchars($_POST["subject"]);

$headers = "MIME-Version: 1.0\n";
$headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8\n";
$headers .= "From: $email\n";
$headers .= "Reply-To: $email\n";
$headers .= "Return-Path: $email\n";
$headers .= "X-Mailer: MySite \n";

$message = "Όνομα: $fullname \n Email: $email \n $body";

if(mail('[email protected]',$subject,$message,$headers))
//success
else
//fail
?>

Δημοσ.

Δοκίμασα και με yahoo.....

Αμα ειναι Blacklisted ο σερβερ λογικα δεν γινεται τίποτα ε?

Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι blacklisted ο σερβερ και να συμβαινει αυτό?

---------- Προσθήκη στις 17:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:41 ----------

Από που στέλνεις? Από το PC σου?

Οχι δεν στελνω απο το pc μου.

Δημοσ.

Στο κάνει αυτό ή σε όλες τις καταχωρήσεις; Αν κάνεις testing στη φόρμα βάζεις συγκεκριμένο mail ή τυχαίο;

Στο λέω γιατί βλέπω στον κώδικά σου ότι έχεις βάλει να φαίνεται σαν sender το mail αυτού που συμπληρώνει τη φόρμα. Αν είναι όντως έτσι και ο κώδικας δουλεύει σωστά τότε αν βάζεις αρλούμπα mail σωστά στο στέλνει στο spam, αν στο στέλνει.

Δημοσ.

Βασικά και εγώ παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.. Μετέφερα το site μου πρόσφατα σε έναν νέο host, του οποίου η IP πρέπει να είναι blacklisted απο το Hotmail, με αποτέλεσμα τα mail είτε σαν php είτε σαν smtp να μην περνάνε στο hotmail(με τα άλλα δεν εχω πρόβλημα) και το κακό είναι οτι δεν περνάνε ΚΑΘΟΛΟΥ! ουτε καν σαν spam..έχω πελαγώσει τώρα επειδή δε μπορούν να λαμβάνουν και τα registration mails. Υπάρχει κανένας τρόπος να χρησιμοποιήσω καποιο αλλο mail και οχι αυτο του hoster μου; αλλη λύση καμία; μονο αλλαγή hoster πάλι;

Δημοσ.
Στο κάνει αυτό ή σε όλες τις καταχωρήσεις; Αν κάνεις testing στη φόρμα βάζεις συγκεκριμένο mail ή τυχαίο;

Στο λέω γιατί βλέπω στον κώδικά σου ότι έχεις βάλει να φαίνεται σαν sender το mail αυτού που συμπληρώνει τη φόρμα. Αν είναι όντως έτσι και ο κώδικας δουλεύει σωστά τότε αν βάζεις αρλούμπα mail σωστά στο στέλνει στο spam, αν στο στέλνει.

Εβαζα τυχαίο mail :o Μαλλον αυτό θα εφταιγε. Θα δοκιμάσω με κανονικό e-mail....

Να σε ρωτήσω και κατι ακόμα, αν θελω σε μία φορμα να μην συμπεριλάβω email, και απλα τα μηνύματα να ερχονται στο mail μου, τι βαζω στο From?

Δημοσ.
Εβαζα τυχαίο mail :o Μαλλον αυτό θα εφταιγε. Θα δοκιμάσω με κανονικό e-mail....

Να σε ρωτήσω και κατι ακόμα, αν θελω σε μία φορμα να μην συμπεριλάβω email, και απλα τα μηνύματα να ερχονται στο mail μου, τι βαζω στο From?

Στο from μπορείς να βάλεις είτε το mail της ιστοσελίδα σου για να καταλαβαίνεις ότι έρχονται από εκεί, είτε να το αφαιρέσεις τελείως και θα φαίνεται το mail του server.

Δημοσ.
Δες αυτό: http://www.spamhaus.org/lookup.lasso

Βάλε την IP του server σου κι όταν βγει "Listed." ακολούθησε τις οδηγίες.

Δεν ειναι listed προφανως, αν δεις παραπανω το πρόβλημα ηταν οτι εβαζα ψευτικα Mail για να το τεσταρω.... Ευχαριστώ παντως :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...