bnvdarklord Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Οτι μνμ στελνω μεσω της mail() απο τον σερβερ μου στο email μου παει στα junk... Κανω κατι λαθος στον κωδικα μου η απλά το hotmail ειανι πολυ αυστηρό? Ο κωδικας ειναι ο εξης ><?php $fullname = htmlspecialchars($_POST["fullname"]); $email = htmlspecialchars($_POST["email"]); $body = htmlspecialchars($_POST["body"]); $subject = htmlspecialchars($_POST["subject"]); $headers = "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8\n"; $headers .= "From: $email\n"; $headers .= "Reply-To: $email\n"; $headers .= "Return-Path: $email\n"; $headers .= "X-Mailer: MySite \n"; $message = "Όνομα: $fullname \n Email: $email \n $body"; if(mail('[email protected]',$subject,$message,$headers)) //success else //fail ?>
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να μην ειναι blacklist ο μαιλ σερβερ.... και το εμαιλ που δινεις λογικά το domain του στα μξ records να εχει τον μειλ σερβερ.
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να μου εξηγίσεις τι εννοείς? Και πως μπορω εγώ να το διορθώσω?
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καταρχάς μόνο στο hotmail σου πάει στα junk? Δοκίμασε και αλλού να δεις. Τώρα ένας mail server μπορεί να είναι blacklist από το spam π.χ. !
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασα και με yahoo..... Αμα ειναι Blacklisted ο σερβερ λογικα δεν γινεται τίποτα ε? Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι blacklisted ο σερβερ και να συμβαινει αυτό? ---------- Προσθήκη στις 17:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:41 ---------- Από που στέλνεις? Από το PC σου? Οχι δεν στελνω απο το pc μου.
annakoutli Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στο κάνει αυτό ή σε όλες τις καταχωρήσεις; Αν κάνεις testing στη φόρμα βάζεις συγκεκριμένο mail ή τυχαίο; Στο λέω γιατί βλέπω στον κώδικά σου ότι έχεις βάλει να φαίνεται σαν sender το mail αυτού που συμπληρώνει τη φόρμα. Αν είναι όντως έτσι και ο κώδικας δουλεύει σωστά τότε αν βάζεις αρλούμπα mail σωστά στο στέλνει στο spam, αν στο στέλνει.
papp0us Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Βασικά και εγώ παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.. Μετέφερα το site μου πρόσφατα σε έναν νέο host, του οποίου η IP πρέπει να είναι blacklisted απο το Hotmail, με αποτέλεσμα τα mail είτε σαν php είτε σαν smtp να μην περνάνε στο hotmail(με τα άλλα δεν εχω πρόβλημα) και το κακό είναι οτι δεν περνάνε ΚΑΘΟΛΟΥ! ουτε καν σαν spam..έχω πελαγώσει τώρα επειδή δε μπορούν να λαμβάνουν και τα registration mails. Υπάρχει κανένας τρόπος να χρησιμοποιήσω καποιο αλλο mail και οχι αυτο του hoster μου; αλλη λύση καμία; μονο αλλαγή hoster πάλι;
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στο κάνει αυτό ή σε όλες τις καταχωρήσεις; Αν κάνεις testing στη φόρμα βάζεις συγκεκριμένο mail ή τυχαίο; Στο λέω γιατί βλέπω στον κώδικά σου ότι έχεις βάλει να φαίνεται σαν sender το mail αυτού που συμπληρώνει τη φόρμα. Αν είναι όντως έτσι και ο κώδικας δουλεύει σωστά τότε αν βάζεις αρλούμπα mail σωστά στο στέλνει στο spam, αν στο στέλνει. Εβαζα τυχαίο mail Μαλλον αυτό θα εφταιγε. Θα δοκιμάσω με κανονικό e-mail.... Να σε ρωτήσω και κατι ακόμα, αν θελω σε μία φορμα να μην συμπεριλάβω email, και απλα τα μηνύματα να ερχονται στο mail μου, τι βαζω στο From?
annakoutli Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εβαζα τυχαίο mail Μαλλον αυτό θα εφταιγε. Θα δοκιμάσω με κανονικό e-mail....Να σε ρωτήσω και κατι ακόμα, αν θελω σε μία φορμα να μην συμπεριλάβω email, και απλα τα μηνύματα να ερχονται στο mail μου, τι βαζω στο From? Στο from μπορείς να βάλεις είτε το mail της ιστοσελίδα σου για να καταλαβαίνεις ότι έρχονται από εκεί, είτε να το αφαιρέσεις τελείως και θα φαίνεται το mail του server.
billadoid Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δες αυτό: http://www.spamhaus.org/lookup.lasso Βάλε την IP του server σου κι όταν βγει "Listed." ακολούθησε τις οδηγίες.
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δες αυτό: http://www.spamhaus.org/lookup.lassoΒάλε την IP του server σου κι όταν βγει "Listed." ακολούθησε τις οδηγίες. Δεν ειναι listed προφανως, αν δεις παραπανω το πρόβλημα ηταν οτι εβαζα ψευτικα Mail για να το τεσταρω.... Ευχαριστώ παντως
alexandr0s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Επίσης για να βελτιώσεις τη κατάσταση πρέπει να φτιάξεις το reverse DNS για το domain σου καθώς και να εγκαταστήσεις domainkeys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.