Προς το περιεχόμενο

win7 64 bit και sleep προβλημα

evagelos_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά μου μπήκε σε sleep mode (από τότε το έχω απενεργοποιήση), μπορείς να πατήσεις κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο σου ή ένα κλίκ από το ποντίκη και θα βγεί από το sleep mode.

Δημοσ.
Μια φορά μου μπήκε σε sleep mode (από τότε το έχω απενεργοποιήση), μπορείς να πατήσεις κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο σου ή ένα κλίκ από το ποντίκη και θα βγεί από το sleep mode.

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξυπνάει

• Moderators
Δημοσ.

Λαπτοπ να υποθεσω?

Γενικα δεν ειναι σπανιο το προβλημα και συνηθως καποιος driver την κανει την ζημια.Τωρα θα μου πεις,πως να βρεις ποιος ακριβως.Eχει φασαρια δυστυχως.Μηπως εισαι τυχερος και σου πεταει και καμια bsod?

Αν οχι και εχεις ορεξη να το ψαξεις,μια καλη αρχη ειναι ο event viewer και o performance monitor.Aλλιως,αυξησε/απενεργοποιησε τον sleep.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Εχω win7 64 bit

και όταν ο H/Y μπαίνει σε sleep mode μετά δεν ξυπνάει παρα μόνο με reboot

τι μπορώ να κοιτάξω;

Αν αγοράσεις original win 7 θα παίζει απροβλημάτιστα. :lol::devil:

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με τα win/pro 7 /64bit (original). Τελικα μαλλον εφταιγε ο driver της οθονης LG2361. Τον απεγκατεστησα και δεν το παρουσιασε παλι.

Δεν ξερω βεβαια αν το ιδιο ισχυει και σε σενα

Δημοσ.
Ειχα το ιδιο προβλημα με τα win/pro 7 /64bit (original). Τελικα μαλλον εφταιγε ο driver της οθονης LG2361. Τον απεγκατεστησα και δεν το παρουσιασε παλι.

Δεν ξερω βεβαια αν το ιδιο ισχυει και σε σενα

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιον driver για την οθόνη

Δημοσ.
Λαπτοπ να υποθεσω?

Γενικα δεν ειναι σπανιο το προβλημα και συνηθως καποιος driver την κανει την ζημια.Τωρα θα μου πεις,πως να βρεις ποιος ακριβως.Eχει φασαρια δυστυχως.Μηπως εισαι τυχερος και σου πεταει και καμια bsod?

Αν οχι και εχεις ορεξη να το ψαξεις,μια καλη αρχη ειναι ο event viewer και o performance monitor.Aλλιως,αυξησε/απενεργοποιησε τον sleep.

όχι είναι το desktop του σπιτιού.

δεν πετάει bsod.

Θα το ψάξω

thanks

Δημοσ.

Αν έχεις usb πληκτρολόγιο / mouse, κοίταξε αν στο bios έχει επιλογή για κάτι σαν τα παρακάτω (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται):

- legacy support for usb keyboard / mouse

- allow waking from usb keyboard / mouse

ή κάτι σαν αυτά που να αναφέρει τις λέξεις keyboard / mouse / wake :P

Αν είναι απενεργοποιημένα ενεργοποίησέ τα και δες αν δουλεύει.

Εναλλακτικά, για να δεις αν φταίει κάτι από usb μεριά, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις αν ξυπνάει με ps2 πληκτρολόγιο / mouse.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...