ratnuhlar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ξερει καποιος πως μπορω οταν μου στειλει καποιος χρηματα στο paypal να τα τραβηξω στη χρεωστικη καρτα με την οποια συνδεεται το paypal account ?
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 πρεπει να τα μεταφερεις απο τον λογ/μο του paypal στο λογ/μο η στην καρτα με το οποιο το εχεις συνδεσει
ratnuhlar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 πρεπει να τα μεταφερεις απο τον λογ/μο του paypal στο λογ/μο η στην καρτα με το οποιο το εχεις συνδεσει Ναι αυτο θελω να μαθω πως γινεται. Εψαξα στο paypal αλλα δεν βρηκα τι σχετικη ρυθμιση/επιλογη. Που βρισκεται ?
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 στην καρτελα My account διαλεγεις withdraw και μετα σου εμφανιζεται η επιλογη withdraw funds to bank account
ratnuhlar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 στην καρτελα My account διαλεγεις withdrawκαι μετα σου εμφανιζεται η επιλογη withdraw funds to bank account Αυτο μονο για τραπεζικο λογαριασμο δεν ειναι ? Δεν βλεπω καποια επιλογη για πιστωτικη/χρεωστικη.
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 με τι το εχεις συνδεσει το paypal, με καρτα η τραπεζικο λογ/μο?
ratnuhlar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 με τι το εχεις συνδεσει το paypal, με καρτα η τραπεζικο λογ/μο? Με χρεωστικη καρτα.
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αμα εκει που σου ειπα περα απο την επιλογη για μεταφορα χρηματων στον τραπεζικο λογ/μο δεν σου εμφανιζει μεταφορα σε καρτα τοτε ισως δεν υποστηριζεται κατι τετοιο στην Ελλαδα, καπου νομιζω το εχω ακουσει αυτο αλλα παλι, νομιζω μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα που θες σε εναν λογ/μο της επιλογης σου που σιγουρα εχεις
ratnuhlar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αμα εκει που σου ειπα περα απο την επιλογη για μεταφορα χρηματων στον τραπεζικο λογ/μο δεν σου εμφανιζει μεταφορα σε καρτα τοτε ισως δεν υποστηριζεται κατι τετοιο στην Ελλαδα, καπου νομιζω το εχω ακουσει αυτοαλλα παλι, νομιζω μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα που θες σε εναν λογ/μο της επιλογης σου που σιγουρα εχεις Θελω να αποφυγω να δωσω λογαριασμο. Η ασφαλεια του paypal βεβαια ειναι απιστευτη αλλα ποτε δεν ξερεις. Τεσπα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.