Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Paypal

ratnuhlar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερει καποιος πως μπορω οταν μου στειλει καποιος χρηματα στο paypal να τα τραβηξω στη χρεωστικη καρτα με την οποια συνδεεται το paypal account ?

Δημοσ.
πρεπει να τα μεταφερεις απο τον λογ/μο του paypal στο λογ/μο η στην καρτα με το οποιο το εχεις συνδεσει

Ναι αυτο θελω να μαθω πως γινεται. Εψαξα στο paypal αλλα δεν βρηκα τι σχετικη ρυθμιση/επιλογη. Που βρισκεται ?

Δημοσ.
στην καρτελα My account διαλεγεις withdraw

και μετα σου εμφανιζεται η επιλογη withdraw funds to bank account ;)

Αυτο μονο για τραπεζικο λογαριασμο δεν ειναι ? Δεν βλεπω καποια επιλογη για πιστωτικη/χρεωστικη. :confused:

Δημοσ.

αμα εκει που σου ειπα περα απο την επιλογη για μεταφορα χρηματων στον τραπεζικο λογ/μο δεν σου εμφανιζει μεταφορα σε καρτα τοτε ισως δεν υποστηριζεται κατι τετοιο στην Ελλαδα, καπου νομιζω το εχω ακουσει αυτο

αλλα παλι, νομιζω μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα που θες σε εναν λογ/μο της επιλογης σου που σιγουρα εχεις ;)

Δημοσ.
αμα εκει που σου ειπα περα απο την επιλογη για μεταφορα χρηματων στον τραπεζικο λογ/μο δεν σου εμφανιζει μεταφορα σε καρτα τοτε ισως δεν υποστηριζεται κατι τετοιο στην Ελλαδα, καπου νομιζω το εχω ακουσει αυτο

αλλα παλι, νομιζω μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα που θες σε εναν λογ/μο της επιλογης σου που σιγουρα εχεις ;)

Θελω να αποφυγω να δωσω λογαριασμο. Η ασφαλεια του paypal βεβαια ειναι απιστευτη αλλα ποτε δεν ξερεις. Τεσπα. Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...