Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καταρχάς το RoS το βρισκεις 28 ευρώ και πιο κάτω ακόμα, αν ψάξεις 5-10 λεπτά και δεν το πάρεις από την Blizzard. Επίσης, εσύ όταν λες για 3-4 ώρες θα μιλάς μόνο για το campaign φαντάζομαι, αλλά το RoS π.χ. εισήγαγε κι άλλα πράγματα που ενισχύουν το replaybility του τίτλου (Adventure mode e.t.c.) σε πολλαπλάσιες played ώρες..
gildo Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και τα υπόλοιπα digital τα βρίσκεις πολυ φθηνά αλλα το θέμα μας ειναι οτι ο καθένας οτι γουστάρει θα αγοράσει.Απο εκει πέρα για κάποιον αξίζει να τα δώσει για κάποιο game και για κάποιον αλλο μπορει να φαίνεται υπερβολή.
HadesGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για πες μου ένα expansion που έχει 3 ώρες gameplay και έκανε 40ευρώ. RoS Στα 28 Ευρώ , πανάκριβο για τις ώρες που προσφέρει.
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Έχω παίξει πάνω από 45 ώρες RoS για 28 ευρώ. Και 45 διασκεδαστικές ώρες, όχι mindless grinding. Με κούρασε μετά από ένα σημείο και το σταμάτησα. Αλλά 45 ώρες gaming για 28 ευρώ = value for money. 1
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 O καθένας με τα μέτρα και τα σταθμά του, αλλά σε εμένα σε όλα αυτά τα παιχνίδια με ενδιαφέρει το περιεχόμενο και η ποσότητά του. Το να ξαναβγάζω το παιχνίδι ξανά και ξανά για να φαρμάρω αντικείμενα και να ανεβάζω συνεχώς το δείκτη δυσκολίας με κουράζει αφάνταστα. Χρειάζομαι νέο περιεχόμενο. Εκεί ήταν που ξεχώριζε για μένα το Titan's Quest μαζί με το expansion του και γι'αυτό υποστήριξα τη δημιουργία του Grim Dawn. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Different people, different tastes. Να βγαίνουν πολλά παιχνίδια να έχουμε να χαιρόμαστε όλοι. Και εγώ με την σειρά μου αν και παλιότερα είχα κάψει το Diablo 2 με άπειρα runs και grind με το Diablo 3 αλλά και το path of exile συνειδητοποίησα πως δεν το αντεχω πλεον. Οπότε και έχω ψηθεί να στηριξω το Grim Dawn που φαίνεται ακόμα και τώρα αρκετά καλό.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Έχω παίξει πάνω από 45 ώρες RoS για 28 ευρώ. Και 45 διασκεδαστικές ώρες, όχι mindless grinding. Με κούρασε μετά από ένα σημείο και το σταμάτησα. Αλλά 45 ώρες gaming για 28 ευρώ = value for money. Επειδη τυγχανει να εχω το Reaper το adventure mod ειναι για να εχουμε να λεμε....σκοτωνεις συνεχεια τους ιδιους εχθρους στις ιδιες πιστες για να ανοιξεις καποιο rift. Οσο αφορα το Grim Dawn τοσο σαν παιχνιδι οσο και σαν τροπο υλοποιησης ειναι πολυ ανωτερο του Diablo 3 αν και με τα τελευταια patch το τελευταιο εχει βελτιωθει αρκετα. Και μονο που η Blizzard βλακωδως σε υποχρεωνει ακομα και τωρα να συνδεεσαι με τους servers της για να παιξεις και στην ουσια δεν σου ανηκει το παιχνιδι θα επρεπε να ειναι αποτρεπτικο για καποιους που το υπερασπιζεστε ποσο μαλιστα οταν στις κονσολες εφαρμοζει την ακριβως αντιθετη πολιτικη. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Επίτηδες το κάνει η Blizzard για να μην το παίζεις σπασμένο..Αλλά κάποια στιγμή θα βγουν και emulators.. 1
gildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το game οταν κανει release η standard θα εχει καπου στα 15 ευρω απο οτι εχουν πει.Οταν βγηκε στο steam το πηρα γιατι το παρακολουθουσα αρκετα χρονια και περιμενα να παιξω εστω και alpha.Το καλο ειναι οτι το game δουλευει μια χαρα αν και alpha και πολλες φορες αν εχεις καιρο να μπεις βλεπεις αρκετες αλλαγες με τα διαφορα patch.
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδια εχουν βγαλει ειδη το b19 patch, εχει αρκετα καινουρια πραγματα οπως steps of torment (new high difficulty dungeon) οπως και crafting through blacksmith και τελος 2 handed melee weapons. Ολα τα λεφτα ειναι.
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία εκτίμηση για το πότε θα βγει επιτέλους; 1
Tmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Οι developers κάτι άφησαν να εννοηθεί για αρχές του 2015, Γενάρη-Φλεβάρη. 1
lefteris210 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 στα 15Ε ειναι στο steam αξίζει το παιχνιδι στην παρουσα φαση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα