Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλ οι 20 ώρες σου ήταν μόνο σε 1 επίπεδο δυσκολίας και 2 Acts ;;

Γιατί στο Path of Exile ...σε  ένα 5ωρο  πχ (μπορεί να λέω και πολύ, έχω αιώνες να το παίξω) τελείωνες και τα 3 Acts με όλα τα sidequests στο 1ο επίπεδο δυσκολίας.

Δημοσ.

Σε ένα 5ωρο τελείωνες και τα 3 acts με όλα τα sidequests στο Path of Exile? Πρέπει να έπαιζα άλλο παιχνίδι..

Δημοσ.

Ναι στο Normal και εχοντας ολοκληρωσει ολα τα side quests και εχοντας εξερευνησει καθε γωνια του χαρτη τοσο μου πηρε πανω κατω...και η πλακα ειναι οτι οι τυποι στο φορουμ λενε οτι στο act 2 θα βαλουν και αλλο περιεχομενο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες παιζει κανεις grim dawn?

Ειναι πραγματικα το δευτερο παιχνιδι για το οποιο εχω δωσει λεφτα στη ζωη μου και τι να πω, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.. Οσο ειχα καει με titan quest αλλο τοσο τωρα..Αν θελετε να δειτε πως ειναι

Ειναι ακομα σε Alpha και εχουν βγει act 1-2, εχουν ακομα πολυ πραγμα να βγαλουν..

Σας λεω αξιζει, γιατι εχω παιξει και diablo 3 και νομιζω οτι ακομα και το titan quest καλυτερο απο diablo ειναι. Δοκιμαστε grim dawn! 20 ευρω κανει το απλο πακετο στη σελιδα τους.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα διαβασεις τα προηγουμενα ποστ θα δεις και τις δικες μου εμπειριες....εχω φαει ξενερα παντως γιατι εχω τελειωσει τις 2 act και δεν εχει βγει καινουριο περιεχομενο!

Λενε οτι θα βγαλουν στο επομενο update ενα καινουριο quest που θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε 2 blacksmiths με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Οποιον διαλεξεις θα σε ακολουθησει στο επομενο act....

Δημοσ.

Εγώ τα έδωσα τα 20 ευρώ στο Kickstarter από την αρχή αλλά δεν έπαιξα τίποτα.

Όταν τελειώσει ο σχεδιασμός του θα το δώ...

Δημοσ.

Γιατι να πληρωσω 20 ευρω για early access? Αφησε το να βγει πρωτα και μετα κρινουμε με βαση το τελικο περιεχομενο και ποιοτητα. 

Ο καθενας οπως θελει....σε τελικη αναλυση αμα δεν τα σκαγανε οι early adopters εσυ δεν θα ειχες τιποτα για να περιμενεις.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο καθενας οπως θελει....σε τελικη αναλυση αμα δεν τα σκαγανε οι early adopters εσυ δεν θα ειχες τιποτα για να περιμενεις.

Αυτοι εχουν λεφτα για τετοιου ειδους ξοδεμα, το δικο μου budget οριζει ξεκαθαρα οτι τα σκαω σε ετοιμο για retail/digital παιχνιδι. Λεφτα για demo και αλλες φανφαρες σιγουρα δεν δινω. Γνωριζω την ουσια του kickstarter αλλα ειναι για τους λιγους. Αν μπορω να εχω ακομα ενα καλο παιχνιδι καποια στιγμη στο μελλον εξ΄αιτιας τους τοτε good for them γιατι θα τα παρουν και απο εμενα αν τα αξιζει το προιον τους. 

20 ευρω τη σημερον ημερα στην PC σκηνη δεν μικρο ποσο ως προς τη δυνατοτητα αποκτησης αρκετων τιτλων. 

Δημοσ.

Αυτοι εχουν λεφτα για τετοιου ειδους ξοδεμα, το δικο μου budget οριζει ξεκαθαρα οτι τα σκαω σε ετοιμο για retail/digital παιχνιδι. Λεφτα για demo και αλλες φανφαρες σιγουρα δεν δινω. Γνωριζω την ουσια του kickstarter αλλα ειναι για τους λιγους. Αν μπορω να εχω ακομα ενα καλο παιχνιδι καποια στιγμη στο μελλον εξ΄αιτιας τους τοτε good for them γιατι θα τα παρουν και απο εμενα αν τα αξιζει το προιον τους. 

20 ευρω τη σημερον ημερα στην PC σκηνη δεν μικρο ποσο ως προς τη δυνατοτητα αποκτησης αρκετων τιτλων. 

Αν σκεφτείς οτι 30 έχει το TESO με ένα μήνα δώρο...

Δημοσ.

Εδώ πουλάνε expansion στα 40 ευρω που έχουν 3-4 ώρες gameplay.Οποτε ειναι αυτό που γράφει και ο φιλος οτι ο καθένας τα σκάει εκει που γουστάρει .Απο εκει και πέρα αν δω οτι δεν με συμφέρει περιμένω να πέσει η τιμή και τελειώνει εκει το θέμα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...