KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Επιτελους...το περιμενω πως και πως αυτο το παιχνιδι!
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίνοντας απ'το ότι είναι ακόμα σε Alpha, μάλλον αργεί.. 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχως εχουν καθυστερησει πολυ...βεβαια οσοι παιζουν την alpha λενε οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Το πιο αναμενομενο action rpg για μενα... 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ας ειναι γαματο και ας το αργησουν οσο θελουν. Δεν ειναι ποτε αργα για ενα γαματο action-RPG. 3
Daemonos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ας ειναι γαματο και ας το αργησουν οσο θελουν. Δεν ειναι ποτε αργα για ενα γαματο action-RP Αφού το φτιάχνουν οι τυπάδες που έφτιαξαν το TITAN QUEST είναι δυνατόν να μην βγει μαμάτο?? 3
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού το φτιάχνουν οι τυπάδες που έφτιαξαν το TITAN QUEST είναι δυνατόν να μην βγει μαμάτο?? Κοιταξε η προσωπικη μου αποψη για το titan quest δεν ειναι και η καλυτερη. Απο εκει και περα ομως οσο ειδα απο το Grim Dawn μπορω να πω οτι ακουσαν τα παραπονα που ειχαν οι gamers απο το titan quest και τουλαχιστον σε επιπεδο μαχης και εχθρων τα εφτιαξαν τα πραγματα με το παραπανω. Θα δουμε πως θα ειναι και στο σχεδιασμο του σε τελικο σταδιο. 2
Daemonos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιταξε η προσωπικη μου αποψη για το titan quest δεν ειναι και η καλυτερη. Απο εκει και περα ομως οσο ειδα απο το Grim Dawn μπορω να πω οτι ακουσαν τα παραπονα που ειχαν οι gamers απο το titan quest και τουλαχιστον σε επιπεδο μαχης και εχθρων τα εφτιαξαν τα πραγματα με το παραπανω. Θα δουμε πως θα ειναι και στο σχεδιασμο του σε τελικο σταδιο. Τί δεν σου άρεσε?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ηδη γραψει ορισμενα στη σελιδα 2.
Daemonos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 To titan quest για εμενα ηταν "αψυχο" και "χωρις χαρακτηρα" παιχνιδι. Γι αυτο και το βαρεθηκα γρηγορα. Στα γρηγορα πραγματα που με "χαλασαν" στο Titan Quest που θα ηθελα να δω fixed στο grim dawn: - Διαφορετικα death animation για τους εχθρους plz (αλλα Diablo). Τα TQ δεν ειχαν τιποτα σοβαρο σαν death animation. - Χαρακτηρες που να εχουν "θεση" στο παιχνιδι. Δεν θελω ο χαρακτηρας μου να ειναι ο "κανενας". - Set pieces αμεσα με την μηχανη γραφικων δεξια και αριστερα (το Diablo 3 κανει εξαιρετικη δουλεια σε αυτο στα λιγα βιντεακια gameplay που εδειξαν). 3 απλα πραγματακια που μπορουν να δωσουν αλλο αερα σε παιχνιδι του ειδους. Νομίζω είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε το D3 με το TQ, και μόνο που το ένα είναι παιχνίδι του 13 και το άλλο του 06... δηλαδή μιλάμε για 7 χρόνια διαφορά! Και εξάλλου στο Titan Quest έβαλαν το χεράκι του οι creators του D2 τους οποίους ξαπόστειλε η Blizzard, άν κάνω λάθος διορθώστε με...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα