ikaruga24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 To titan quest για εμενα ηταν "αψυχο" και "χωρις χαρακτηρα" παιχνιδι. Γι αυτο και το βαρεθηκα γρηγορα. Στα γρηγορα πραγματα που με "χαλασαν" στο Titan Quest που θα ηθελα να δω fixed στο grim dawn: - Διαφορετικα death animation για τους εχθρους plz (αλλα Diablo). Τα TQ δεν ειχαν τιποτα σοβαρο σαν death animation. - Χαρακτηρες που να εχουν "θεση" στο παιχνιδι. Δεν θελω ο χαρακτηρας μου να ειναι ο "κανενας". - Set pieces αμεσα με την μηχανη γραφικων δεξια και αριστερα (το Diablo 3 κανει εξαιρετικη δουλεια σε αυτο στα λιγα βιντεακια gameplay που εδειξαν). 3 απλα πραγματακια που μπορουν να δωσουν αλλο αερα σε παιχνιδι του ειδους. 1
kostacurtas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo
Luciddream Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αν και λίγο αργοπορημένα (Diablo Eat our Dust)
ditsikts Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το Tq είναι το δεύτερο καλύτερο action rpg που έχω παίξει μετά το Divine Divinity 1.
Luciddream Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε κυκλοφορεί; We're working insane hours to get something playable into your hands as soon as we can. However, we also want to make a great game that will meet your high expections when we release it. Development is sometimes slow and difficult to schedule because Crate is a very small, "self-funded" (read as mostly unfunded) team and some of our teammembers have to work day-jobs at other game companies to pay the bills. That said, we hope to release an alpha in 2011 but, after all the blood and sweat we've invested in this game, we don't want to rush something out the door before it is ready. I think we all want this game to be a success, so ultimately, we can only say that it will be done when it is done. So please be patient with us; it will all pay off in the end! το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε μέχρι να βγεί είναι μάλλον να κάνουμε pre-order...
Apoll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω προπαραγγείλει Αν είναι τόσο καλό όσο το Titan Quest τότε όλα τα λεφτά χαλάλι. Για όσους δεν τους αρέσει το Titan Quest (και Immortal Throne), μονο και μόνο η Ελληνική μυθολογία είναι πόρωση. Τα γραφικά στην Κίνα ειδικά είναι ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα πάρα πού καλά. Πόσο μάλλον το 2006 που βγήκε. 5 χρόνια πριν...... Επίσης είναι το παιχνίδι που έπεσα στα 65 κιλά παίζωντάς το. Μιας και ήμουν τόσο κολημένος (και είμαι κάθε φορά που το πιάνω), που ξεχνάω να φάω ολόκληρα σαββατοκύριακα. Παρεπιπτόντως, ένας τύπος έχει βγάλει mod με επιπλέον Act μετά τον Άδη. 1
the_valliant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τις απόψεις μου για το TQ+IΤ τις έχω ξαναπεί. Όποιος ΔΕΝ τα έχει παίξει, παρακαλώ να διαγράψει τον εαυτό του από τους (σοβαρούς) action-RPG παίκτες. Το Grim το περιμένω με αγωνία (και έχω και μεγάλες προσδοκίες). Αν μπορείς, ρίξε ένα λινκ για το mod που είπες με το επιπλέον act... 1
lefteris210 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι ?? θα έχει online mode? γιατι δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
jvgrjohn Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μιας και δεν βρίσκομαι σε forum για το Diablo III θα αναφέρω ότι δεν εκπλήρωσε ούτε τις ελάχιστες προσδοκίες μου.Το Grim Dawn και το Path Of Exile μοιάζουν έπη μπροστά στο Diablo III.Ειδικά το skill tree του Path Of Exile θα επανακαθορίσει την έννοια της παραμετροποίησης του χαρακτήρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα