SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Άν και τα έχω λιώσει τα Diablo το πήρα και εγώ σήμερα μιας και το έχουν κάτι φίλοι , πήρα όμως το φθηνό χωρίς τίποτα μέσα απο dlc κτλ που παίζει στα 7.5 να δω αν με τραβάει
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Τέλειωσα σήμερα το βασικό παιχνίδι και μπορώ να πω οτι μου αρέσει αρκετά , τώρα ειμαι 43 lvl και τελειώνω ορισμένα quests που έχω αφήσει , σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και το επόμενο dlc που έχει βγεί 1
Balantakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε Τέλειωσα σήμερα το βασικό παιχνίδι και μπορώ να πω οτι μου αρέσει αρκετά , τώρα ειμαι 43 lvl και τελειώνω ορισμένα quests που έχω αφήσει , σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και το επόμενο dlc που έχει βγεί Ειναι 2 expansion + 1 DLC. Συνολικα 3 😀 Αξιζουν και με το παραπανω. Πολυ content, πολλες ωρες. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Balantakos 1
Alastor192 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Εγω εχω ξεκινησει δειλα δειλα το Ashes of Malmouth,ωραιο μεχρι στιγμης. Καθαρισα με πολυ προσοχη το Port Valbury προχτες,το οποιο μαλιστα το lore του εχει αμεση σχεση με Malmouth,οποτε καλο θα ταν να το βγαλετε το dungeon. Bastion of Chaos πεθανα στο final boss instant και βαριομουν να ξαναπαιξω την περιοχη,μιας και ειχα κανει το quest που ηταν mid-dungeon. Παντως το παιχνιδακι εχει πολυ ενδιαφερον lore,καθομαι και διαβαζω ολα τα text books,ειναι πολυ καλογραμμενα 1
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Πήρα και το Ashes of Malmouth , το έχει το Humble Bubble σε καλή τιμή σχετικά 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 *Ξεθάβω με θράσος* Πολύ καλό το παιχνίδι ε. Αξίζει ένα bump το θέμα μιας και βρίσκεται πολύ φθηνά πλέον. Βγάζει ωραίο mood - το diablo 3 δεν έπιασε αυτό το feeling κατά τη γνώμη μου. Ωραία μουσική αν και επαναλαμβανόμενη, τουλάχιστον στην αρχή. Τα γραφικά έχουν μια περίεργη θολούρα που όμως διορθώθηκε με ένα reshade mod από nexus mods. Με όλα max στέκονται αξιοπρεπώς (χωρίς να έχω παίξει άλλο πιο πρόσφατο του είδους πχ wolcen) Προσωπικά το pace του παιχνιδιού μου αρέσει, κάποιοι το θεωρούν αργό. Είμαι 30lvl occultist/arcanist και το ευχαριστιέμαι σε νόρμαλ για την ώρα, πήρα όλα τα expansions κλπ μιας και μου άρεσε. Έχει πλούσιο wiki και υπάρχει και το grim tools από external websites. Πολύ καλή δουλειά πιστεύω.
starmanwarz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολυ προσεγμενο παιχνιδι. Για εμενα ισως το καλυτερο ARPG μετα το D2. Και εγω μολις ξεκινησα τον 7ο μου χαρακτηρα, Primal Strike Warder. Fun times. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από starmanwarz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα