Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα εδω και μερες επαιζα το εν λογο παιχνιδι κατι εγινε και χρειαστηκε να το σβησω αλλα παντα κραταω back up τα saves το ξανακατεβασα λοιπον ξεκινησε και μολις πατησα να παιξω εκανε πως επαιζε και γυρναηε στην κεντρικη οθονη του παιχνιδιου.

Τι μπορει να φταιει παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειμαι κοντα στον τερματισμο και θελω πολυ να το τελιωσω

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Kαλησπερα εδω και μερες επαιζα το εν λογο παιχνιδι κατι εγινε και χρειαστηκε να το σβησω αλλα παντα κραταω back up τα saves το ξανακατεβασα λοιπον ξεκινησε και μολις πατησα να παιξω εκανε πως επαιζε και γυρναηε στην κεντρικη οθονη του παιχνιδιου.

Τι μπορει να φταιει παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειμαι κοντα στον τερματισμο και θελω πολυ να το τελιωσω

εισαι στην ιδια εκδοση? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

ναι

μηπως αγορασες καποιο dlc? δοκιμασες να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τα dlc? 

Δημοσ.

Γειας παιδια.. είδα οτι το παιχνίδι βγηκε σε προσφορά απο το steam στα 6 ευρώ και κατι. τι λετε αγιζει? για καλυτερη εμπειρα πρεπει να εχω και τα dlc?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giorgos266 είπε

Γειας παιδια.. είδα οτι το παιχνίδι βγηκε σε προσφορά απο το steam στα 6 ευρώ και κατι. τι λετε αγιζει? για καλυτερη εμπειρα πρεπει να εχω και τα dlc?

φυσικα και αξιζει

Ειναι απο τους δημιουργους του Titan Quest (2006)

και στα €6 ειναι τσαμπα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, οποιος θέλει ας μου στείλει pm να παίξουμε και μαζί κάποια στιγμή, το έχω εδω και καιρό και το είχα αφήσει δυστυχώς 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα,μεγαλο κολλημα το παιχνιδι. Ειμαι ακομα 20 level,αλλα σαν fan παιχνιδιων οπως Diablo, Path of Exile,εχω ψηθει ασχημα. Πολυ ωραιο lore ,to campaign φαινεται τεραστιο μονο κοιτωντας το map. Και μαρεσει το γεγονος οτι το level design ειναι στατικο και δεν αλλαζει καθε φορα οπως τα προηγουμενα.

Παραδοξως δεν εχω παιξει τον πνευματικο προκατοχο του,το Titan Quest που λενε οτι ειναι πολυ καλο επισης,αν και λιγο παλιο για τα τωρινα δεδομενα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Καλα,μεγαλο κολλημα το παιχνιδι. Ειμαι ακομα 20 level,αλλα σαν fan παιχνιδιων οπως Diablo, Path of Exile,εχω ψηθει ασχημα. Πολυ ωραιο lore ,to campaign φαινεται τεραστιο μονο κοιτωντας το map. Και μαρεσει το γεγονος οτι το level design ειναι στατικο και δεν αλλαζει καθε φορα οπως τα προηγουμενα.

Παραδοξως δεν εχω παιξει τον πνευματικο προκατοχο του,το Titan Quest που λενε οτι ειναι πολυ καλο επισης,αν και λιγο παλιο για τα τωρινα δεδομενα

Μείνε σε αυτό και άφησε το titan. Αυτό εδώ είναι κατά πολύ καλύτερο. Κανονικό main story, κανονικό lore, τεράστιες δυνατότητες για character building και απείρως καλύτερο map και level design.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως ειναι δυσκολο να γυρισεις σε παιχνιδια προ δεκαετιων,αν θα το δοκιμαζα θα ταν για λογους περιεργειας. Το grim dawn φαινεται να χει δουλευτει αρκετα παραπανω συν του οτι ειναι πιο νεο τεχνολογικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντάξει το παιχνίδι γίνεται πολύ σπαστικό με τα bug screen που τρώει στα lvl rift ! 2 μέρες μπήκα και με κούρασε 

έχει βάλει κανείς κανένα Modding από το forum του Grim Dawn  που να αξίζει ?

Επεξ/σία από punkioraki
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωω αυτη η Rotting City μου χει βγαλει την πιστη. Εχω πεθανει 6-7 φορες. Η μαλακια ομως ειναι οτι ανοιγει μονο μια φορα ανα playthrough αυτο το dungeon και δεν μπορω να ξανακανω teleport στην εισοδο με shortcut... και Bastion of Chaos το final boss με ξεκανε..

Ενω το παιχνιδι ξεκινησε super easy,ανεβαινε συνεχως η δυσκολια με αποκορυφωμα αυτα τα dungeons. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...