Exodia The Forbidden One Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Kαλησπερα εδω και μερες επαιζα το εν λογο παιχνιδι κατι εγινε και χρειαστηκε να το σβησω αλλα παντα κραταω back up τα saves το ξανακατεβασα λοιπον ξεκινησε και μολις πατησα να παιξω εκανε πως επαιζε και γυρναηε στην κεντρικη οθονη του παιχνιδιου. Τι μπορει να φταιει παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειμαι κοντα στον τερματισμο και θελω πολυ να το τελιωσω
firepc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αγορασε το Το steam παντα θα σου κραταει το progress σου
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Kαλησπερα εδω και μερες επαιζα το εν λογο παιχνιδι κατι εγινε και χρειαστηκε να το σβησω αλλα παντα κραταω back up τα saves το ξανακατεβασα λοιπον ξεκινησε και μολις πατησα να παιξω εκανε πως επαιζε και γυρναηε στην κεντρικη οθονη του παιχνιδιου. Τι μπορει να φταιει παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειμαι κοντα στον τερματισμο και θελω πολυ να το τελιωσω εισαι στην ιδια εκδοση?
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εισαι στην ιδια εκδοση? ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε ναι μηπως αγορασες καποιο dlc? δοκιμασες να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τα dlc?
giorgos266 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Γειας παιδια.. είδα οτι το παιχνίδι βγηκε σε προσφορά απο το steam στα 6 ευρώ και κατι. τι λετε αγιζει? για καλυτερη εμπειρα πρεπει να εχω και τα dlc?
firepc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, giorgos266 είπε Γειας παιδια.. είδα οτι το παιχνίδι βγηκε σε προσφορά απο το steam στα 6 ευρώ και κατι. τι λετε αγιζει? για καλυτερη εμπειρα πρεπει να εχω και τα dlc? φυσικα και αξιζει Ειναι απο τους δημιουργους του Titan Quest (2006) και στα €6 ειναι τσαμπα 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μηπως αγορασες καποιο dlc? δοκιμασες να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τα dlc? ηταν ολα τα dlc μαζι
aimon1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, οποιος θέλει ας μου στείλει pm να παίξουμε και μαζί κάποια στιγμή, το έχω εδω και καιρό και το είχα αφήσει δυστυχώς
firepc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει και Ελληνικους υποτιτλους και Ελληνικο interface (απο community ομως)
Alastor192 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλα,μεγαλο κολλημα το παιχνιδι. Ειμαι ακομα 20 level,αλλα σαν fan παιχνιδιων οπως Diablo, Path of Exile,εχω ψηθει ασχημα. Πολυ ωραιο lore ,to campaign φαινεται τεραστιο μονο κοιτωντας το map. Και μαρεσει το γεγονος οτι το level design ειναι στατικο και δεν αλλαζει καθε φορα οπως τα προηγουμενα. Παραδοξως δεν εχω παιξει τον πνευματικο προκατοχο του,το Titan Quest που λενε οτι ειναι πολυ καλο επισης,αν και λιγο παλιο για τα τωρινα δεδομενα
ikaruga24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, Alastor192 είπε Καλα,μεγαλο κολλημα το παιχνιδι. Ειμαι ακομα 20 level,αλλα σαν fan παιχνιδιων οπως Diablo, Path of Exile,εχω ψηθει ασχημα. Πολυ ωραιο lore ,to campaign φαινεται τεραστιο μονο κοιτωντας το map. Και μαρεσει το γεγονος οτι το level design ειναι στατικο και δεν αλλαζει καθε φορα οπως τα προηγουμενα. Παραδοξως δεν εχω παιξει τον πνευματικο προκατοχο του,το Titan Quest που λενε οτι ειναι πολυ καλο επισης,αν και λιγο παλιο για τα τωρινα δεδομενα Μείνε σε αυτό και άφησε το titan. Αυτό εδώ είναι κατά πολύ καλύτερο. Κανονικό main story, κανονικό lore, τεράστιες δυνατότητες για character building και απείρως καλύτερο map και level design. 1
Alastor192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Συνηθως ειναι δυσκολο να γυρισεις σε παιχνιδια προ δεκαετιων,αν θα το δοκιμαζα θα ταν για λογους περιεργειας. Το grim dawn φαινεται να χει δουλευτει αρκετα παραπανω συν του οτι ειναι πιο νεο τεχνολογικα
punkioraki Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εντάξει το παιχνίδι γίνεται πολύ σπαστικό με τα bug screen που τρώει στα lvl rift ! 2 μέρες μπήκα και με κούρασε έχει βάλει κανείς κανένα Modding από το forum του Grim Dawn που να αξίζει ? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από punkioraki
Alastor192 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Πωω αυτη η Rotting City μου χει βγαλει την πιστη. Εχω πεθανει 6-7 φορες. Η μαλακια ομως ειναι οτι ανοιγει μονο μια φορα ανα playthrough αυτο το dungeon και δεν μπορω να ξανακανω teleport στην εισοδο με shortcut... και Bastion of Chaos το final boss με ξεκανε.. Ενω το παιχνιδι ξεκινησε super easy,ανεβαινε συνεχως η δυσκολια με αποκορυφωμα αυτα τα dungeons. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα