ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Από ότι διαβάζω έχει κάποια έξτρα και κάποιες αλλαγές στο map, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι κατά route 23 μεριά και φυσικά η εισαγωγή και τα μικρά voice overs (αν και δεν έχουν όλοι). 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το παιχνίδι έχει βγει εδώ και μέρες, το παίζει κανείς;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Θα το βάλω στο wishlist να το έχω υπόψιν.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εγώ σκέφτομαι να το ξαναπιάσω ,ενώ έπαιζα μανιωδώς με είχε ξενερώσει πριν που έχασα το char μου(λίγες σελίδες πριν) κ είχα κάνει ένα διάλυμα για να δούμε ..
panther_512 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εμένα δεν με τράβηξε...... Δεν μετανιώνω που το στήριξα μέσω Kickstarter, αλλά δεν μου κάνει το κλίκ που μου έκανε το Titan's Quest. 2
Apoll Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εμένα δεν με τράβηξε...... Δεν μετανιώνω που το στήριξα μέσω Kickstarter, αλλά δεν μου κάνει το κλίκ που μου έκανε το Titan's Quest. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω προσπαθήσει να το παίξω πολλές φορές αλλά μάταια. Γυρνάω πάντα στο TQ, το οποίο θεωρώ το καλύτερο ARPG που βγήκε ποτέ. 2
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ απλά ήθελα να το πάω μέχρι τέλους να δω κανένα legendary item κλπ , έπαιξα μόνο το πρώτο επίπεδο δυσκολίας ..τώρα θα δω πότε κ αν θα το ξαναπιάσω
ditsikts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι μια χαρά για τερματισμό έστω μια φορά στο normal. Έχει πλούσιο περιεχόμενο να δεις. Όσοι ενδιαφέρονται για elite/ultimate, να ξέρουν ότι το game δεν είναι casual και θα τους δυσκολέψει αρκετά. Αν είναι καλύτερο ή όχι από το titan είναι υποκειμενικό, πάντως ένα τερματισμό τον αξίζει αν είσαι fun του είδους... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2016 από ditsikts 1
Hellraiser76 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το Titan Quest και λογω Ελληνικης Μυθολογιας ειναι πολυ λογικο να μας τραβαει περισσοτερο....το παιχνιδι ειναι αριστο τεχνικα και αξιζει να το στηριξετε με αγορα.
Tobajara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κυκλοφόρησε και στο GOG, με τη συνηθισμένη έκπτωση 10% για νέες κυκλοφορίες. Το Steam θα δει μόνο τα ψιλά που βγάζω από τις κάρτες, και πολύ το χαίρομαι. https://www.gog.com/game/grim_dawn
giannak7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Υπάρχει κάποιος γενικά να παίζει αυτό το παιχνίδι αυτή την περίοδο, διότι ψάχνω παίχτες για multiplayer. Ευχαριστώ.
galanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Έψαχνα να βρω κάτι να παίξω σε ernly access... Και βρήκα αυτό σε hack and slash Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2016 από galanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα