Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πλεον ειμαι στα 60 fps σχεδον παντα (με vertical sync on γιατι αλλιως εχω tearing) και εχω και αρχαιο pc (phenom II  960 & amd 7790). Οχι βεβαια ολα στο full αλλα σε σχεση με πριν με τις ιδιες ρυθμισεις εχει μεγαλη διαφορα!

Χαίρομαι που το ακούω. Κατα τα άλλα τι εντυπώσεις έχεις γενικά από το παιχνίδι?

Δημοσ.

Χαίρομαι που το ακούω. Κατα τα άλλα τι εντυπώσεις έχεις γενικά από το παιχνίδι?

Χτες το εβαλα ξανα και επαιξα κανα 2ωρο οποτε δεν εχω δει πολλα. Αλλα με κερδισε το gameplay του αμεσως, το νιωθεις ρε παιδι μου οταν βαρας! Εντυπωση μου εκανε η ηδη πολυ μεγαλη ποικιλια σε mobs, οπλα, skills. Αφου εκανα 2-3 quests και μετα απλα εξερευνουσα και φαρμαρα. Τα γραφικα και η ατμοσφαιρα γενικα ειναι πιο σκοτεινη απο το titans quest και προσωπικα μου αρεσει!

• Like 2
Δημοσ.

πω ρε φίλε θα φλιπάρω, αναγκάστηκα να κάνω format στο pc και εξαφανίστηκε ο χαρακτήρας μου
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ............... μ αρέσει που είναι και στο steam και με επιλογή για multiplayer ....... γαμώ το κέρατο μου 

ωραία έχει option cloud saving ..αλλα θέλει να το ανοίξεις ... και δεν είχα προειδοποίηση ..πολύ αργά τώρα..
έλεος ρε τι είναι αυτά? κανονικά έπρεπε να το έχει απο default checkαρισμένο ...... ΕΛΕΟΣ........ 
καλά που δεν πρόλαβα να παίξω πολύ .. αλλα κ πάλι 3 μέρες παιχνιδιού στράφι με καθαρισμένο το normal και πολύ καλό conjurer gear ...πφφ

προσοχή όποιος παίξει ανοίξτε το cloud saving ! 

Χτες το εβαλα ξανα και επαιξα κανα 2ωρο οποτε δεν εχω δει πολλα. Αλλα με κερδισε το gameplay του αμεσως, το νιωθεις ρε παιδι μου οταν βαρας! Εντυπωση μου εκανε η ηδη πολυ μεγαλη ποικιλια σε mobs, οπλα, skills. Αφου εκανα 2-3 quests και μετα απλα εξερευνουσα και φαρμαρα. Τα γραφικα και η ατμοσφαιρα γενικα ειναι πιο σκοτεινη απο το titans quest και προσωπικα μου αρεσει!

όσο παίζεις γίνεται καλύτερο !! εγώ μετά απο τέτοια φόλα και θα ξαναρχίσω άμεσα xD..

• Like 3
Δημοσ.

Ως το τέλος της βδομάδας θα βγει το build 30.

The update will bring many changes to the existing balance of Masteries, including the complete overhaul of certain skills. We took a look at the balance on Elite and Ultimate and made some adjustments to the overall damage and Offensive and Defensive ability values. You can also look forward to tweaks to Devotion and Legendary items, including the addition of two new Legendary sets and one new weapon. Finally, the Loghorrean encounter has received a tuning pass that should put him more in line with the difficulty you would expect on Normal and Veteran.                      

There's more, but it's really best to save it for the Changelog, which is coming sooner than you thinkYou can look forward to Build 30 later this week, with Build 31 rounding out the full release in February.

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα μια μερα και απο λεβελ 19 μου δείχνει οτι ειμαι λεβελ 15 συν οτι μου είχε σβήσει ενα χαρακτήρα.Λεω δεν πειράζει και προσπαθώ να τον ανεβάσω πάλι στο ίδιο λεβελ.Τον φτάνω λεβελ 17 και μου εχουν πέσει αρκετά μπλε αντικείμενα παρέα με ενα ribbon που έδινε +25xp!!Το κλείνω το παιχνίδι και οταν μπήκα το απόγευμα μου εμφανίζει τους χαρακτηρες που είχαν εξαφανιστεί!!! Ετςι κι αλλιώς οτι αντικείμενα και να βρεις θα χαθούν οταν γίνει release το παιχνίδι.Θυμαμαι το 2010 που είχε ανακοινωθεί και κατάφερα να το πάρω 2013 που είχε μονο το act1.Μετα απο 6 χρόνια επιτέλους ολοκληρώθηκε.Να γράψουμε τα I'd να κανουμε κανα πάρτι όπως έγραψε και πιο πάνω ο lefteris.

Δημοσ.

Ετςι κι αλλιώς οτι αντικείμενα και να βρεις θα χαθούν οταν γίνει release το παιχνίδι

Δεν θα χαθεί τίποτα, δεν έχουν αναφέρει κάτι για wipe. Που το διάβασες αυτό?

Δημοσ.

Το είχα δει απο καιρο στο φόρουμ.Τωρα που το έγραψες και το έψαξα πάλι γράφει οτι δεν θα γίνουν reset.Οποτε γράψτε λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

thanks god , παραλίγο να με χτυπήσει εγκεφαλικό ! δεν θα άντεχα να ξαναχάσω το char ή τα items λολ 

update --- σχετικά με το pc μου , πέρασα χθες τα windows 10 πάλι και μου παίζει στο high τώρα, δεν ξέρω αν έγινε κάποιο update αλλα όταν το έβαλα πρώτη φορά έπαιζε medium 
η μέρα με τη νύχτα τώρα, πολύ καλύτερο στο οπτικό κομμάτι 

Δημοσ.

Μονο multiplayer games που οι χαρακτηρες σωζοντε σε κεντρικο σερβερ υπαρχει περιπτωση να γινουν wipe. Στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ενα παιχνιδι που μπορεις τα saves σου (και οι χαρακτηρες μαζι) να ειναι αποθηκευμενα απλα τοπικα στον υπολογιστή σας ...Btw για οσους εχουν προβληματα σαν τον φιλο παραπανω, μπορειτε να κανετε disable το cloud saving αλλα προσεχτε να κανετε κανα backup στα saves σας. Μπορειτε να βρειτε σχετικες πληροφοριες στο official forum του παιχνιδιου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...