Tecton Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το τσίμπησα και εγώ με τώρα με τις προσφορές. Πολύ καλό με ωραία ατμόσφαιρα post-apocalyptic style με πολλά στοιχεία από Titan Quest. Από χτες που το ξεκίνησα έχω κολλήσει μαζί του. Την final release πότε την περιμένουμε;
aliakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το τίμησα και γω σε αυτή την τιμή δεν περίμενα τόσο καλή δουλειά από ένα indie project εννοείτε ότι για multi κρατάω μικρο καλάθι καθώς το game δεν είναι server based όπως πχ το diablo ή το PoE εγώ είμαι με καραμπίνα και pet στο normal και το πάω σιγά σιγά 18 lvl είμαι στην πρώτη σπηλιά που χρειάζεται το key από το quest Την final release πότε την περιμένουμε; φεβρουαριο κάπου πήρε το μάτι μου
Tmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σκεφτομαι κι εγω να το παρω αλλα με τρομαζει το performance του καθως θα το παιξω σε λαπτοπ 3ετιας.
ditsikts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καταφερατε να σκοτωσετε το τελευταιο boss? το εφαγα σε multi με άλλον έναν. Αν πας μόνος θέλει να έχεις φαρμαρει για gear. Γενικά πάντως είναι ζόρικο και δε συμβαδίζει με τη δυσκολία που συναντάς μέχρι να φτάσεις εκεί. Σκεφτομαι κι εγω να το παρω αλλα με τρομαζει το performance του καθως θα το παιξω σε λαπτοπ 3ετιας. Είναι η μηχανή του titan quest με αναβολικά. Μου φαίνεται ότι δε έχει και καλό optimization.
WizNick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγω πηγα 48 lvl στο τελευταιο boss και δεν καταφερνα τιποτα, τωρα χαζοφαρμαρω να δοκιμασω οταν θα εχω καλυτερο gear + extra lvls. Αλλα πολυ μεγαλη η διαφορα δυσκολιας του σε σχεση με οτιδηποτε αλλο συναντησα.
Tmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το εφαγα σε multi με άλλον έναν. Αν πας μόνος θέλει να έχεις φαρμαρει για gear. Γενικά πάντως είναι ζόρικο και δε συμβαδίζει με τη δυσκολία που συναντάς μέχρι να φτάσεις εκεί. Είναι η μηχανή του titan quest με αναβολικά. Μου φαίνεται ότι δε έχει και καλό optimization. Δηλαδη να μην το δοκιμασω καν λες, εστω σε low? Το Titan Quest παει σφαιρα παντως
Vapir Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 μόλις τώρα καθάρισα το normal conjurer 38lvlμου έσπασε τα @@ βέβαια μέχρι να το καταφέρω
Tobajara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη να μην το δοκιμασω καν λες, εστω σε low? Το Titan Quest παει σφαιρα παντως Αν κατάλαβα καλά σου λέει ακριβώς να το δοκιμάσεις, έχει καλό optimization και η μηχανή του είναι παλιά. Και το "δε" δεν είναι στερητικό 1
ditsikts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 πιστευω θα σου παίζει έστω σε medium. Δες requirements, και κανά video στο youtube πως πάει με τη κάρτα γραφικών σου... Δείτε εδώ που βρίσκονται τα devotion points να τα μαζέψετε. ditsikts είναι το steam μου. Αν είναι να κάνουμε κανα party 1
Tmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θα το πάρω το Φλεβάρη όταν γίνει release και λογικά θα βάλουν ένα -50% sale, καθώς διαβάζω ότι αυτό τον ένα μήνα πριν βγει θα γίνουν αρκετά optimization tweaks έτσι ώστε να μεγαλώσει το εύρος των μηχανημάτων που θα μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς το game και να αυξηθούν οι πωλήσεις του release day. 1
Vapir Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πάντως προσωπικά επειδή έχω αδύναμο pc , μου τρέχει νερό σε medium (δεν έχω δοκιμάσει παραπάνω) σε pc i3 540 , 4gb ram , 5770hd 1gb @1080pτο είχα δοκιμάσει πειρατικό να δω αν τρέχει πριν το πάρω και δεν έχει καμία σχέση , όποιος θέλει να παίξει απλά μην μπει στον κόπο να κατεβάσει πειρατικό ,αν πούμε οτι το παιχνίδι είναι μια σοκολάτα , το πειρατικό είναι μόνο το περιτύλιγμα τι ωραίο παιχνίδι πάντως ... σήμερα γύρισα σπίτι με όρεξη να παίξω elite δυσκολία ^^cant wait να δω κανένα legendary ... 3
xaralas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απλα παιχνιδαρα..το εβαλα μετα απο πολυ καιρο και πλεον μπορω να το χαρω (δεν ετρεχε και πολυ καλα παλιοτερα και το αφησα)!
Tmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απλα παιχνιδαρα..το εβαλα μετα απο πολυ καιρο και πλεον μπορω να το χαρω (δεν ετρεχε και πολυ καλα παλιοτερα και το αφησα)! Είδες βελτίωση δηλαδή στο performance?
xaralas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είδες βελτίωση δηλαδή στο performance? Ναι πλεον ειμαι στα 60 fps σχεδον παντα (με vertical sync on γιατι αλλιως εχω tearing) και εχω και αρχαιο pc (phenom II 960 & amd 7790). Οχι βεβαια ολα στο full αλλα σε σχεση με πριν με τις ιδιες ρυθμισεις εχει μεγαλη διαφορα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα