Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ με τώρα με τις προσφορές.

Πολύ καλό με ωραία ατμόσφαιρα post-apocalyptic style με πολλά στοιχεία από Titan Quest.

Από χτες που το ξεκίνησα έχω κολλήσει μαζί του.

Την final release πότε την περιμένουμε;

Δημοσ.

το τίμησα και γω σε αυτή την τιμή

δεν περίμενα τόσο καλή δουλειά από ένα indie project 

εννοείτε ότι για multi κρατάω μικρο καλάθι καθώς το game 

δεν είναι server based όπως πχ το diablo ή το PoE  

εγώ είμαι με καραμπίνα και pet στο normal και το πάω σιγά σιγά

18 lvl είμαι στην πρώτη σπηλιά που χρειάζεται το key από το quest 

Την final release πότε την περιμένουμε;

φεβρουαριο κάπου πήρε το μάτι μου 

Δημοσ.

Σκεφτομαι κι εγω να το παρω αλλα με τρομαζει το performance του καθως θα το παιξω σε λαπτοπ 3ετιας.

Δημοσ.

Καταφερατε να σκοτωσετε το τελευταιο boss? 

το εφαγα σε multi με άλλον έναν. Αν πας μόνος θέλει να έχεις φαρμαρει για gear. Γενικά πάντως είναι ζόρικο και δε συμβαδίζει με τη δυσκολία που συναντάς μέχρι να φτάσεις εκεί.

Σκεφτομαι κι εγω να το παρω αλλα με τρομαζει το performance του καθως θα το παιξω σε λαπτοπ 3ετιας.

Είναι η μηχανή του titan quest με αναβολικά. Μου φαίνεται ότι δε έχει και καλό optimization.

Δημοσ.

Εγω πηγα 48 lvl στο τελευταιο boss και δεν καταφερνα τιποτα, τωρα χαζοφαρμαρω να δοκιμασω οταν θα εχω καλυτερο gear + extra lvls. Αλλα πολυ μεγαλη η διαφορα δυσκολιας του σε σχεση με οτιδηποτε αλλο συναντησα. 

Δημοσ.

το εφαγα σε multi με άλλον έναν. Αν πας μόνος θέλει να έχεις φαρμαρει για gear. Γενικά πάντως είναι ζόρικο και δε συμβαδίζει με τη δυσκολία που συναντάς μέχρι να φτάσεις εκεί.

Είναι η μηχανή του titan quest με αναβολικά. Μου φαίνεται ότι δε έχει και καλό optimization.

Δηλαδη να μην το δοκιμασω καν λες, εστω σε low? Το Titan Quest παει σφαιρα παντως

Δημοσ.

Δηλαδη να μην το δοκιμασω καν λες, εστω σε low? Το Titan Quest παει σφαιρα παντως

Αν κατάλαβα καλά σου λέει ακριβώς να το δοκιμάσεις, έχει καλό optimization και η μηχανή του είναι παλιά. Και το "δε" δεν είναι στερητικό :P

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω θα σου παίζει έστω σε medium. Δες requirements, και κανά video στο youtube πως πάει με τη κάρτα γραφικών σου...

Δείτε εδώ που βρίσκονται τα devotion points να τα μαζέψετε.

ditsikts είναι το steam μου. Αν είναι να κάνουμε κανα party

• Like 1
Δημοσ.

Θα το πάρω το Φλεβάρη όταν γίνει release και λογικά θα βάλουν ένα -50% sale, καθώς διαβάζω ότι αυτό τον ένα μήνα πριν βγει θα γίνουν αρκετά optimization tweaks έτσι ώστε να μεγαλώσει το εύρος των μηχανημάτων που θα μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς το game και να αυξηθούν οι πωλήσεις του release day.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως προσωπικά επειδή έχω αδύναμο pc , μου τρέχει νερό σε medium (δεν έχω δοκιμάσει παραπάνω) σε pc i3 540 , 4gb ram , 5770hd 1gb @1080p
το είχα δοκιμάσει πειρατικό να δω αν τρέχει πριν το πάρω και δεν έχει καμία σχέση , όποιος θέλει να παίξει απλά μην μπει στον κόπο να κατεβάσει πειρατικό ,αν πούμε οτι το παιχνίδι είναι μια σοκολάτα , το πειρατικό είναι μόνο το περιτύλιγμα 

τι ωραίο παιχνίδι πάντως ... σήμερα γύρισα σπίτι με όρεξη να παίξω elite δυσκολία ^^
cant wait να δω κανένα legendary ...

• Like 3
Δημοσ.

Απλα παιχνιδαρα..το εβαλα μετα απο πολυ καιρο και πλεον μπορω να το χαρω (δεν ετρεχε και πολυ καλα παλιοτερα και το αφησα)!

Δημοσ.

Απλα παιχνιδαρα..το εβαλα μετα απο πολυ καιρο και πλεον μπορω να το χαρω (δεν ετρεχε και πολυ καλα παλιοτερα και το αφησα)!

Είδες βελτίωση δηλαδή στο performance?

Δημοσ.

Είδες βελτίωση δηλαδή στο performance?

Ναι πλεον ειμαι στα 60 fps σχεδον παντα (με vertical sync on γιατι αλλιως εχω tearing) και εχω και αρχαιο pc (phenom II  960 & amd 7790). Οχι βεβαια ολα στο full αλλα σε σχεση με πριν με τις ιδιες ρυθμισεις εχει μεγαλη διαφορα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...