Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε για αυτο σε λεω το παρατησαν το full game. Καθονται και ασχολουνται με act mact και χαζομαρες

Το εχεις καταλαβει οτι λες βλακιες?

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το δοκίμασα για μερικές ώρες σε φίλο και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Κατά πολύ καλύτερο του αδιάφορου (κατ΄ εμέ) Titan Quest και κατά πολύ καλύτερο του arena-based/loot hunt design (κοροϊδία για εμένα) Diablo 3. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, πολύ γαμάτο design του κόσμου που σε τραβάει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος του. Πολυ περισσότερο περίπλοκος σχεδιασμός με factions, secret paths στο χάρτη, έναν τεράστιο χάρτη γενικότερα και έχει και ενδιαφέρουσα ιστορία που (μέχρι εκεί που είδα) πλαισιώνεται σωστά από τον ίδια τον σχεδιασμό του όλου συστήματος.

Αμφιβάλλω ότι αυτό χαλάει σε κάποια φάση, το παιχνίδι κάνει μπαμ ότι έχει πέσει πολύ δουλειά και βάθος για τη δημιουργία όλου αυτού του "κτίσματος" και το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε ακόμα με κάνει να πιστεύω ότι το τελικό προϊόν θα είναι εξαιρετικό. Σίγουρα θα το τιμήσω όταν με το καλό βγει.  

• Like 5
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα το πάρω κανονικά με την κυκλοφορία του. Σίγουρα με κέρδισε από την αρχή που δεν είναι εύκολο για ένα παιχνίδι τη σήμερον ημέρα να το καταφέρει μαζί μου. 

Δημοσ.

τώρα είναι προσφορά στα 15 ευρω που ειναι πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Τερματισα τη πρώτη δυσκολια και είμαι ευχαριστημενος από το περιεχόμενο του και την ατμοσφαιρά του.

@Vapir αν σου άρεσε το titan quest, μη το σκεφτεσαι απλά πάρτο. Είναι δουλεμένο σε όλους τους τομείς. 

Δημοσ.

τώρα είναι προσφορά στα 15 ευρω που ειναι πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Τερματισα τη πρώτη δυσκολια και είμαι ευχαριστημενος από το περιεχόμενο του και την ατμοσφαιρά του.

@Vapir αν σου άρεσε το titan quest, μη το σκεφτεσαι απλά πάρτο. Είναι δουλεμένο σε όλους τους τομείς. 

ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατι προβληματίζομαι σχετικά με το multiplayer κομμάτι του, κατα πόσο θα έχει αρκετό κόσμο κ κατα πόσο θα υπάρχει pvp (ενεργό) γιατι χωρίς multiplayer δεν γουστάρω με την καμία να παίξω , όσο κ αν γούσταρα το titan quest κ το έλιωσα looong ago.

Με το diablo 3 ήξερα λόγο οτι ήταν blizzard οτι θα έχει κόσμο guarantee 
χμμ

Δημοσ.

Δεν ξερω για multiplayer αλλα το παιχνιδι προσφερει πολλες ωρες παιχνιδιου στο single player, αν σας αρεσουν τα ARPG πιστευω θα σας αρεσει και το Grim Dawn. Τα αξιζει τα 15 ευρω που κανει τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

το πήρα 15 euro ,ξέρω πως δεν θα το μετανιώσω γιατι γουστάρω κάργα τέτοια games 
με έτρωγε το χέρι μου , σερί απο χθες ξύπνιος .. κάτι έπρεπε να βρω να παίξω κ να μ αρέσει για το 3ήμερο να λιώσω όταν ξυπνήσω 
καλά που το pc μου δεν τρέχει gta v ... έτοιμος ήμουν να το αγοράσω , όπως και dragons dogma προπαραγγελία για το multiplayer κομμάτι τους και μόνο  :-D 

Όταν ξυπνήσω θα ξεψαχνίσω guides 

Δημοσ.

το πήρα 15 euro ,ξέρω πως δεν θα το μετανιώσω γιατι γουστάρω κάργα τέτοια games 

με έτρωγε το χέρι μου , σερί απο χθες ξύπνιος .. κάτι έπρεπε να βρω να παίξω κ να μ αρέσει για το 3ήμερο να λιώσω όταν ξυπνήσω 

καλά που το pc μου δεν τρέχει gta v ... έτοιμος ήμουν να το αγοράσω , όπως και dragons dogma προπαραγγελία για το multiplayer κομμάτι τους και μόνο  :-D 

Όταν ξυπνήσω θα ξεψαχνίσω guides 

Πως σου φάνηκε; εντυπώσεις;

Δημοσ.

Πως σου φάνηκε; εντυπώσεις;

πολύ ωραίο , τόσο ωραίο που δεν ενδιαφέρθηκα ακόμα για multiplayer , κάτι που ψάχνω 100% για να παίξω ένα game 

έπαιξα 2 μέρες κ είμαι κοντά να τελειώσω το normal , δεν ξέρω αν μου πήρε πολύ αλλα κάνω και εξερεύνηση 

έχω φτιάξω ένα conjurer και είναι πολυ fun fun , μόλις τον τερματίσω και τον ντύσω θα κοιτάξω να φτιάξω τίποτα άλλο 

τα άξιζε τα λεφτά του :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...