TRILOBYTER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ε για αυτο σε λεω το παρατησαν το full game. Καθονται και ασχολουνται με act mact και χαζομαρες Το εχεις καταλαβει οτι λες βλακιες? 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το δοκίμασα για μερικές ώρες σε φίλο και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Κατά πολύ καλύτερο του αδιάφορου (κατ΄ εμέ) Titan Quest και κατά πολύ καλύτερο του arena-based/loot hunt design (κοροϊδία για εμένα) Diablo 3. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, πολύ γαμάτο design του κόσμου που σε τραβάει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος του. Πολυ περισσότερο περίπλοκος σχεδιασμός με factions, secret paths στο χάρτη, έναν τεράστιο χάρτη γενικότερα και έχει και ενδιαφέρουσα ιστορία που (μέχρι εκεί που είδα) πλαισιώνεται σωστά από τον ίδια τον σχεδιασμό του όλου συστήματος. Αμφιβάλλω ότι αυτό χαλάει σε κάποια φάση, το παιχνίδι κάνει μπαμ ότι έχει πέσει πολύ δουλειά και βάθος για τη δημιουργία όλου αυτού του "κτίσματος" και το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε ακόμα με κάνει να πιστεύω ότι το τελικό προϊόν θα είναι εξαιρετικό. Σίγουρα θα το τιμήσω όταν με το καλό βγει. 5
ditsikts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πλέον είναι content complete και το φεβρουάριο λένε για επίσημο release. Όποιος θέλει να με κάνει add στο steam να πάμε party ditsikts
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι θα το πάρω κανονικά με την κυκλοφορία του. Σίγουρα με κέρδισε από την αρχή που δεν είναι εύκολο για ένα παιχνίδι τη σήμερον ημέρα να το καταφέρει μαζί μου.
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 εγώ αν και λάτρης του είδους δεν ξέρω , ακόμα το σκέφτομαι αν θα το πάρω...
ditsikts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τώρα είναι προσφορά στα 15 ευρω που ειναι πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Τερματισα τη πρώτη δυσκολια και είμαι ευχαριστημενος από το περιεχόμενο του και την ατμοσφαιρά του. @Vapir αν σου άρεσε το titan quest, μη το σκεφτεσαι απλά πάρτο. Είναι δουλεμένο σε όλους τους τομείς.
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τώρα είναι προσφορά στα 15 ευρω που ειναι πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Τερματισα τη πρώτη δυσκολια και είμαι ευχαριστημενος από το περιεχόμενο του και την ατμοσφαιρά του. @Vapir αν σου άρεσε το titan quest, μη το σκεφτεσαι απλά πάρτο. Είναι δουλεμένο σε όλους τους τομείς. ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατι προβληματίζομαι σχετικά με το multiplayer κομμάτι του, κατα πόσο θα έχει αρκετό κόσμο κ κατα πόσο θα υπάρχει pvp (ενεργό) γιατι χωρίς multiplayer δεν γουστάρω με την καμία να παίξω , όσο κ αν γούσταρα το titan quest κ το έλιωσα looong ago.Με το diablo 3 ήξερα λόγο οτι ήταν blizzard οτι θα έχει κόσμο guarantee χμμ
ditsikts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 για pvp δε νομιζω να έχει και πολλούς διαθέσιμους. Για xp/items hostάρουν αρκετοί. 1
WizNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω για multiplayer αλλα το παιχνιδι προσφερει πολλες ωρες παιχνιδιου στο single player, αν σας αρεσουν τα ARPG πιστευω θα σας αρεσει και το Grim Dawn. Τα αξιζει τα 15 ευρω που κανει τωρα. 2
Vapir Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 το πήρα 15 euro ,ξέρω πως δεν θα το μετανιώσω γιατι γουστάρω κάργα τέτοια games με έτρωγε το χέρι μου , σερί απο χθες ξύπνιος .. κάτι έπρεπε να βρω να παίξω κ να μ αρέσει για το 3ήμερο να λιώσω όταν ξυπνήσω καλά που το pc μου δεν τρέχει gta v ... έτοιμος ήμουν να το αγοράσω , όπως και dragons dogma προπαραγγελία για το multiplayer κομμάτι τους και μόνο Όταν ξυπνήσω θα ξεψαχνίσω guides
ditsikts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το πήρα 15 euro ,ξέρω πως δεν θα το μετανιώσω γιατι γουστάρω κάργα τέτοια games με έτρωγε το χέρι μου , σερί απο χθες ξύπνιος .. κάτι έπρεπε να βρω να παίξω κ να μ αρέσει για το 3ήμερο να λιώσω όταν ξυπνήσω καλά που το pc μου δεν τρέχει gta v ... έτοιμος ήμουν να το αγοράσω , όπως και dragons dogma προπαραγγελία για το multiplayer κομμάτι τους και μόνο Όταν ξυπνήσω θα ξεψαχνίσω guides Πως σου φάνηκε; εντυπώσεις;
Vapir Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πως σου φάνηκε; εντυπώσεις; πολύ ωραίο , τόσο ωραίο που δεν ενδιαφέρθηκα ακόμα για multiplayer , κάτι που ψάχνω 100% για να παίξω ένα game έπαιξα 2 μέρες κ είμαι κοντά να τελειώσω το normal , δεν ξέρω αν μου πήρε πολύ αλλα κάνω και εξερεύνηση έχω φτιάξω ένα conjurer και είναι πολυ fun fun , μόλις τον τερματίσω και τον ντύσω θα κοιτάξω να φτιάξω τίποτα άλλο τα άξιζε τα λεφτά του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα