Προς το περιεχόμενο

Grim Dawn

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Grim Dawn

56391325.gif

Grim Dawn is an action role-playing game intended for digital distribution on the PC. It is being developed by veterans of Iron Lore entertainment, the makers of Titan Quest. Grim Dawn is being built with Crate's own improved version of the Iron Lore engine and toolset; the same technology used to create Titan Quest. As a spiritual successor, Grim Dawn will attempt to better perfect the magical formula of exploration, character advancement, and loot collection pioneered by Diablo.

Players will be thrust into the dark, war-torn world of Cairn where a once proud empire has been brought to ruin and the human race driven to the edge of extinction. Cairn has become ground zero of an eternal war between two otherworldly powers, one seeking to use human bodies as a resource, the other intent upon destroying the human race before that can happen. This cataclysmic war has not only decimated human civilization but is warping the very fabric of reality and, in its wake, giving life to new horrors.

For humankind it is the dawn of a grim new age where iron has replaced gold as currency and the importance of salt as a weapon makes it far too valuable to waste on food. Small enclaves of human survivors exist scattered throughout the world, holed up in hidden refuges. These humans have quietly watched the warring invaders destroy one another and have become wise to the strengths and vulnerabilities of their otherworldly foes. A few survivors have begun to exhibit strange new abilities after surviving possession or exposure to the warp. These unnatural powers are feared by some but give many new hope of launching a resistance to fight the "outsiders" and reclaim what's left of their world.

Feature List:

• Combine any of five distinct skill classes each with multiple skill trees in which to specialize. Advance your class mastery up to 75 levels to unlock dozens of powerful skills and synergistic modifiers. New classes will be periodically released through downloadable content.
  • Gameplay systems design for 200 levels of character progression, equipment, and enemies to fight makes for ridiculous amounts of replay value.
  • Connect with old friends or make new allies in glorious multiplayer. Specially balanced multiplayer encounters will put your teamwork to the ultimate challenge.
  • Collect blueprints that allow you to combine salvaged components into unique crafted items and then, later, use those basic crafted items with higher-tiered recipes to complete items of unprecedented badassness.
  • Camera rotation enhances the three-dimensionality of the world and gameplay while levels are still designed so that players are not forced to rotate the camera.
  • Refined loot system drops less junk items and ensures more consistent rewards from hero and boss monsters.
  • Satisfying enemy damage and death effects with an option to enable blood and gore.
  • The ability to spend money to reclaim skill and attribute points alleviates the fear and frustration of having to make early, uninformed decisions that could permanently nerf a character.
  • More features are in the works and will be announced as Grim Dawn nears release.

Release date: Early 2011

45760760.gif

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άλλο ένα "can't wait" παιχνίδι μόλις μπήκε στη λίστα μου :-)

Θα μου πείτε "χωρίς να έχεις δει ούτε ένα screenshot?"

Είμαι από αυτούς που εμπιστεύονται την (βαριά) κληρονομιά των δημιουργών. Το TQ είναι ένα από τα καλύτερα ARPG που έχω παίξει, μακράν το καλύτερο σε θέμα art production από τα isometric. Για να μην αναφέρω και το +value που πρόσθετε το ότι ασχολούταν τόσο πολύ με Ελλάδα και την μυθολογία μας.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραιο δειχνει,σκοτεινο,το titanquest ηταν ψιλοφαιλ btw...ακομα κ το torchlight ειχε μεγαλυτερη ποικιλια στο σχεδιασμο των επιπεδων...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καθώς έχω λιώσει στο Titan Quest τον τελευταίο καιρό (ούτε καν ασχολήθηκα να αγοράσω το black ops ακόμα :lol: :lol: :lol:) έχω μείνει μ@λ@κ@ς απο το πόσο καλοσχεδιασμένο είναι το game.. σίγουρα όσοι γράφετε αρνητικά πράγματα δεν έχετε προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι για να το εκτιμήσετε.. γραφικά ωραία, σκηνικά απίστευτα, και φαντασία ατελείωτη.. έτσι έψαξα να βρώ πληροφορίες για την ομάδα που το σχεδίασε και έπεσα πάνω στο ... Grim Dawn... πάρτε και ένα videaki που βγήκε πρόσφατα..

• Like 1
Δημοσ.
καθώς έχω λιώσει στο Titan Quest τον τελευταίο καιρό (ούτε καν ασχολήθηκα να αγοράσω το black ops ακόμα :lol: :lol: :lol:) έχω μείνει μ@λ@κ@ς απο το πόσο καλοσχεδιασμένο είναι το game.. σίγουρα όσοι γράφετε αρνητικά πράγματα δεν έχετε προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι για να το εκτιμήσετε.. γραφικά ωραία, σκηνικά απίστευτα, και φαντασία ατελείωτη.. έτσι έψαξα να βρώ πληροφορίες για την ομάδα που το σχεδίασε και έπεσα πάνω στο ... Grim Dawn... πάρτε και ένα videaki που βγήκε πρόσφατα..

Πραγματικά, κι εγώ διαβάζω αυτά που γράφουν οι επικριτές του TQ και δεν...

"φτωχά περιβάλλοντα και μονότονος σχεδιασμός";;;;

μάλλον μιλάμε για άλλο παιχνίδι! με 5 θεματικά και θεαματικά διαφορετικούς κόσμους... τι να συγκρίνεις με το Torchlight που ήταν dungeon crawler??? Ακόμα και το Diablo I (που είναι μέτρο σύγκρισης και πήχης, καλώς ή κακώς) δεν συγκρίνεται με το σχεδιασμό επιπέδων και τη λεπτομέρεια που έχει το TQ!!! Ακόμα και χωρίς το expansion του, είναι ΠΟΛΥ ψηλά!

"επαναλαμβανόμενο"; - σίγουρα! Όμως ΠΟΙΟ action-RPG δεν είναι; Αν και, αναρωτιέμαι, με ποια κριτήρια χαρακτηρίζεται ένα παιχνίδι επαναλαμβανόμενο;... Για παράδειγμα, ΟΛΑ τα FPS είναι επαναλαμβανόμενα (πυροβόλα-σκότωσε-σκότωσε-σκότωσε-σκατά/reload-σκότωσε ξανά... κλπ) και σε βαθμό ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από τα RPG όπου τουλάχιστον έχεις και το στοιχείο του loot/trade & character progression...

Τέσπα, προσωπική άποψη.

Αν σε κάποιους δεν άρεσε το TQ... καπέλο τους.

Ας μην παίξουν και το Grim τότε γιατί μάλλον θα είναι μια από τα ίδια... Τουλάχιστον εγώ αυτό περιμένω, και αδημονώ!!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που θεώρησε το ταιταν κουεστ μια **** και μισή;

Όχι και μισή...Αλλά κι εγώ μαζί σου!

Ανώτερο παιχνίδια από το Titan Quest ήταν το πρώτο Sacred. Αυτό ήταν πραγματικό λιώσιμο.

Το Grim Dawn πάντως φαίνεται ομορφούτσικο, για να δούμε.

Δημοσ.

σεβαστή η άποψη σας αλλα επαναλαμβάνω οτι μάλλον δεν εκτιμήσατε σωστά το παιχνίδι για κάποιον λόγο.. είτε δεν παίξατε αρκετά είτε περιμένατε κάτι τελείως διαφορετικό και σας φάνηκε αντιγραφή του diablo.. είτε.. ούτε και γώ δεν ξέρω.

Για να καταλάβετε μόνο το forum του Grim Dawn (που είναι σε alpha alpha stage) έχει 1.150 μέλη και 4.000 post... ο κόσμος το έχει αγαπήσει αυτό το παιχνίδι(titan quest), και σίγουρα για κάποιο λόγο..

Για μένα στα σύν του TQ οτι ασχολείται με την ελληνική μυθολογία και οτι έχει πολύ όμορφα γραφικά ακόμα και για το 2010.. επίσης η μηχανή γραφικών/φυσικής/ήχου/κτλπ φαίνεται πολύ μπροστά για την εποχή του.. αρκετά όμως για το TQ .. απλώς όσο έπαιζα καταλάβαινα οτι υπάρχει κάποιο άτομο μέσα στην εταιρία που το δημιούργησε που είναι τουλάχιστον ΜΥΑΛΟ... που μπορεί να μεταφέρει συναισθήματα και να μαγνητήσει τον παίχτη μόνο και μόνο με την ευρηματικότητα του και μερικές εικόνες.. και ελπίζω αυτό το άτομο/άτομα να ασχοληθεί/ούν και με το Grim Dawn... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...