Προς το περιεχόμενο

Θελω να κανω γραμμες σε πινακα , και να φωτιζονται με black-light..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λοιπον αυτο τον πινακα και θελω να κανω μερικες γραμμες(π.χ στον πυργο και στις γεφυρες ) με ενα μαρκαδορο η κατι αλλο ( γιαυτο ζηταω γνωμες) και να το φωτησω με κατι ( κιαλλες γνωμες :-) ) ετσι ωστε να φαινεται σαν να φωσφοριζει.. ελπιζω να με καταλαβατε !! Το αποτελεσμα στο μυαλο μου ειναι καταπληκτικο :-D

img0049.jpg

Δημοσ.

Πουλάνε τέτοιους έτοιμους.

Τώρα για να φτιάξεις μόνος σου. Λεντάκια; Είδα χθές σε ένα καφέ είχαν κάτι πολύ πολύ μικρά κολλημένα στο ταβάνι σαν αστέρια. Δεν έχω ιδέα πως τροφοδοτούνται.

Με μπλάκ λάιτ και μαρκαδόρο δεν νομίζω να βγεί ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Ελα ρε klainmaingr μη μου το χαλας.. Το σκεφτομαι απο χθες ,κατι θα υπαρχει δε μπορει..και η θα το κανω γ@ματο η θα γ@μησω τον πινακα.. Τον πηρα 59 Ε απο τα ΙΚΕΑ οποτε μικρο το κακο..

Δημοσ.

Σου λέω υπάρχουν έτοιμοι τέτοιοι πίνακες ή άν είσαι μερακλής μπορείς να φτιάξεις και σύ έναν μόνος σου, είτε βάζοντας αυτοκόλλητα λεντάκια, ας πούμε στις λάμπες στο δρόμο και σε φωτεινά σημεία, είτε βάζοντας μικρά λαμπάκια και δημιουργώντας απο πίσω ένα κενό για τροφοδοσία με μπαταριούλα κτλ.

Αλλιώς αυτό που λές είναι πολύ απλό.

Λάμπα black light απο οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρικών.

Σχετικός μαρκαδόρος.

Πρόφιτ. ;p

Βασικά τα κάδρα του ΙΚΕΑ έχουν χώρο απο πίσω όσο για μια 9v μπαταρία και 5-6 καλωδιάκια.

Improvise ;)

Δημοσ.

Σε αυχαριστω .. αν και εχω διπλα ακριβως πριζα οποτε θα τροφοδοτω ετσι .. Αυριο θα το ψαξω και θα ποσταρω φωτο..

Δημοσ.

Αυτά που εννοεί ο από πάνω κοστίζουν γύρω στα 250 ευρώ.

Είχα ερωτευτεί πριν πέντε χρόνια έναν Μπρασάι με ένα αυτοκίνητο σε ένα δρόμο με ομίχλη* και τα φετινά Χριστούγεννα που σταμάτησα -όπως κάθε φορά που περνούσα έξω από το μαγαζί- να τον χαζέψω λίγο, συνειδητοποίησα ότι έλειπε. =(

Περίμενα ότι κάποιος από αυτούς που θα τους το είχα δείξει τόσα χρόνια μου το πήρε δώρο για τις γιορτές, αλλά παπάργια.

Εγώ θα έλεγα στον τόπικ στάρτερ να μην το πειράξει, είναι καλούλι κι έτσι. Ίσως να κολλήσει κάτι πάνω στον πύργο του άηφελ, ένα αυτοκόλλητο ή κάτι τέτοιο. (και να τον κρύβει =ρ)

Επίσης, παίζουν και αυτά τα αστεράκια/φεγγαράκια που λέει ο κλάην, που τα βάζουν στα παιδικά δωμάτια. Μπορείς να τα κόψεις και να τους δώσεις το σχήμα που θέλεις ώστε να τα κολλήσεις πάνω.

*αχνατος <3

Δημοσ.

Ο πίνακας έχει ακριβώς αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να έχει. Είναι σε κλίμακα του γκρι πλην του πύργου που είναι έγχρωμος για να ξεχωρίζει. Σε φάση τέτοια δηλαδή.

Οποιαδήποτε παρέμβαση σύμφωνα με τη δική μου ταπεινότατη αισθητική θα είναι υπερβολή και καραγκιοζιλίκι.

Δημοσ.

Δεκτες οι παρατηρησεις ρε παιδια αλλα μου εχει καρφωθει ασχημα η ιδεα. Αν μπορεσω να την υλοποιησω με το πολυ 100 Ε θα το κανω..απο κει και περα δε νομιζω..μαλλον θα κανω αυτο που λετε με τα αυτοκολλητα. Η στην τελικη , πειτε μ καμια γνωμη για να τσιμπησω κανενα σποτακι και να το φωτησω απο καποια γωνια ισως για να τον αναδυκνυω και να καθομαι στο σκοταδι και να τον χαζευω ( εννοειται με παρεα ;) ) ...

Δημοσ.

...Λυπάμαι λίγο που το λέω γιατί ο πίνακας αν και βρωμόπολης, είναι ωραίος, αλλά έχω μια πολύ φθηνή ιδέα, αλήθεια. Κόβεις με χοντρό κοπίδι τις γραμμές που θες (ή λεπτό και περνάς λίμα στο σκίσιμο για να φαρδύνει ελάααχιστα η τομή) και βάζεις από το πίσω μέρος (καμβάς δεν είναι;) φωτάκια, λάμπα, οτινάναι.

Δημοσ.

Μπα οχι ενα πλαστικο-χαρτονοειδες υλικο ειναι.. παιζει να μην υπαρχει αλλου στον πλανητη :-)

Πολυ καλη η σκεψη σου αλλα και λιγο μαζοχιστικη.. ειπαμε αν κανω πατατια με το μαρκαδορακι ισως το διορθωσω.. Ομως αν τον πετσοκοψω οπως μου λες μετα πρεπει να τον ριξω στο τζακι ( οχι τιποτα αλλο, πρεπει να χτισω και τζακι :fear: )

---------- Προσθήκη στις 01:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ----------

Α ! Δεν ειδα κανενα σχολιο...Δεν ειμαι τρελος φωτογραφος???

Δημοσ.

Τρελέ φωτογράφε δεν ανεβάζουμε 4000χ3000 πίξελ στα φόρουμ γιατί μερικές συνδέσεις ζορίζονται κάπως@#%Ρ#@Ρ#@Τ:$ΤΓ:΅%$

&

@$%$#^%#.

Δημοσ.

liopyr κλαψιαρη fixed η αναλυση..

Εσυ παλι που τις ειδες τις δαχτυλιες :shock: ?? Φορουσα ειδικα γαντια και μασκα για να τον κρεμασω..

Δημοσ.

ο πινακας αυτος παιζει και στο ικεα μαζι με ενα φωτιστικο στο πανω μερος.

απο πισω εχει καποιο κενο αν χωρισεις τα κομματια που θες με χαρτονι κ βαλεις απο μια μικρη λαμπα στο χρωμα που θες π.χ. μια μπλε σε ολο το ποταμι και κατι αλλο στο υπολοιπο θεμα θα εχεις το αποτελεσμα που θες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...