xpapias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά. Έχω έναν υπολογιστή με Ελληνικά Windows 7 τον οποίο σκοπεύω να δώσω στους γονείς μου. Επειδή οι ίδιοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αγγλικά θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιο αντιικό πρόγραμμα με πλήρως εξελληνισμένο interface ώστε να το χειρίζονται εύκολα. [Freeware αν γίνεται!] Ευχαριστώ
free@last Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 To Avast 4.8 έχει ελληνική έκδοση.. Πιο κάτω είναι το Direct Link,καθως με το που κυκλοφόρησε η 5η εκδοσή του χάνεσαι μέχρι να το βρείς.. http://files.avast.com/iavs4pro/setupgre.exe Απλά θυμίσου να κάνει register για να πάρεις το δωρεάν κλειδάκι του που θα ισχύει για ένα χρόνο περίπου.
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Να συμφωνήσω και εγω με το Avast. Εκτός απο το οτι έχει τα ελληνικά, είναι και πολύ εύκολο στην λειτουργιά του.
xpapias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω. Άραγε η 5η έκδοση δεν θα έχει ελληνικά ε? Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις πάντως!
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Βρήκα την έκδοση 5 multilanguage. Να ρωτήσω όμως κάτι. Αμα λήξει το (δωρεάν) κλειδί τι κάνω. Το ξηλώνω και πάλι από την αρχή???
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Και το panda εχει ελληνικο μενου.
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Γιάννη ψάχνω για κάτι δωρεάν . Ευχαριστώ πάντως! Με το κλειδί καμία γνώμη?
pli20022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το ξανακάνεις register. http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php
flik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι, αν λήξει, συγκεκριμένα για το 5, μέσα απο το πρόγραμμα σε 10 δεύτερα χωρίς να χρειαστεί να βάλεις κάποιον κωδικό που θα πάρεις απο email ούτε τίποτα τέτοιο το ξανακάνεις register. Εγώ έβαλα για δοκιμή ψεύτικο email και έγινε. Το multilingual 5 δεν νομίζω να περιλαμβάνει ελληνικά ακόμα. Βασικά και άλλες γλώσσες τώρα έβαλαν, μεχρι πριν λίγες μέρες ήταν μόνο αγγλικά-γαλλικά. Δοκίμασε το και πες μας, γιατι στις διαθεσιμες γλώσσες στο site δεν έχει ελληνικά. Το σίγουρο είναι πως το avast 5 είναι το πιο ελαφρύ av μακράν που υπάρχει αυτή τη στιγμή
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Προς το παρόν κατέβασα το 5 multilang. Ζήτησα και ένα key από το πρωί αλλά δε έχει έρθει τίποτα στο mail μου. Ίσως φταίει το ότι έβαλα μόνο επώνυμο στο ένα κουτί που υπάρχει.
flik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Προς το παρόν κατέβασα το 5 multilang. Ζήτησα και ένα key από το πρωί αλλά δε έχει έρθει τίποτα στο mail μου. Ίσως φταίει το ότι έβαλα μόνο επώνυμο στο ένα κουτί που υπάρχει. Όπως σου έγραψα πριν, σε εμένα δεν είχε χρειαστεί να περάσω κάποιο κλειδί. Πάτησα register now, έβαλα τα απαιτούμενα στοιχεία και είχα subscription μεχρι του χρόνου....
gfilippas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Προς το παρόν κατέβασα το 5 multilang. Ζήτησα και ένα key από το πρωί αλλά δε έχει έρθει τίποτα στο mail μου. Ίσως φταίει το ότι έβαλα μόνο επώνυμο στο ένα κουτί που υπάρχει. Το εγκατέστησα πρόσφατα σε ένα υπολογιστή. Το mail με το κλειδί αργεί λίγο αλλά φαντάζομαι τώρα θα το έχεις πάρει. Αν είχες κάνει κάποιο λάθος στην συμπλήρωση της φόρμας θα σου βγαζε μήνυμα
xpapias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το εγκατέστησα πρόσφατα σε ένα υπολογιστή.Το mail με το κλειδί αργεί λίγο αλλά φαντάζομαι τώρα θα το έχεις πάρει. Αν είχες κάνει κάποιο λάθος στην συμπλήρωση της φόρμας θα σου βγαζε μήνυμα Δε μου ήρθε ποτέ! Απλά ξανασυμπλήρωσα τη φόρμα και σε 2 λεπτά το πήρα στο mail μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.