andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το δοκίμασα...στην αρχή περιμένεις λίγο περισσότερο μέχρι να ξεκινήσει...η μπάρα γιατί φορτώνει με την μία? google chrome εδω
linuxovios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Στον Νέο Firefox παίζει η HTML 5 ; Από τον 3.5
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια η ενεργεια γεμιζει με την μια η μου φενετε?? και γιατι γινετε αυτο ξερει κανενας?? το γκαντεμιασα ξερετε τι παραπανο δινει αυτο? γιατι εγω εχω mozilla και δεν θελω να αλλαξω....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ποια ενεργεια ρε καμμενε? Καλα εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread? Ολα οσα ρωτας εχουν αποσαφηνιστει...
Periklitos25 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=siOHh0uzcuY[/ame] ένα video HTML5 παίζει με Chrome.
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ποια ενεργεια ρε καμμενε? Καλα εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread? Ολα οσα ρωτας εχουν αποσαφηνιστει... για αυτο ειπα ρε κακομοιρη το γκαντεμιασα επειδη λαθος καταλαβα και ξαναρωτω επειδη δεν καταλαβαινω αυτα που λεει στην αρχη με τους τυπους τι παραπανω θα δω με η χωρις αυτο? πχ στην εικονα? στον ηχο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απλα δε θα γινεται χρηση του θεοβαρου flash, μετα αντιδρασεων απο την Adobe.
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απλα δε θα γινεται χρηση του θεοβαρου flash, μετα αντιδρασεων απο την Adobe. και τι θα κερδισουμε με αυτο??καλυτερες ταχυτητες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 γιατι εγω εχω mozilla και δεν θελω να αλλαξω.... Τοτε θα περιμενεις να ενσωματωθει η λειτουργια και στον FF. Για τα υπολοιπα, απο μενα μολις βαλεις ορθογραφικο ελεγχο
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Τοτε θα περιμενεις να ενσωματωθει η λειτουργια και στον FF.Για τα υπολοιπα, απο μενα μολις βαλεις ορθογραφικο ελεγχο οκ απλος ρωταω αμα ειναι να μου δωσει κατι καλο στην ποιοτητα να βλεπω βιντεο με το chrome ορθογραφικο ελεγχο εχω ενα μουφα αλλα βαριεμαι να βλεπω την καθε λεξη ξεχωριστα....
equalizer43 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλό. Και σε Safari παίζει μια χαρά
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Οι υποστηρίζομενοι για τώρα browsers είναι ο Chrome/Chromium κι ο Safari, παρά το γεγονός ότι οι Firefox 3.x και Opera 10.x υποστηρίζουν HTML5, αλλα δίχως υποστήριξη για αναπαραγωγή video MPEG4 συμπιεσμένου με το format H.264. ^^Με άλλα λόγια το πρόβλημα είναι στο format συμπίεσης που επέλεξε το youtube. Το θέμα είναι οτι το htlm5 δεν έχει καθοριστεί πλήρως γιατί υπάρχει πόλεμος μεταξύ opera mozilla google apple ms και άλλων για το ποιος codec θα χρησιμοποιηθεί για το video. Οπότε πετάγεται η google και σου λέει αφού έχουμε το youtube έχουμε και τον chrome ας σπρώξουμε τον H.264. Το θέμα με τον H.264 είναι ότι είναι patented και έτσι δεν γίνεται να συμπεριλαμβάνεται με open source browsers όπως ο firefox. Η opera επίσης διαμαρτύρεται γιατί το fee που πρέπει να πληρώσει είναι μεγάλο. Opera και firefox ψηφίζουν τον theora. Το θέμα με τον theora είναι οτι ενώ είναι ανοιχτός δεν είναι τόσο γαμάτος όσο ο H.264 οπότε σου λέει η google εγώ που έχω και τόσα βίντεα στο site μου δεν με παίρνει να έχω μαπα codecs. Apple και ms θέλουν να περάσουν και αυτές τα δικά τους. Και τελικά οκ να φύγουμε από το flash αλλά να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Άμα πρέπει να ανοίγω chrome για youtube, mozilla για wikipedia, ie για myspace κλπ να το βράσω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Και τελικά οκ να φύγουμε από το flash αλλά να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Άμα πρέπει να ανοίγω chrome για youtube, mozilla για wikipedia, ie για myspace κλπ να το βράσω. Αν το καλοσκεφτεις τοτε ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι γιατι θα χρησιμοποιεις 2-3 browsers
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν το καλοσκεφτεις τοτε ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι γιατι θα χρησιμοποιεις 2-3 browsers τουλαχιστον ετσι κρατησει τα πρωτεια ο ΙΕ για παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα