Xaen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας, προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα νεο PC με τον φιλο μου αλλα ειμαστε σε διλημμα για πολλα εξαρτηματα. Φτιαξαμε εναν αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για τις δυνατοτητες του και για το ποσο θα αντεξει. Το Budget μας ειναι περιπου 750 με 760 ευρο. Το PC που φτιαξαμε ειναι κατω στο attachment. Θα μπορουσατε να μου προτεινεται τιποτα γιατι δεν ειμαστε και πολλοι εμπειροι πανω σε αυτο το θεμα... Ευχαριστω εκ των προτερων
benign Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τιποτε δεν αντεχει στο χρονο απο αποψη αγοραστικη στην πληροφορικη.Ειδικα αυτην την μεταβατικη περιοδο την τελεια αγορα να κανεις ,οι πιθανοτητες ειναι οτι σε ενα χρονο το συστημα σου θα εχει χασει την μιση του αξια,αγοραστικα. Αλλα απο αποψη χρηστικοτητας ειναι μια χαρα το συστηματακι σας. Ο δισκος που επιλεξατε ειναι σε καλη τιμη αλλα ειναι καταλληλος για αποθηκη,λογω τιμης και οικονομιας,αλλα για λειτουργικο και games θελετε ενα γρηγοροτερο δισκο.
onty Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σε παρακαλω μη παρεις κατι λιγοτερο απο αυτο ..
benign Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Η συνθεση του onty μου αρεσει και εμενα καλυτερα απο την δικη σας με εξαιρεση το κουτι. Εγω σου προτεινω αυτο γιατι εχει καλυτερο φατνιο για δισκους,για να μην βρισκει η καρτα γραφικων,συν οτι εχει τετραγωνο κενο το κουτι για να μπορεις να αλλαζεις ψυκτρα χωρις να χρειαζεται να ξεβιδωνεις απο την αρχη την μητρικη. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Gamma-Pure-Black-Case.htm Εδω το βλεπεις καλυτερα. http://www.nzxt.com/products/gamma/
Xaen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Και εμενα μου αρεσε πολυ η συνθεση σου onty και νομιζω οτι θα προτιμησουμε και το κουτι που μας προτεινες φιλε benign. Θα ηθελα απλα να ρωτησω αμα θα μπορουσαμε να αλλαξουμε τον AMD με εναν της Intel. Και αυτο διοτι το PC ειναι για τον φιλο μου και ειναι λιγο Intel-Fanboy.
onty Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι φυσικα μπορουμε να το αλλαξουμε και να παρει ομως αυτο το γουστο θα του βγει 50 euros παραπανω..
Xaen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σε ευχαστιστω παρα πολυ onty. Μαλλον αυτα θα παραγγεiλουμε + το κουτι που προτεινε ο benign. Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.