Προς το περιεχόμενο

μια συμβουλη για pc

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

«Καλό» αυτό μιας κι έτσι δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από κάρτα γραφικών.

Με μια επιπέδου 5770 θα σαι καλυμμένος (~150€). 4GB DDR3 (~90€).

Στα υπόλοιπα ~260€ θα πρέπει να στριμωχτούν cpu, motherboard, τροφοδοτικό, σκληρός (αφήνω κάναν άλλον να προτείνει :P).

Δημοσ.
«Καλό» αυτό μιας κι έτσι δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από κάρτα γραφικών.

Με μια επιπέδου 5770 θα σαι καλυμμένος (~150€). 4GB DDR3 (~90€).

Στα υπόλοιπα ~260€ θα πρέπει να στριμωχτούν cpu, motherboard, τροφοδοτικό, σκληρός (αφήνω κάναν άλλον να προτείνει :P).

ευχαριστω πολυ για την συμβουλη...:-D

Δημοσ.

^ Επίσης αν θες/μπορείς να κρατήσεις κουτί (οπότε θα πρέπει να το συναρμολογήσεις εσύ μάλλον) και κανα DVD-RW απ το παλιό pc, μπορείς να ρίξεις αλλού τα χρήματα αυτά.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ρε παιδια...και μια ακομη ερωτηση..εχω ακουσει κατι για υδροψυκτους υπολογιστες...ισχυει???και αν ναι..αξιζει?

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με το άθλημα αλλά μια χοντρική εικόνα που χω είναι πως αυτό το κάνεις κυρίως από hobby (ή και για να δώσεις ένα άλλο στυλ στο pc σου) κι όχι τόσο για να βελτιώσεις τις επιδόσεις του υπολογιστή και να τρέχεις ταχύτερα πχ games. Επίσης είναι σχετικά ακριβό hobby, απ ό,τι θυμάμαι θα πρέπει να διαθέσεις σχεδόν το μισό σου budget για κάποιο αξιόλογο setup. Με λίγα λόγια θα λεγα να το αφήσεις για αργότερα :)

Δημοσ.

Intel δαγκωτό. Ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες οι AMD. Ειχα έναν 2000ΧΡ και μας είχε τρελάνει. Και πάλι δαγκωτό. Έχω πάρει εγώ και ξέρω.

Σας τρώει το χέρι τώρα?

Δημοσ.

Καταρχήν για δίσκο θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι από την σειρά RE της

WD σαν αυτόν . Οιamd το πρόβλημα που έχουν σε σχέση με τους intel τώρα είναι ότι καίνε αρκετά περισσότερο ρεύμα.

Για κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από αυτών των δυνατοτήτων κάρτες,

XFX RADEON HD4670 1GB DDR2 HD-467X-ZDF PCI-E RETAIL ή

GIGABYTE GEFORCE GT220 GV-N220OC-1GI DDR3 CUDA 1GB PCI-E RETAIL για να έχεις ικανοποιητική επίδοση στα παιχνίδια.

Δημοσ.
Καταρχήν για δίσκο θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι από την σειρά RE της

WD σαν αυτόν . Οιamd το πρόβλημα που έχουν σε σχέση με τους intel τώρα είναι ότι καίνε αρκετά περισσότερο ρεύμα.

Για κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από αυτών των δυνατοτήτων κάρτες,

XFX RADEON HD4670 1GB DDR2 HD-467X-ZDF PCI-E RETAIL ή

GIGABYTE GEFORCE GT220 GV-N220OC-1GI DDR3 CUDA 1GB PCI-E RETAIL για να έχεις ικανοποιητική επίδοση στα παιχνίδια.

ευχαριστω πολυ ρε φιλε...:-)
Δημοσ.

λοιπον φιλε μου καλησπερα και απο εμενα!

σου ετοιμασα μια συνθεση με αυτην την καρτα γραφικων και συνολικο κοστος 540€!

η συνθεση περιλαμβανει κουτι και dvd-r αν αυτα μπορεις να τα χρησομοποιησεις απο το παλιο σου κουτακι η συνθεση βγαινει στα 480-490€

post-145273-129063055035_thumb.jpg

Δημοσ.
λοιπον φιλε μου καλησπερα και απο εμενα!

σου ετοιμασα μια συνθεση με αυτην την καρτα γραφικων και συνολικο κοστος 540€!

η συνθεση περιλαμβανει κουτι και dvd-r αν αυτα μπορεις να τα χρησομοποιησεις απο το παλιο σου κουτακι η συνθεση βγαινει στα 480-490€

ευχαριστω πολυ φιλε...μαλλον το dvd-r δν νομιζω να το χρειαστω μιας και εχω απο το παλιο...η δικια σ συνθεση και των υπολοιπων π με βοηθησαν φανταζομαι θα σηκωνει τα καινουργια παιχνιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...