jeanthira7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Hello και καλή χρονιά με υγεία σε όλους... Πριν 2 έτη αγόρασα έναν quad 9300 με 2 gb corsair ddr2... Στην παρούσα φάση βλέπω κάτι i7, έχω ακούσει ως ψιλοάσχετος ότι για 4πύρηνοι βγάζουν επιδόσεις σαν να ήταν 8πύρηνοι και το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αντικατάσταση... Επιπλέον έχω τις μνήμες αλλά δεν ξέρω εάν άξιζε τον κόπο (γιατί οι μνήμες δυστυχώς δεν "πέφτουν") να μπω στο κόστος ή να αγοράσω επιπλέον ή να τις αντικαταστήσω με άλλες (αντί 2*1gb να τις κάνω 2*2gb). Το pc το έχω αγοράσει από το plaisio με εγγύηση ακόμη 1 έτος. Αλήθεια εκεί αντικαθιστούν μνήμες με καινούργιες όπως επίσης και επεξεργαστές? Ευχαριστώ...
jeanthira7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 200 ευρώ για 1 επεξεργαστή??? Ζόρικα τα πράγματα...
d3m0n Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σε τι δεν σε καλύπτει ο Q9300; Πάρε άλλο ένα 2χ1 κιτ γιατί είναι και πανάκριβα τα 4χ4 και τα λεφτά που θα έδινες για καινούργιο επεξεργαστή πάρε μια 5850.
d3m0n Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 200 ευρώ για 1 επεξεργαστή???Ζόρικα τα πράγματα... SSD aka γρήγορος σκληρός δίσκος είναι ρε,δεν είναι επεξεργαστής..
d3m0n Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δυνατή κάρτα γραφικών με υποστήριξη DirectX11. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513435
disqualified Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 200 ευρώ για 1 επεξεργαστή???Ζόρικα τα πράγματα... θα μας τρελανεις, δλδ ποσο ειχες παρει πριν 2 χρονια αυτον που εχεις σημερα και σου φαινονται πολλα τα 200! Δευτερον οπως σου ειπε και ενα αλλο παιδι αυτο που σου προτειναν ειναι SSD σκληρος δισκος και ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που θα μπορουσες να κανεις στο pc σου ωστε να δεις αισθητη διαφορα. Εχεις ηδη ενα πολυ καλο επεξεργαστη και δε χρειαζεσαι αναβαθμιση σε αυτο
antonl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν αναφέρεις τη χρήση του υπολογιστή κι αν έχεις κάποια παράπονα, είναι δύσκολο να προταθεί κάτι. Γενικά πάντως, ο επεξεργαστής σου είναι «καλός» ακόμα. Η αναβάθμιση σε i7 (που δεν υπάρχει λόγος) θα πήγαινε ~400€ (το λέω γιατί τα 200€ σου φάνηκαν πολλά). Πάντως η πρόταση του grimpr είναι αξιοποιήσιμη ό,τι χρήση του υπολογιστή κι αν κάνεις.
Skylined Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Επιπλέον έχω τις μνήμες αλλά δεν ξέρω εάν άξιζε τον κόπο (γιατί οι μνήμες δυστυχώς δεν "πέφτουν") να μπω στο κόστος ή να αγοράσω επιπλέον ή να τις αντικαταστήσω με άλλες (αντί 2*1gb να τις κάνω 2*2gb). Αν η μητρική έχει 4 υποδοχές για μνήμες (το σύνηθες) τότε αγόρασε 2x2 και άφησε αυτές που έχεις πάνω. Αλήθεια εκεί αντικαθιστούν μνήμες με καινούργιες όπως επίσης και επεξεργαστές? Το να βαλεις/βγάλεις μία μνήμη είναι δουλειά δύο δευτερολέπτων και παρομοίως εύκολο να βάλεις/βγάλεις επεξεργαστή, δεν υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος άλλος για σένα.
jeanthira7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το να βαλεις/βγάλεις μία μνήμη είναι δουλειά δύο δευτερολέπτων και παρομοίως εύκολο να βάλεις/βγάλεις επεξεργαστή, δεν υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος άλλος για σένα. Οταν λέω να τις πάω εκεί δεν εννοώ να μου τις τοποθετήσουν. Αυτό τουλάχιστον το ξέρω και μόνος μου... Δεν ξέρω εάν τις κρατάνε οπότε μπορώ να επωφελιθώ από τη διαφορά τιμής
Skylined Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γενικά πάντως, ο επεξεργαστής σου είναι «καλός» ακόμα. Για ένα μέσο χρήστη ο q9300 είναι πολύ ισχυρότερος απ' όσο χρειάζεται και θα κάνει για χρόνια ακόμα μια χαρά τη δουλειά του. Εγώ νομίζω ότι ο q9300 είναι πολύ καλός χωρίς εισαγωγικά. Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα ισχυρότεροι επεξεργαστές δε σημαίνει πως τους χρειαζόμαστε κιόλας. Εξαιρούνται πολύ ενθουσιώδεις gamer και επαγγελματίες. Οταν λέω να τις πάω εκεί δεν εννοώ να μου τις τοποθετήσουν. Αυτό τουλάχιστον το ξέρω και μόνος μου... Δεν ξέρω εάν τις κρατάνε οπότε μπορώ να επωφελιθώ από τη διαφορά τιμής Όχι, δε γίνεται κάτι τέτοιο αλλά μπορείς να τις πουλήσεις σε αγγελία. Όπως σου είπαν και τα παιδιά πρέπει να πεις τη χρήση του υπολογιστή για να αποφανθούν αν χρειάζεσαι αναβάθμιση
antonl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τα εισαγωγικά τα έβαλα, όχι επειδή το εννοούσα ειρωνικά ή για να τον μειώσω αλλά επειδή δεν πιστεύω πως υπάρχει «κακός» επεξεργαστής. Σε γενικές γραμμές, όλοι απευθύνονται σε κάποιο κοινό.
opera Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 κράτα τα ευρά σου γιατί τώρα τελευταία είναι δυσεύρετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.